355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

hmm dinlen dinlen cnm :)) evet ege üniversitsindeym cnm sosyoloji okuyorum :))

Hmm iyiymiş canım işte böyle derslerle iş hayatıyla uğraşınca zaman biraz daha iyi geçiyor yoksa evde boş dursam kafayı yerdim heralde :)) buarada hala tanışmadık esra ben )

Hmm iyiymiş canım işte böyle derslerle iş hayatıyla uğraşınca zaman biraz daha iyi geçiyor yoksa evde boş dursam kafayı yerdim heralde :)) buarada hala tanışmadık esra ben )

aynen öyle bnm bu hafta final haftamdı tabii onun sıkıntısı eklenince diğerininki biraz daha haffledi işte aynen cnm bnm ben de gamze belli oluyor zaten :) memnun oldum

aynen öyle bnm bu hafta final haftamdı tabii onun sıkıntısı eklenince diğerininki biraz daha haffledi işte aynen cnm bnm ben de gamze belli oluyor zaten :) memnun oldum

Bende memnun oldum gamzeciğim inşallah iyi geçmiştir finaller

Bende memnun oldum gamzeciğim inşallah iyi geçmiştir finaller

biri hariç diğerlerinden geçtim cnm sağolasın bakalım nolcak inşallah kalmam :) bars diyor geç vala çok kötü olur geçmezsn senin için yapcaklarımdan kork :) o da yok ya sadece derslerime çalışıyım istiyor :))

Hahaha sağa sola bakma ders çalış bol bol :) ahh ahh şimdi tv de ziynet Sali gelemiyorum yanına çalıyor benden size gelsin canlarım

neden hala etiketlerimiz yok yaa kızlarr :26::26::26:

Valla canım size takılıyorum bikaç gündür aslında kasımdan beri takipteydimde yazmıyodum pek kafa dağıtıyorum sizle burası süper :) şafak sayıyorum bende mutluluğa senin durumun nasıl

ben geldimmmmm
gelmemiş hala etiketlerrrr

anisee hoşgeldn aramıza o zmn ısım nedır katl katıl gzldır topigimizz

kızlar admin msj attı bana duzeltme yapmanz gerekıoo benn duzelttım etıketım gozukyoooo 3 ay 1 gun kaldı

Hahaha sağa sola bakma ders çalış bol bol :) ahh ahh şimdi tv de ziynet Sali gelemiyorum yanına çalıyor benden size gelsin canlarım

aynen öyle çalışıyorumm bi yandan :))

sağol cnm şarkılar nasıl ortak oluyor dertlere hele bnm gibi her işini yaparken müzik dinleyen biriysen :))

anisee hoşgeldn aramıza o zmn ısım nedır katl katıl gzldır topigimizz

kızlar admin msj attı bana duzeltme yapmanz gerekıoo benn duzelttım etıketım gozukyoooo 3 ay 1 gun kaldı

Ben esra canım şafak 92 askerim sakaryada ayrıca şafak tablosuna benide eklersen sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…