355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

canım o zaman hiç rahatını bozma derim sana..he şu var güvendesin işten çıkarılma derdin yok ben yine giricem KPSS'ye ben girmeyince olmuyor hayatımda eksiklik hissediyorumher yer böyle olmuyor ama benimki de memur o sürekli şantiyede ama onun ofisinde olanlar böyle değiller hepsi geçn kadro ve birbirlerine çok destekler biz düğüne falan gitmiştik mesela..ayy bugün de bitsin ya

canlarım ciğerlerim :)) nasılsınız kızlar... nasıl gidiyor ben sık sık gelemiyorum artık yoğun çalışıyorum sevgilimde diyarbakırda orda herşey bileciğe göre çok daha ii sürekli sıcak suları mükemmel yemekleri komutanların baba gibi ilgisi :)) dağ karakolunda çarşı izni yok.. çarşı iznine çıkamayan askerler için düşünülen birşey var çarşı izinleri hesaplanacak ve şafatan düşülecek toplam 45 gün yapıyo eğer bu olursa bizim için süper olacak :))

canlar napıyosunuuzzz yahuu bugün bitmek bilmedi sankii bitsede haftasonu yanınza gelmek istiyorum bende ne zamandır gelmedim özledim sizi bu arada şafak panolarına ne olmuş?? şafak azalırken bu bize yapılan en büyük işkence

selam kııızzzlarrr ben geldimm nabersiniz :)))

hg cnmm ıyı ozlemk dısnda sen nasılsn :)

ıyıyzz cnm hoşgelddddn ohhh kebappmışşş işte fark :))))

Canım benim ki de doğu da ve çarşı izinleri en az 40 gün yok olsada zaten 15 günde bir belkiymiş Acaba bizimde şafaktan düşerler mi acaba ? Çok iyimiş o ya ...1 gün önce bile gelmesi mükemmel olur

Canım benim ki de doğu da ve çarşı izinleri en az 40 gün yok olsada zaten 15 günde bir belkiymiş Acaba bizimde şafaktan düşerler mi acaba ? Çok iyimiş o ya ...1 gün önce bile gelmesi mükemmel olur

evet canım komutanları söylemiş şuan düşünülüyomuş böyle bişey bende bimere gerekli heryere yazdım sende yaz lütfen zaten bu ciddi haksızlık

evet canım komutanları söylemiş şuan düşünülüyomuş böyle bişey bende bimere gerekli heryere yazdım sende yaz lütfen zaten bu ciddi haksızlık

Tabiki de yazarım canım yazmam mı Zaten şartlarımız ağır üstüne bi de çarşıya çıkamıyorlar En azından böyle birşeyin olması ortadakı haksızlıgıda kaldırmıs olur.. Gözüm kulağım bunda olucak:26:

aynen canım benim benim gözüm kulağım bunda İNŞALLLLAHHH olurrr dediğin gibi hem doğudalar hemde çarşıları yok.. ama olmasın çarşıları sevgilim otogarda indi toplama merkeine gidene kadar birsürü kötü bakışlara maruz kaldı başına kapşonunu falan geçirdiki traşım gözükmesin diye ben zaten askeri çantasını aldırmamıştım başka bir valize koymuştuk eşyalarını biliyodum böyle olacağını

cnm bnm ben de balıkesirliyim gönen ama diğer yerlerini de pek bilmiyorm barş burhaniyeye düştü çok sağol söylediğin için bir şey olursa sorarım :)))

aaa bizim yazlığa çok yakın ya Burhaniye çok istedik oralar olsun diye ama zor tabi. Allah yardımcısı olsun ama rahatmış yeri. Burhaniye merkezdemi??

Aynen canım zaten eğer ki rahatsız edici bişeyler olucaksa olmasın dediğin gibi çarşıları...:18:Asker oldukları belli oluyor ve kötü zihniyetli kişilerin tavırlarıyla vs. karşılaşmasınlar.. Oraya gidene kadar neler çektiler zaten Şuanda ki en iyi şey sanırım doğudaki baba yiğit denilebilecek komutanlarla karşılaşmaları Allah hepsini iyi kişilerle karşılaştırsın... Psikolojileri iyi olsun da beden yorgunluğunu bi şekilde geçirirler en önemlisi bu bence:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…