[SUB][/Skızlar yaaa ben de şafak tablosunda ismimi istiyorumm naıl yapcaam ki???:26::26::26:
Merhaba Arkadaşlar,
Maşallah ya burada ne güzel bir muhabbet var ya bende sizin gibi şafak sayanlardanım şafak bugün itibariyle 94 inşallahhh hıphızlı geçer zaman Allah hepimizi sevdiklerine kavuştursun amiiin :)
şafak 100
Amin canım inşallah... Bizimde sizin gibi şöyle 90 küsurlar gelsede azıcık rahatlasak en azından
hangi şafak tablosu ??
eheh eveet topigimiz cook seker ^^ oo sende bızdensın ıns hıphızlı gecer
ohhhhhhh süpeeeeeeer
bu arada etıkeeeeeeeeeeeetlerımz yook halaaaaaaaaa
[SUB][/Skızlar yaaa ben de şafak tablosunda ismimi istiyorumm naıl yapcaam ki???:26::26::26:
Gelir canım geliyor valla ama istekler hiç bitmiyor şimdide plakalara düşmeyi bekliyorum :))
kızlar sizlerle tanışmadık sanırım:26:
İyi akşamlar şafak arkadaşlarımmmm
İyi akşamlar hoşgeldin canım
Yok canım tanışmadık ben istanbulda yaşıyorum nişanlım Sakarya'da asker öyle yolunu gözlemekteyim senden ve diğer arkadaşlardan pek bir farkım yok yani :)
bende konyadayım canım sevgilim de van dabu arada hatice ben
Çok memnun oldum canım bende esra kısa dönem mi seninki de
hoşbulduk canımm nasıl gidiyo :26: ben aşkımı çok özledimmm yaaa
Ahh ah özlenmezmi canım ya kulağım her an telefonda yaşıyorum meğer birlikte geçirdiğin her dakika ne kadar değerliymiş insan çok daha iyi anlıyor
bende memnun oldum esracığım evet kısa şafak 100
Ooh ne güzel sende çift hanelere gelmişsin canım
aynen kıymetini bilmemişim benher yerde onu arıyorum çünkü ben hep onunla gezer onunla dolaşırdımm çok ağır geliyo bazen onsuz olmakk off offf
evet canım sonunda çok şükür senin kaç?
Üzme kendini hiç canım geçicek bu günlerde sonrada bidaha hiçbir yere göndermek yok yörüngemizden çıkamazlar :)
evetttt orası öyle tabi kiii geçicekk bu günlerimiz de
Aynen canım senin şafak kaç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?