selam....................................
hosgeldın canım
Güçlü ol kuuzum böyle insanlarla anca böyle baş edersin
hoşgeldin cnm
Güçlü ol kuuzum böyle insanlarla anca böyle baş edersin
iyi diyelim iyi olalım cnm saatler gecse daha iyi olacağız :26: :26: sen nasılsın ?SAOLUN KIZLAR nabersiniz
SAOLUN KIZLAR nabersiniz
ınsallah bebegım.ıstemeye gelıcekler dıe elbıse daha ıyı dursun dıe kılo vereyım dedım.spora yazıldım.2 gundur gıdıom.hevesmde kalmadı pehh.bosuna gıdıomusum gıbı gelıo.her yerım agrıo spordan.)
evet canımm bencede yaz gelsinn yoru yarılamış olalımmm artıkkkkkkkkSelam kızlar... Şaka maka şafaklarımız atıyor..:26: Birkaç gündür bunalımlardaydım ama toparlanmaya başladım bende... Ama şu kış geçsin artık psikolojikmidir nedir bilmiyorum ama sanki herşey daha da güzel gidecek gibi geliyor tabi daha çok yol katetmiş olcaz
Selam canımm. :)
iyi diyelim iyi olalım cnm saatler gecse daha iyi olacağız :26: :26: sen nasılsın ?
iyi canım senden naber ? Hayırlı olsun işe başlaşmışsınn
neeeeee? nolduuuuuuu?saolun kızlar ben iyi değilim ama bu devirde kimseye güvenmemen gerektiğini anladımm yola beraber başladığım insan beni yarı yolda bırakıp defolp gtti
neeeeee? nolduuuuuuu?
neden ama kavga mı ettiniz? ayrıldı mıı yanii yaaaa?defolup gitti daha kaba bi tabir kullanmak istemiorum şimdi
saolun kızlar ben iyi değilim ama bu devirde kimseye güvenmemen gerektiğini anladımm yola beraber başladığım insan beni yarı yolda bırakıp defolp gtti
evet canımm bencede yaz gelsinn yoru yarılamış olalımmm artıkkkkkkkk
bendee canım yaaa of mevsimler değişecek biz hala yalnız olacağız bazen şaka gibi geliyor banaAynen canım o en buyuk tesellım oluyor zaten... Şuana kadar bıle geçirdiğimiz günleri kâr sayıyorum...
Hepinizin eslerini nişanlilarini sewglilerini allah sag salim kavuştursun
Benim aşkem daha 18 yaşında gitmesine baya war hala
ama abim gitcek şubatta
allah onu ve tüm askerleri korusun
ne ayrıldılar mıecrinn ayrıldınz mı kuzum ??????????
Hepinizin eslerini nişanlilarini sewglilerini allah sag salim kavuştursun
Benim aşkem daha 18 yaşında gitmesine baya war hala
ama abim gitcek şubatta
allah onu ve tüm askerleri korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?