İyi olmaya çalışıyorum bugün pollyanna olmayı başardım 70 günde 1 kere biraz daha sıksam dişimi iyi olacak her akşam her akşam ağlıyorum
cnmm ailesi gitti cuma günü ben gitmeyecektim sonra dayanamadim aldim bileti gittim iyiki de gitmişim cok özlemişim cok iyi oldu buAaa Kıbrıs'ta mısın yoksa canım :)) ben de şimdi dönüyorum. Süper olmuştur. Ama haver vermeden nasil gittin ? Dilekçe filan gerekmiyor mu ?
ben geldimmmmmmmm
ayy cnm sorma yaa gözleri doldu hemen sarıldı zayıflamış biraz keyfi yerindeydi ama konuşurken falan ara ara hep aglayacak gibi oluyordu cok özlemişim iyiki gitmişim diyorum gerçekten cok özlemişim ama bırakıp gelmesi cok zor yine basa sarıyor ilk yolladığım güne döndüm resmen o yüzden bu gitmek iyi bişeymi kötü bişeymi bilemedim :26: :26: :26: ayrıca kıbrıs hiçte güzel bi yer değil hiç sevmedim millet bunların asker olduğunu anlıyor hepsi kız muhabbeti yapıyor resmen zorla akıllarına sokuyorlar ya istemediğini söylediklerinde de dalga geciyorlar kötü bişeymiş gibihg cnm anlat bakalımmm senı gorunce naptıııı
ayy cnm sorma yaa gözleri doldu hemen sarıldı zayıflamış biraz keyfi yerindeydi ama konuşurken falan ara ara hep aglayacak gibi oluyordu cok özlemişim iyiki gitmişim diyorum gerçekten cok özlemişim ama bırakıp gelmesi cok zor yine basa sarıyor ilk yolladığım güne döndüm resmen o yüzden bu gitmek iyi bişeymi kötü bişeymi bilemedim :26: :26: :26: ayrıca kıbrıs hiçte güzel bi yer değil hiç sevmedim millet bunların asker olduğunu anlıyor hepsi kız muhabbeti yapıyor resmen zorla akıllarına sokuyorlar ya istemediğini söylediklerinde de dalga geciyorlar kötü bişeymiş gibi
yaa tatlım mesela taksiye biniyorsun orada zaten 4 kişi falan biniyor buradaki dolmuş gibi adam hemen kız muhabbetine giriyor istermisin falan diye ömerler carsıya cıkmış 5 kişi binmişler adam ikna etmek için cırpındı resmen diyor 4üde tamam demiş ömerede israr etmiş ömerde yok demiş arkadaşlarıda o hacı hoca gibi yapmaz öyle sey demiş adamda gülmüş dalga gecmeye calışmıs ömerde inmiş yolda kızıp tek başına dolaştı o gün çarşıda yaa daha neler neler kızlar desen ayrı bir dert :26:ayyy cook buruk oldum baak smdı beklerler kuzu ozlerler:2::2::2::2::2: Nasıl yaniii akıllarına sokuyolar :26:
yaa tatlım mesela taksiye biniyorsun orada zaten 4 kişi falan biniyor buradaki dolmuş gibi adam hemen kız muhabbetine giriyor istermisin falan diye ömerler carsıya cıkmış 5 kişi binmişler adam ikna etmek için cırpındı resmen diyor 4üde tamam demiş ömerede israr etmiş ömerde yok demiş arkadaşlarıda o hacı hoca gibi yapmaz öyle sey demiş adamda gülmüş dalga gecmeye calışmıs ömerde inmiş yolda kızıp tek başına dolaştı o gün çarşıda yaa daha neler neler kızlar desen ayrı bir dert :26:
KIZÇELER ŞAFAKMATİK TABLOSU
353. DÖNEM ( KASIM 2013) ASKER YARENLERİ
:92: TEZKERE ALIP ASKERİNE KAVUŞAN YARENLER :92:
qizem7-> Usta birliği Kıbrıs - Girne
asi_genc
:13:TEZKERE ALICAZ VE ASKERLERİMİZE KAVUŞUCAZ BİZZ DİYEN YARENLER:13:
PLAKALARA DÜŞMÜŞ ASKER YARENLERİ
Mystery1643 -> Şafak 16 -> Usta birliği İStanbul - Kartal
PLAKALARA AZ KALDI !! BEKLE BİZİ PLAKALAR DİYEN ASKER YARENLERİ
DEAM -> Şafak 95-> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Lefkoşa
Konya17 -> Şafak 96 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Magosa
merveali0507 -> Şafak 96 -> Acemi - Usta birliği Edirne
tgcsvl -> Şafak 96 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs lefkoşa
Kubrah -> Şafak 96 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs
exelanss -> Şafak 97-> Acemi birliği Denizli - Usta birliği Denizli jandarma
emine8983 -> Şafak 97 -> Acemi birliği Burdur - Usta birliği Tekirdağ
engindenizz -> Şafak 97
askbiziz42 -> Şafak 97 Acemi - Usta birliği Aydın
ugtap -> Şafak 98 -> Usta birliği kırıkkale Yahşihan
PhD_ -> Şafak 99 -> Acemi birliği - Usta birliği Tekirdağ
uzramm -> Şafak 99 -> Acemi - Usta birliği Muğla
Zahter -> Şafak 99 -> Acemi birliği Burdur - Usta birliği Kırıkkale
ÇİFT HANELER ÇOOOK AZ KALDI BİİZ GELİYORUUUUZZZZZZZZZZZZ DİYEN ASKER YARENLERİİ
cimcime_89 -> Şafak 103 ->Acemi birliği Amasya - Usta birliği Van
sLd_ -> Şafak 103 -> Acemi izmir,narlıdere - Ustalık kıbrıs magosa
ÇİFT HANELER BİİZ GELİYORUZ DİYEN ASKER YARENLERİ
esmeralda5 -> Şafak 140 -> Usta birliği ?
