355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Babasının istedigi gibi olucaksa olucakms yoksa yokmus.bole bi mantık.ben artk bilmiom ne istiolar ama yaptklarınseylrr ve soyledikleri cok kotu.ben artk yuzlerini dahi görmek istemiyorum..
Niye arkasında değillermiş canım? Evlenmesini mi istemiyorlar yoksa sana karşı bir durumları mı var ?

Babasının istedigi gibi olucaksa olucakms yoksa yokmus.bole bi mantık.ben artk bilmiom ne istiolar ama yaptklarınseylrr ve soyledikleri cok kotu.ben artk yuzlerini dahi görmek istemiyorum..

Keşke seninki kötü şeyleri söylemese sana. Aklınızda olsun sen sizin taraftaki olumsuz şeyleri o da kendi tarafındaki olumsuz şeyleri söylemesin sana. Belki o kabullenebilir daha sonra ama senin hep aklında olur o şeyler.
Canın sıkılıyor şimdi ama her şeyin hayırlısı. Ne istediğini söylemiyor mu

İstedigimiz sey belli.evlenip yuva kurmak.ama bu sartlarda epey zmn alıcak gibi.ailesi kndide syluo saklancak syler değil bunlar.terbiye snırlarnı coktan aştılar ondan artk krndileri biz istioz hadi bsyler olsn deseler bile yüzlerine tüküresim var bilmiyorum nlck..

Son düzenleme:
Kizlarrr 3 gunluk harika bi h.sonundan sora donuyorum evime icim buruk ama deger harika gecti yemin toreni ayri bi duygu insanin tuyleri diken diken oluyor onumuzden yururlerken bagirdim gordu beni goz kirpti :) hele bide yanimiza gelirkn kosarak sarilma animiz vardi ki off o ana donsem keskesimdi (

yoldasın galiba cnm o dönüş yolu çok zor oluyor

Az da olsa hasret gidermişsinizdir iyi gelmiştir ikinizede

Aynıym kötüyüm canım.evet bende pek gelmiyorum artk.s

AH BE CNM NE DİYECEĞİMİ BİLMİYORUM ÇOK ZOR Bİ DURUM FARKINDAYIM.ÇOK BEĞENDİĞİM Bİ YAZIYI GÖNDERİYORUM SANA UMARIM SENİNDE HOŞUNA GİDER
Unutmayalım her hayırda bir şer,her şerde bir hayır vardır
bir gün azraile sormuşlar : insanların canını alırken üzüldüğün ve üzülmediğin oldu mu ?
oda evet üzüldüğümde üzülmediğimde oldu demiş ve anlatmaya başlamış.
bir gün gelen emir üzerine birinin canını almaya gitmiştim,canını alacağım kişi kunduracıda kundura almak için pazarlık yapıyordu parada anlaştılar ama adam bir çift kunduraya üç yıl garanti istiyordu kendisinin bir saat garantisi yokken ,onun canını alırken üzülmedim.
üzüldüğüm ise; zamanın birinde bir yaşlı nine iki erkek torunuyla bir kıtayı ikiye bölen nehrin kenarına karşıdaki kıtaya geçmek için gelmişlerdi. torunlrından birini karşıya geçirmiş ve diğerini de karşıya geçirmek için dönerken bana emir geldi, al canını diye , ozaman üzüldüm ve yaradanıma dönerek yalvardım ey büyük ALLAH'ım c.c bu küçük yavruların ninelerinden başka kimi kimsesi yok diğerinide karşıya geçirsinde öyle alayım canını. ninelerinin yokluğunda birbirlerine destek olurlar. ALLAH c.c o an bir ayet indirmiş ,( her hayrda bir şer,her şerde bir hayr vardır bunu sizler bilmezsiniz.) azrail görevini yapmış iki çocuk ayrı kıtalarda kalmış. yıllar sonra iki çocuk büyümüş ve bulundukları kıtaların kralları olmuşlar.

ne zaman başıma çok güzel bişiy gelse çok sevinmem ve nezaman başıma kötü bişiy gelse fazlada üzülmem.
çünkü ; bilirimki her şerde bir hayr ,her hayrda da bir şer vardır ama ne olduğunu veya ne olacağını bilmem.
tıpkı nineleri ölen o çocukların başına gelenin başlangıçta şer ama sonunda hayra dönüştüğü gibi belkide aynı kıtada kalsalardı
taht için birbirlerini öldürecektiler.???

Sarimin yanindan donuyorum kizlar denizli yollarindayim Allahim cok sukur gordum ama simdiden ozledim ((

sarimin yanindan donuyorum kizlar denizli yollarindayim allahim cok sukur gordum ama simdiden ozledim ((

çok normal cnm ama ne güzel görmüşsün sarını bende gidip süpriz yapmak istiyorum ama cesaret edemiyorum yemn töreninde teslim ettiğimde onun o halini görünce tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum.

çok normal cnm ama ne güzel görmüşsün sarını bende gidip süpriz yapmak istiyorum ama cesaret edemiyorum yemn töreninde teslim ettiğimde onun o halini görünce tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum.

Canim yemin toreni donusu bende cok kotu olmustum hatta gitmeden once korktum yine ayni olurum diye ama inan tam aksi oldu gulumseyerek vefa ettik belki alistik belkide yemin toreninde 3 gun kalmistim ama boyle gunu birlik olunca cok koymadi yasadigi yeri gordum icim rahatladi cok sukur

eşim şubatta izne gelmeyi düşünüyo belki marttada ben giderim zaten nisanda almayada gitcem bakalım kısmetse.böle böle geçecek zaman inşallah.çok sevndm cnm sizin adınıza

Ben varım :)
Görüp gelmene çok sevindim canım ya ben haftaya gidecektim sınavım var diye gidemiyorum sonraki hafta giderim inşallah malum memur olduk okul gibi asayım gideyim diyemiyoruz işte..
Ayy ikili haneler sanki daha bir güzel ya sona daha bir yaklaşılmışlık hissettiriyor insana..Allahım kavuştur bizleri tez zamanda ya

Sagol canım.umarım hayırlı olur sonu.gorucez.

ewet cnm ewet iki haneli rakamlar süpermiş sanki zmn daha çabuk geçiyo gibi geliyo bana

sagol canım.umarım hayırlı olur sonu.gorucez.

İNŞALLAH CNM İNŞALLAH

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…