355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

12 den sonra 293 olucaz canım Aynen aslında bir yandan düşününce emek vererek biryerlere geldiğimizi görmek de sevindirici oluyor... Karşılıklı fedakarlık söz konusu ve her ikimiz içinde sancılı bir dönem... Tabiki de hayatımızda unutulmaz anılarımızın içinde yer alıcak Safak doğan güneşi görelimde burası bayram yerine dönsün biran önce Sayılı zaman Allah'tan... Biran önce bitmeli tabi ki özlem ağır basmaya başladı

bana da bu saatlerde hızlı geçiyor cokta neşeli oluyorum ama öğlen saatlerinde pekte öyle değilim :26: :26:

95 güncük kalmış canm yaa bi bakıcan 70lere düşmüşsün :)
hep bi bakıcm şunlara düşmüşüm bunlara düşmüşüm diye diye geçiriyorum zamanımı :/

bende saydırmıyorum bnmkıne gecmezz dıe

Nerelerden nerelere geldik bak yol katedıyoruz dıyerekten motıve olmasını beklerken sanırım daha da gözunde büyüyormus şafak:26: neyse ben sayayım da şafak geçsinde gerisi teferruat

evet cnm az kaldı zaten hele bi yarı yarıya gelse su safak cok güzel olacak cokta özledim amaaaa

yaa tabi şimdi ben yeni gördüm, özlemim daha o kadar büyümedi söylemesi kolay geliyor 95lere düşmüşsün diye... kimbilir ben 95lere düşünce ne kadar özlemiş olcam

yaa tabi şimdi ben yeni gördüm, özlemim daha o kadar büyümedi söylemesi kolay geliyor 95lere düşmüşsün diye... kimbilir ben 95lere düşünce ne kadar özlemiş olcam
geciyor zmn cnm yaa yanına gidersin görmeye artık duramayacağını anladığın zmn :26: :26:

geciyor zmn cnm yaa yanına gidersin görmeye artık duramayacağını anladığın zmn :26: :26:

gitmem çok zor tatlım yaa... niğdeye direkt uçak yok... şimdi de işe girdim c.tesi de çalışıcam :/
sevinsem mi üzülsem mi bilemedim...

daha iyi tabi öylesi cnm olsun sabredersin artık geciyor nasılsa günler

şimdi onu konuştuk bizimkiyle... alışana kadar zor gelicek 1 ay.. sonra ikinci ay heycanı performans değerlendirme için falan derken geçicek günler... :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…