355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

En büyük asker bizim asker

benimkiyle kavga ettim canım biraz ona morelim bozuk dünden beri çok özlüyorum dayanamıyorum ve takıntılarım baya çoğaldı o gitti gideli ne olcak böyle bilmiyorum

hoşgeldin gel kaderdaş :)) hülya bendee memnun oldumm şafak panonu göremedim ama şafak azcıkta olsa aydınlık mı :26: nerede askerin?

Azcık aydınlık işte cnm bende çok memnun oldum şafak 91 askerim Sakarya'da sen nerede yaşıyosun hülyacım

ama niee ki :26: :26:

ya ben sürekli gözüm kararıp yere düşüyorum dünde aradı ulaşamdı bana dün sokakta düştüm baya kötüydüm gece bölüğü aradım öyle ulaştım haber verdim ona iyi olduğumu söyledim. bugünde tuttrdu film çektir hastaneye git diye. Zaten iki ay önce gittim birşey çıkmadı stresten kaynaklandığını söyledi doktor bunu anlıyamıyor. üzmekte istemiyorum tekrar gidicem dedim artık ama trip atıyor her defasında

yarın çarşı var bide ben yrnı haftaocı sanıodm yaaaaaaa dıorm nıe sana ılk defa haftaıcı verdıler çarşıyı ayyy ıyıkı cakmadııııı rezıllık

kıskanıyorum 90larıı hala biz 130lardayızzz yaaa üffff

Canım ya hiç kıskanmana gerek yok hepside aynı duyguyu hissettiriyor inan bana 2 hanelere düşmeyi bekliyosun bekliyosun 90 lar daha zor geçiyormuş gibi geliyor şimdide plakalara düşmeyi bekliyoruz bu işler hep böyle

Azcık aydınlık işte cnm bende çok memnun oldum şafak 91 askerim Sakarya'da sen nerede yaşıyosun hülyacım

ortasına geldik sayılıır şu plakalara bi insek ben izmirdenim canım sen nerdensin?

Bugünde bitti kızlar şükür Allahıma sorunsuz atlattık... Gelsin diğer günler heheeytt

ee kötü bişey de dememiş ama sana seni düşünmüşte söylemiş :26: :26:

öyle tabi ki canımmm sabredicez dayanıcaz ve o büyük gün gelicekkk

ne yapayım cnm yine keyiflendim bitti bi gün daha yarında çabuk bitecek ohh ohhhh

bitti ama biter bitmezde yeni birgün başladı döndük mü yine başa yarın neden çabuk bitiyomuş bakalımm planlar mı var

benim sarının bu hafta çarşı izni yok kızlar bu arada

ee kötü bişey de dememiş ama sana seni düşünmüşte söylemiş :26: :26:

kötü birşey demedi ama gittim gittiğimi de biliyor doktora film çektirdim birşey çıkmadı, ama yine gidicem artık içi rahat etsin. onlar orada çok ince düşünmeye başlıyolar canım herşeyi :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…