aynen öyle yawrucum yaa walla umduğumdan daha ii geçti şu 3 hafta ama yemin töreninden sonrası nasıl olur bilemem malum 4 aylık görüşememe süreci başlayacak((
aynen öyle yawrucum yaa walla umduğumdan daha ii geçti şu 3 hafta ama yemin töreninden sonrası nasıl olur bilemem malum 4 aylık görüşememe süreci başlayacak((
canım benim o iyi geçen 3 haftalık süreç aslında en zor süreç alışma dönemi.. eğer ki siz bu süreci rahat geçirdiyseniz gerisi su gibi akar gider inş şimdiden iyi yolculuklar sana ve yemin törenine gitmeye hazırlanan tüm yarenlerimizee malum yoğunluktan bu ara gelemiyorum pek buraya(
gizoşuuummmm buraya gelemesemde aklım hep sende nolur üzme sen o tatlı canını bak hepimiz yanındayız senin vardır yaşadığımız her işte bir hayır ..
herkese günaydın musmutlu askerlerle bol konuşmalı birgün olur inş
İyi geceler canım benm telefndan girince yavaş yazdm baya :) tatlı rüyalar sana da:)
selamm kzlarr benn celdümm :)
Kızlar Mrb, nasılsınız ? Canım sıkılıyor benim
kızlar kızlar... uzun zaman oldu gelemedim.. hata sonu gittim eskişehire çok güzel hatta harika zaman geçirdim 2 gün 1 gece beraberdik beraber döndük samsuna... ama çok hastalandım geldiğimden bu güne ateş ishal kusma farenjit çok üşütmüşüm eskişehirde soğuktu geceleri çok çıktık... cumartesi akşam diyarbakıra gidip teslim olacak.
İNANIN BANA ONLARI GÖRMEK İNSANA ÇOK DAHA KOYUYOR HERŞEY BAŞA DÖNDÜ KENDİME GELEMİYORUM. ONA DEDİMKİ DİYARBAKIRA GİT BİTENE KADAR GELME DEDİM.......
su safak sayacdan bende ıstıyommmmmm
neryeeee cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?