şafak panoları neden yok kızlar???
canım ben Balıkesirliyim sormak istediğin birşey olursa yardımcı olmaya çalışırım.
selam kııızzzlarrr ben geldimmnabersiniz :)))
canlarım ciğerlerim :)) nasılsınız kızlar... nasıl gidiyor ben sık sık gelemiyorum artık yoğun çalışıyorum sevgilimde diyarbakırda orda herşey bileciğe göre çok daha ii sürekli sıcak suları mükemmel yemekleri komutanların baba gibi ilgisi :)) dağ karakolunda çarşı izni yok.. çarşı iznine çıkamayan askerler için düşünülen birşey var çarşı izinleri hesaplanacak ve şafatan düşülecek toplam 45 gün yapıyo eğer bu olursa bizim için süper olacak :))
sen nasılsın nasıl gidiyo canım
canlarım ciğerlerim :)) nasılsınız kızlar... nasıl gidiyor ben sık sık gelemiyorum artık yoğun çalışıyorum sevgilimde diyarbakırda orda herşey bileciğe göre çok daha ii sürekli sıcak suları mükemmel yemekleri komutanların baba gibi ilgisi :)) dağ karakolunda çarşı izni yok.. çarşı iznine çıkamayan askerler için düşünülen birşey var çarşı izinleri hesaplanacak ve şafatan düşülecek toplam 45 gün yapıyo eğer bu olursa bizim için süper olacak :))
Canım benim ki de doğu dave çarşı izinleri en az 40 gün yok olsada zaten 15 günde bir belkiymiş Acaba bizimde şafaktan düşerler mi acaba ? Çok iyimiş o ya ...1 gün önce bile gelmesi mükemmel olur
özlemekkmiii offf offf o konuda bişey bile diyemiyorummmm
evet canım komutanları söylemiş şuan düşünülüyomuş böyle bişey bende bimere gerekli heryere yazdım sende yaz lütfen zaten bu ciddi haksızlık
dua et yeri ıyı bızmkı kıbrısta ama allah dusurmesn .........
Tabiki de yazarım canım yazmam mıZaten şartlarımız ağır üstüne bi de çarşıya çıkamıyorlar En azından böyle birşeyin olması ortadakı haksızlıgıda kaldırmıs olur.. Gözüm kulağım bunda olucak:26:
cnm bnm ben de balıkesirliyim gönen ama diğer yerlerini de pek bilmiyorm barş burhaniyeye düştü çok sağol söylediğin için bir şey olursa sorarım :)))
bide zırhlı araç kullanıyo yaa çok şükürr doğu ama şanslı güzel biryerde o çok mutlu seside çok iyi geliyo Allah sizlerede yardım etsin
inşallah gelir geriidun gerı geldı ama herldı duzenleme var cnm
aynen canım benim benim gözüm kulağım bunda İNŞALLLLAHHH olurrr dediğin gibi hem doğudalar hemde çarşıları yok.. ama olmasın çarşıları sevgilim otogarda indi toplama merkeine gidene kadar birsürü kötü bakışlara maruz kaldı başına kapşonunu falan geçirdiki traşım gözükmesin diye ben zaten askeri çantasını aldırmamıştım başka bir valize koymuştuk eşyalarını biliyodum böyle olacağını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?