Gokche8605 -> 139 -> Acemi birliği Kastamonu - Usta birliği Artvin
YÜZLERE DÜŞELİM YETER ARTIK DİYEN ASKER YARENLERİ
İKİ YÜZLERDEYİZ SABREDİYORUZ DIYEN ASKER YARENLERİİ
eleusis -> Şafak 294-> Acemi birliği Ankara etimesgut - Usta birliği İstanbul BÜYÜK KARTALTEPE KIŞLASI
pinkgirl08 -> Şafak 295 -> Acemi birlik Çanakkale - Usta birlik Siirt İl jandarma
dexsalgin -> Şafak 298-> Acemi birliği Bilecik söğütte - Usta birliği Diyarbakır-dicle
İKİYÜZLERİ GÖRMEK İSTİYORUZZ DİYEN ASKER YARENLERİ
essen791-> Şafak 322-> Acemi birlik iskenderun- Usta birlik zonguldak ereğli
ASKER YARENİ OLMAYA SON GÜNLER KALDI DİYENLER
PhD_ , uzramm vee Zahter'de kademe atladıııııı
yaa tatlım mesela taksiye biniyorsun orada zaten 4 kişi falan biniyor buradaki dolmuş gibi adam hemen kız muhabbetine giriyor istermisin falan diye ömerler carsıya cıkmış 5 kişi binmişler adam ikna etmek için cırpındı resmen diyor 4üde tamam demiş ömerede israr etmiş ömerde yok demiş arkadaşlarıda o hacı hoca gibi yapmaz öyle sey demiş adamda gülmüş dalga gecmeye calışmıs ömerde inmiş yolda kızıp tek başına dolaştı o gün çarşıda yaa daha neler neler kızlar desen ayrı bir dert :26:ayyy cook buruk oldum baak smdı beklerler kuzu ozlerler:2::2::2::2::2: Nasıl yaniii akıllarına sokuyolar :26:
yaa tatlım mesela taksiye biniyorsun orada zaten 4 kişi falan biniyor buradaki dolmuş gibi adam hemen kız muhabbetine giriyor istermisin falan diye ömerler carsıya cıkmış 5 kişi binmişler adam ikna etmek için cırpındı resmen diyor 4üde tamam demiş ömerede israr etmiş ömerde yok demiş arkadaşlarıda o hacı hoca gibi yapmaz öyle sey demiş adamda gülmüş dalga gecmeye calışmıs ömerde inmiş yolda kızıp tek başına dolaştı o gün çarşıda yaa daha neler neler kızlar desen ayrı bir dert :26:
bnmkıde gecen anlatı vakıflr çarşısı varms tam amele kaynıyomuş askerlern hepsı oraya gıdıyomss kadınlar calısıyormsss piss yer neysekii bnmkı bı arkadasylaa yemege ıcmeye gıdıyooAllah dıgerlerının sevgılısıne sabır versn :26:
banada söyledi o çarsıyı gitmedim ben ama merak ettim ömer diyorki büyük ihtimal yokluktan falan bakıyorlar cünkü gercekten cok çirkin oradakiler hepsi büyük ve balık etli şişman diyorbnmkıde gecen anlatı vakıflr çarşısı varms tam amele kaynıyomuş askerlern hepsı oraya gıdıyomss kadınlar calısıyormsss piss yer neysekii bnmkı bı arkadasylaa yemege ıcmeye gıdıyooAllah dıgerlerının sevgılısıne sabır versn :26:
aynen girnedeki kızlar güzeldi bende gördüm dün akşamSık Kıbrıs'a giden bir arkadaşım çok pis demişti Kıbrıs için. Her türlü pis iş var demişti. Bizimki hiç bahsetmedi böyle şeylerden belki aklım kalmasın diyedir. Ama yuh yani.
Ayrıca kızlar Kıbrıs'ın kızları güzel falan değil. İçiniz rahat olsun
Biz girnedeydik. Lefkoşa'dan geçtik sadece. Ama Girne güzel kızlar. Çok güzel bir limanı var/ zaten sadece limanı var :) ufacık bir yer.
aynen girnedeki kızlar güzeldi bende gördüm dün akşamlefkosadada olanlar vardı dikkatimi cekti yani sana kesin anlatmamıştır cnm çünkü önünde arkanda yürüyenlerden bile duyuyorsun bu muhabbetleri bugün her taraf asker kaynıyordu zaten tek ortak noktaları bu galiba :26: :26:
banada söyledi o çarsıyı gitmedim ben ama merak ettim ömer diyorki büyük ihtimal yokluktan falan bakıyorlar cünkü gercekten cok çirkin oradakiler hepsi büyük ve balık etli şişman diyorbnmkide öyle sevgilisi var diye bunları tercih etti cıkarken beni yarı yolda bıraktılar diyor sadece 3 kişi takılmıyormuş kızlara onlarla çıkacakmış artık ama özbekli olan kızlar faslı olan kızlar falan ne arasan var cok tercihli
inşallah cnm bnm bir an önce geçerde biter bu günlerİKİYÜZLERDEYİZ SABREDİYORUZZ vay be şaka maka ikiyüzlere de geldik... İnşallah daha da hızlı geçer kızlarda şu sancılarımız biteeeerrr
arada güven olduğu sürece sorun yok cnm ama tabi bunları yapanların sevgilisi nişanlısı falanda mutlaka güveniyordurBizimki çarşıya çıkmayacağım bundan sonra. Baya masraflı oluyor diyordu. Olur mu öyle şey kafanı dağıt diyordum ama otursun oturduğu yerde :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?