maşallahh ^^ ohhh ılk gun tabiii zamanla daha guzl olck herseyy
umarım fatura yazmayı gösterdi onu az çok çaktımda hatalarını buluyordu o biraz karışık :S ama o tabi 1.5 2 seneye yakın çalışıyormuş... inş bizde çalışırız o kadar
gözün aydın cnm sınavlar bitmişiyiyim kızlar sağolun:) sınav dönemini bitirdim çok şükür, hafta sonuda eşimin yanına gidiyorum evciye çıkıcak çok daha iyiym o yüzden
umarım fatura yazmayı gösterdi onu az çok çaktımda hatalarını buluyordu o biraz karışık :s ama o tabi 1.5 2 seneye yakın çalışıyormuş... Inş bizde çalışırız o kadar
daha ılk gun yapa yapa halledersn cnmm :))) ORtam nasl ınsanlar
cnm bnm yeni işin hayırlı olsun
inş yapabilirim...
fena değil sanki ilk günden belli olmaz ki
olsn az cok ınsn sezer
şafaklarda gitmiş... off ya çiçek yollamış bana ilk işim için://
bende dedimki nedn yolladın belki devam etmicem... olsun ilk işin yazdım ilk iş günün yazmadım ki diyor
canım benim yaaaa nasılda ince düşünmüşşşş. hayırlı olsunn tatlımm nasıldı ilk günün :26:
ay evet yaa çok duygulandım tee askerlerden uğraşmış:) beklemiyordum... burda olsa beklerdim ama...
orta şekerdi dedğim gibi canım çok bişey yapmadım, dosya inceledim biraz, programda nasıl çalıştıklarına falan baktım öyle geçti...
93:124::124:
Merhaba Arkadaşlar,
Maşallah ya burada ne güzel bir muhabbet var ya bende sizin gibi şafak sayanlardanım şafak bugün itibariyle 94 inşallahhh hıphızlı geçer zaman Allah hepimizi sevdiklerine kavuştursun amiiin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?