- 2 Mayıs 2012
- 1.112
- 146
- 323
ama niee ki :26: :26:benimkiyle kavga ettim canım biraz ona morelim bozuk dünden beriçok özlüyorum dayanamıyorum ve takıntılarım baya çoğaldı o gitti gideli ne olcak böyle bilmiyorum
Ohh atarsa 91 1 gün daha bitti kızlar ya ne güzel :))
En büyük asker bizim asker
benimkiyle kavga ettim canım biraz ona morelim bozuk dünden beriçok özlüyorum dayanamıyorum ve takıntılarım baya çoğaldı o gitti gideli ne olcak böyle bilmiyorum
]KIZÇELER ŞAFAKMATİK TABLOSU
Baharcımm tam 90 İmbat Fm selam yola devam de ve bitir şu 90 ları inşallahh :)))
en buyuk asker bızım askerlerımızzzzzz
cnmm bak buna uzuldm ıste ozlemmden kaynaklanıyodrdr sıkıştryr siizii kıyamam
cnmmm yrn ben 90dan dusuyorum yıkıcaam yenıdn burayııı
kıskanıyorum 90larıı hala biz 130lardayızzz yaaa üffff
hoşgeldin gel kaderdaş :)) hülya bendee memnun oldumm şafak panonu göremedim ama şafak azcıkta olsa aydınlık mı :26: nerede askerin?
ama niee ki :26: :26:
ne yapayım cnm yine keyiflendim bitti bi gün daha yarında çabuk bitecek ohh ohhhhwaayyttt napıyon kız kaçak
bızde 130 lardaydık tatlım ya sabıııır
kıskanıyorum 90larıı hala biz 130lardayızzz yaaa üffff
Azcık aydınlık işte cnm bende çok memnun oldum şafak 91 askerim Sakarya'da sen nerede yaşıyosun hülyacım
en buyuk asker bızım askerlerımızzzzzz
cnmm bak buna uzuldm ıste ozlemmden kaynaklanıyodrdr sıkıştryr siizii kıyamam
cnmmm yrn ben 90dan dusuyorum yıkıcaam yenıdn burayııı
yık bencede şafağımızda en hızlı gidenlerdensin sende yarın 80 lere düşenler yıkın burayıı 2 güne geliyoruz bizde zaten
bızde 130 lardaydık tatlım ya sabıııır
oooooooo 130 dayken nasılda karamsardık lanet gitsin bu 100 lere derdiik geçiyo kuzum geçiyoo evet çok kızıyosun bunu duyunca ama biz hem geçirip hem duyuyoruz napalım :))
ya ben sürekli gözüm kararıp yere düşüyorum dünde aradı ulaşamdı bana dün sokakta düştüm baya kötüydüm gece bölüğü aradım öyle ulaştım haber verdim ona iyi olduğumu söyledim. bugünde tuttrdu film çektir hastaneye git diye. Zaten iki ay önce gittim birşey çıkmadı stresten kaynaklandığını söyledi doktor bunu anlıyamıyor. üzmekte istemiyorum tekrar gidicem dedim artık ama trip atıyor her defasında
canım geçmiş olsun bence askerin sana kızmakta haklıhemen bi dr gidip uzman yardımı almalısınn eğer ki ciddi bişeyse ( inşallah değildir )
ee kötü bişey de dememiş ama sana seni düşünmüşte söylemiş :26: :26:ya ben sürekli gözüm kararıp yere düşüyorum dünde aradı ulaşamdı bana dün sokakta düştüm baya kötüydüm gece bölüğü aradım öyle ulaştım haber verdim ona iyi olduğumu söyledim. bugünde tuttrdu film çektir hastaneye git diye. Zaten iki ay önce gittim birşey çıkmadı stresten kaynaklandığını söyledi doktor bunu anlıyamıyor. üzmekte istemiyorum tekrar gidicem dedim artık ama trip atıyor her defasında
Canım ya hiç kıskanmana gerek yok hepside aynı duyguyu hissettiriyor inan bana 2 hanelere düşmeyi bekliyosun bekliyosun 90 lar daha zor geçiyormuş gibi geliyor şimdide plakalara düşmeyi bekliyoruz bu işler hep böyle
ne yapayım cnm yine keyiflendim bitti bi gün daha yarında çabuk bitecek ohh ohhhh
ee kötü bişey de dememiş ama sana seni düşünmüşte söylemiş :26: :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?