355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

böyle ol iyimser olmak herzaman ıyıdır kuzum :) İnşallah bitsiin artık ya sıktı gelsin yarınlar

bend iyi birşyler bulmaya çalışmaktan vazgeçtm sanıırm hep bunalım tkılıyorum
ama kıyamam ben sizeee tek ayrılığımız bu olsun mutluyuz sevdiğimizle huzurluyuz yolunu bekliyoruz daha ne olsunki böylede özlemle sınanıyoruz ama olsun musmutlu günler bizi bekliyorrrr

katıllıyorummmmmmmmmmmmmmmm

ama kıyamam ben sizeee tek ayrılığımız bu olsun mutluyuz sevdiğimizle huzurluyuz yolunu bekliyoruz daha ne olsunki böylede özlemle sınanıyoruz ama olsun musmutlu günler bizi bekliyorrrr

tek avuntum o zaten canım musmusmusmutlu günlerin yaklaşması
kızlar ben kaçayım iyi geceler

evett az önce bnde farkettim senin safakmatiği beğenecektim aradım bulamadım yıldız gibi bişey vardı beğen yazıyor ama yorumda istiyor sanırım kurcalamadım :26: :26: :26:

aynen bende snın yazını begencektım o yıldıza bastım yorumda attm nereye gttı anlamadım sacmalamıslr

canlarım öpüyorum hepiniziiiii çıkıyorum ben yarın çarşı var bir çoğumuz nette olur yine görüşürüz:) allahım sevdiklerimzi bize bağışlasın tez zamanda ,bol bol sabır versin bizlere..

herkese selam kızlarr napıyosunuzz yarın sarıma gidiyorum içimde değişik bi duygu var sanki ilk kez buluşucaz gibi

şimdi geçmiş sayfaları okudum.. gizem? ecrin? kızlar ne oluyo ne oldu Allah aşkına? nazar mi aldınız üzerinize siz? burda hepimiz size özendik örnek aldık gücünüzden güç aldık uzun dönem beklemişler deyip ya sabır dedikk ne oldu şimdi size böyle? sorun ne bilmiyorum inanın yani okudum ama elle tutulur hiçbişey göremedim desem kızarsınız biliyorum..

Gizoşcan; sana yalnızca şunu söyleyeyim, babam yok diyosun, sen baban olmadığı halde evliliğe adım atıyosan bu yola baş koyuyosan, sevdiğinin bu şekilde olan babasından ne fayda bekliyosun?? sen kendine güvenip evet ben yuvamı kurucam diyosun da o adamdan ne bekliyosunuz Allah aşkına? size yararı değil daha çok zararı olan bu adamdan bi an önce bağını kopar sen al sevdiğin adamı karşına ben varım herşekilde de yanında varım de Bismillah deyip başlayın yolunuzda yürümeye.. ikinizde gençsiniz ille bi şehire bağlı kalma olayınız yok tamam herkes ister herşeyinin 4 4lük olmasını belki sizin 4 3 lük olur ama koca yürekleriniz var herşeyi aşacak sevginiz var.. ne gerek var bu şekilde aile sorunlarına..biz her şekilde senin yanındayız bunuda unutmaa

Ecrinimm; bakındım fakat sorunu tam anlamıyla anlatmamışsın önceki konular mı yoksa? lütfen sende sıkma canını emin ol çözülmeyecek hiçbir sorun yoktur önce bi sakinleşin.. her zaman yanında olduğumuzu unutmaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…