355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

aynen öyle yawrucum yaa walla umduğumdan daha ii geçti şu 3 hafta ama yemin töreninden sonrası nasıl olur bilemem malum 4 aylık görüşememe süreci başlayacak ((

canım benim asıl zor geçmesi gereken 3 hafta senin için iyi geçtiyse geri kalan zaman daha iyi geçer emin ol çünkü en zor kısmı alışma kısmını atlattınız yemin töreni harika bir duygu valla benim gidişim geldi aklıma sandım ki benim sarı terhis oldu bitti askerlik öyle bi duygu oluşuyo insanın içinde :)) şimdiden iyi yolculuklar kuzum sana malum bu ara yoğunluktan pek bakamıyorum buraya (

günaydın herkese kızlar mutlu huzurlu askerlerimizle bol bol konuşacağımız birgün olur inşallah

aynen öyle yawrucum yaa walla umduğumdan daha ii geçti şu 3 hafta ama yemin töreninden sonrası nasıl olur bilemem malum 4 aylık görüşememe süreci başlayacak ((

canım benim asıl zor geçmesi gereken 3 hafta senin için iyi geçtiyse geri kalan zaman daha iyi geçer emin ol çünkü en zor kısmı alışma kısmını atlattınız yemin töreni harika bir duygu valla benim gidişim geldi aklıma sandım ki benim sarı terhis oldu bitti askerlik öyle bi duygu oluşuyo insanın içinde :)) şimdiden iyi yolculuklar kuzum sana malum bu ara yoğunluktan pek bakamıyorum buraya (

günaydın herkese kızlar mutlu huzurlu askerlerimizle bol bol konuşacağımız birgün olur inşallah

canım benim o iyi geçen 3 haftalık süreç aslında en zor süreç alışma dönemi.. eğer ki siz bu süreci rahat geçirdiyseniz gerisi su gibi akar gider inş şimdiden iyi yolculuklar sana ve yemin törenine gitmeye hazırlanan tüm yarenlerimizee malum yoğunluktan bu ara gelemiyorum pek buraya (

gizoşuuummmm buraya gelemesemde aklım hep sende nolur üzme sen o tatlı canını bak hepimiz yanındayız senin vardır yaşadığımız her işte bir hayır ..

herkese günaydın musmutlu askerlerle bol konuşmalı birgün olur inş

ayenn canım bir kez çok kötü oldum ağladım baya ama sonra hep telkin ettim kendi kendimi tabi bazen koymuyor değil ama napalım yapacak birşey yok çok sağol tatlım Allah kısmet ederse dönüşte sizinle duygularımı paylaşırım oldukça heyecan var ama şu an

İyi geceler canım benm telefndan girince yavaş yazdm baya :) tatlı rüyalar sana da:)

olsun önemli değil:))
oyyy bakalım biz neler yaşayacağız:)

günaydınlarrrrr, dayanamadım kahvemi içerken bakiyim buraya dedim:)

kızlar kızlar... uzun zaman oldu gelemedim.. hata sonu gittim eskişehire çok güzel hatta harika zaman geçirdim 2 gün 1 gece beraberdik beraber döndük samsuna... ama çok hastalandım geldiğimden bu güne ateş ishal kusma farenjit çok üşütmüşüm eskişehirde soğuktu geceleri çok çıktık... cumartesi akşam diyarbakıra gidip teslim olacak.
İNANIN BANA ONLARI GÖRMEK İNSANA ÇOK DAHA KOYUYOR HERŞEY BAŞA DÖNDÜ KENDİME GELEMİYORUM. ONA DEDİMKİ DİYARBAKIRA GİT BİTENE KADAR GELME DEDİM.......

kızlar kızlar... uzun zaman oldu gelemedim.. hata sonu gittim eskişehire çok güzel hatta harika zaman geçirdim 2 gün 1 gece beraberdik beraber döndük samsuna... ama çok hastalandım geldiğimden bu güne ateş ishal kusma farenjit çok üşütmüşüm eskişehirde soğuktu geceleri çok çıktık... cumartesi akşam diyarbakıra gidip teslim olacak.
İNANIN BANA ONLARI GÖRMEK İNSANA ÇOK DAHA KOYUYOR HERŞEY BAŞA DÖNDÜ KENDİME GELEMİYORUM. ONA DEDİMKİ DİYARBAKIRA GİT BİTENE KADAR GELME DEDİM.......

ayy ayyy işte bundan çok korkuyordum ama şu an onu düşünmek istemiyorum galiba :/

herkese selam kızlarrr ne yapıyosunuz bakalım işten fırsat buldum da attım kendimi buraya..

canı sıkkın olan yarenlerimiz var?? ne oluyo bakıyım bizee canımızı sıkmak yok bakın zaman geçiyooo kızıcamm hadi toparlanın bakalım çabukk askerlerimizin bizim desteğimize ihtiyaçları var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…