gene çıktım eşyalarımı topladım anca gelebildim... ay yaa sorma yarın sabahtan babaannem ameliyata giricek.. sonra akşam işte yolculuğum var :// aynı zamanda yükseklik korkum var galiba tedirgin oluyorum uçakta olunca ://
neye kasıp stres yapcamı şaşırdım
nereye askerının yanınamııııııııııı
99 rakamını görmek nasıl guzel bişeymıs nasll guzl bişymış ya
çok havalııııııııı99 rakamını görmek nasıl guzel bişeymıs nasll guzl bişymış ya
oyyy ne güzeeelll
çok havalııııııııı
ivitttttttt ayyy bitti gibi geliyor valla yaa cok garip bir duygu :26: :26: :26:cok guzeel vallahı şafak dogan gunes dedgmde nasl olcm kım bılırrrrduruşu bıle guzel
evet tatlımmm yrn sende gelıosn yanımaaa
ivitttttttt ayyy bitti gibi geliyor valla yaa cok garip bir duygu :26: :26: :26:
o yüzden aya bölme cnm böyle günlerden gitmek daha iyirakama bakarsan umut var ama aya bölersen daha cok var efkarla sevınc karışımı
o yüzden aya bölme cnm böyle günlerden gitmek daha iyi
işte kısa dönem olmanın avantajı bu hemen düşe düşe gidiyoruzaynen cok fazla bakmayaya calısıyorum yrn atarsa 98 yapıcam
işte kısa dönem olmanın avantajı bu hemen düşe düşe gidiyoruzuzun dönemlere Allah kolaylık versin biz daha devrecilik muhabbetine baslayamadan askerlerimiz gelecek olacak
bnmkinin yarın carsısı varevet ya allah 2 kat daha sabır versınn... Zor durum cidden bnmkı cok sukur rahat ya :) yarn denetiimmi varmıs erkendn yattıı kuzummm ya :26:
bnmkinin yarın carsısı varaman maşallah cnm bnmkide rahat yaa kıbrısın geneli böyle sanırım birde en büyük rahatlık üşümemeleri bnm tek korkum soğuk olmasıydı sıcacık yer cıktı sansımıza
Ben de geldim :)anca geldim tam oturdum pc başına... kimsecikler yok mu?
Ben de geldim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?