noluyo kız bugün sanaaa ne bu enerjiii
yok canım yaklaşık bir 5 ay hiç göremem..ben izmirdeyim o zonguldakta..elbette toparlancaksın canım benim bu şekilde devam edeceğini düşünme sakın demek ki sen hassas birisin kırılgan birisin bu çok normal.. askerin nerde canım ve sen nerdesın? yakınmısınız gidip görme ihtimailin var mı?
gunler dger turlu gecmez motıvasyon depolyrm artk
yemekten snra grsrz kızlar
yok canım yaklaşık bir 5 ay hiç göremem..ben izmirdeyim o zonguldakta..
aa hemşerimi çıktık seninle bende izmirdenim ;
valla en güzelini yapıyosun kız maşallahh
afiyet olsun kuzu bende yicem birazdann
yaa neresnden canım bornovadayım benaa hemşerimi çıktık seninle bende izmirdenim ;
valla en güzelini yapıyosun kız maşallahh
afiyet olsun kuzu bende yicem birazdann
yaa neresnden canım bornovadayım ben
göz göz göztepe kuzuburda okuyomusun peki?
evet egede okuyorum 4. sınıfta..manisalıyım normaldee canımgöz göz göztepe kuzuburda okuyomusun peki?
evet egede okuyorum 4. sınıfta..manisalıyım normaldee canım
manisayı ve manisalıları çok severim canım ordan bi sürü arkadaşım var.. hangi bölümde okuyosun?
gıda mühendisliği okuyorum tatlımmmanisayı ve manisalıları çok severim canım ordan bi sürü arkadaşım var.. hangi bölümde okuyosun?
gıda mühendisliği okuyorum tatlımm
oowww süpermiş canım yaa izmirde kalıcakmısn okulun bitince
evettttt :)yüzde 90 kalıcam canımm :)oowww süpermiş canım yaa izmirde kalıcakmısn okulun bitince
gıda mühendisliği okuyorum tatlımm
evettttt :)yüzde 90 kalıcam canımm :)
kal tabi yaaa izmirde hayat var izmir güzeldiiirr :)))
çok güzel canımm zaten manisa izmir yakınn çok gelip giderdik birde 5 yılım burada olunca daha da izmirli oldumm:)kal tabi yaaa izmirde hayat var izmir güzeldiiirr :)))
çok güzel canımm zaten manisa izmir yakınn çok gelip giderdik birde 5 yılım burada olunca daha da izmirli oldumm:)
askerinde izmirliyse o zaman size evlilik yolu izmirde gözüküyorr
manisalıyız ikimizde canımm:) ama izmirdee olacak evlilik nasipsee:)askerinde izmirliyse o zaman size evlilik yolu izmirde gözüküyorr
manisalıyız ikimizde canımm:) ama izmirdee olacak evlilik nasipsee:)
hadi hayırlısı olsun canım :))
benide hafiften bi heyecan sardıııD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?