rahatsız dıe bızde duyuyordk ama bnmkı o zaman rahat ya gerk yook dıyp atmıştıcnm kılıdı botları bırbrne baglamk ıcın fln lazım oluo o yuzdn ben yrn sorarım yenıden gerklı neler oluo dıe sana soylerım
Topiğimize gelip selam verip kaçanlar, kaçmayın sevin bizi
Daha asker bile olmadık çok stresliyiz biz
ortasına geldik sayılıır şu plakalara bi insekben izmirdenim canım sen nerdensin?
Hülyacım bende istanbuldayım ahh ahh plakalara düşmek için sabırsızlanıyorum yaa inemedik birtürlü
aaa ne güzeel seninde askerin sana yakın o zaman desene :)) evet plaka biraz oyalıcak gibi geliyo benii harita çıkarıp boyamayı düşünüyorum
Evet gerçekten bugün itibariyle baskıyı hissetmeye başladım. Alışveriş listesi yapayım dedim. Yüzü falan değişti çocuğun. Baya sıkılıyor yaa
Benim de kalp çarpıntılarım başladı yine, stres yapınca olur böyle. Uzun zamandır böyle stres yapmamışım anlaşılan
İşte böyle, bi gitse rahatlayacağım gibi geliyor
canım Allah korusun sağlığına dikkate et, panik olmayın en çok zorlayan şey özlem olucak haber alamamak istediğin an ulaşamamak olucak.. ama ustaya geçince cep tlf inş yanına alır bi nebze rahat olur.. liste falan yapmayın Baharın dediği gibi asker malz satan yerlerde herşey mevcut zaten
bnmkinin çarşı izni iki haftada bir zaten :26: :26:
yarın annemle babamla gezmeye gideceğim cnm
aa neden öyle 2 haftada bir kuzu? bizim bu hafta karışık olaylar var o yüzden çıkmıcakmış kimse( yarın gezme günü ilan ediyoruuuuuzz o zaman
Evet ya asıl güzel günler gelecek askerlikten sonra inşallaah
Züğürt tesellisi derler ya
Peki en çok neler lazım oluyormuş?
Ben pudranın çok lazım olduğunu düşünüyorum mesela
canım orda herşey çok lazım oluyor emin ol öyle illa bu diye bişey yok gittiği yere görede değişiyor.. benim nişanlıma pudralar tabanlıklar aldık 1 kez kullandı onları koyunca ayakları mahvoldu düşün botları hiçbişey olmadan giyiyor ve çokta rahat.. termal içlik ve termal çoraplar var gittiği yere göre onlar da olabilir..
pinkgirl08 gectı bakalm yrn 89 lardayım 80 ler nasıl gecıcek gorucemm
Ben de bi hissettirmem ki sorma
Her konuşmamız askerlik üzerinden gidiyor. Ben ondan stresliyim. O pek bişey öğrenmek istemiyor, herkes bişey söylüyor gidip yerinde görmek öğrenmek istiyorum diyor. Ben çok takıyorum 4 gündür askerlikle yatıp askerlikle kalkıyorum. En iyisi sizlerin sözünü dinlemek. Yarından itibaren bu konuyu rafa kaldırıyorum :124:
Botları birbirine mi bağlıyolar
O kızlar yolun yarısınında yarısına gelmişsiniz maşallahBizde görürüz inşallah o günleri
sanırım bu taş banaydııı ama yazdım beenn :))
canım Allah korusun sağlığına dikkate et, panik olmayın en çok zorlayan şey özlem olucak haber alamamak istediğin an ulaşamamak olucak.. ama ustaya geçince cep tlf inş yanına alır bi nebze rahat olur.. liste falan yapmayın Baharın dediği gibi asker malz satan yerlerde herşey mevcut zaten
canım orda herşey çok lazım oluyor emin ol öyle illa bu diye bişey yok gittiği yere görede değişiyor.. benim nişanlıma pudralar tabanlıklar aldık 1 kez kullandı onları koyunca ayakları mahvoldu düşün botları hiçbişey olmadan giyiyor ve çokta rahat.. termal içlik ve termal çoraplar var gittiği yere göre onlar da olabilir..
ayy canım benim yaaa. istesende rafa kaldıramazsın işte bizimkide teselli olsun. bende öyleydim şahsen her defasında askerlikten bahsederdim başının etini yerdim. Ama gidince bi nebze rahatlıyosun hani askere gitti bitiricek ve gelicek diye. Ama beklemek çok ağır geliyo bazen anlıyabiliyorum seni
çalınmasına karşı malum çoraplar bıle gıdeblıo
cnm snın şafak kaçtıı
senin şu örgü ören ifadeni gördükçe örgü öğrenmem gerek diyorum kafayı yedim bençalınmasına karşı malum çoraplar bıle gıdeblıo
cnm snın şafak kaçtıı
sanırım bu taş banaydııı ama yazdım beenn :))
aaa ne güzeel seninde askerin sana yakın o zaman desene :)) evet plaka biraz oyalıcak gibi geliyo benii harita çıkarıp boyamayı düşünüyorum
aa neden öyle 2 haftada bir kuzu? bizim bu hafta karışık olaylar var o yüzden çıkmıcakmış kimse( yarın gezme günü ilan ediyoruuuuuzz o zaman
Evet cnm çok şükür yakın ayda 1 kere evci izni alıp geliyor babası sağolsun gidip alıyor geliyor ama gittiği an sanki hiç gelmemiş gibi hissediyorum çok özlüyorum ya
Ah taş ne demek efenim aşkolsun
Ama en tatlı kısmı da beklemediğim anlarda araması olacakKendimi rahatlatmaya çalışıyorum işte
O zaman ben hiç kasmayım kendimi de sevdiceğimi de ya ne lazımsa söylesin asker malzemeleri satan amca bize
Ay gitsin de gitti diye stres olayım, gidecek diye stres olmak çok faydasız çok beyhude geliyor
Aaa çok şaşırdım
hıhı evet evet en tatlı kısmı oah kuzum beniiim ne araması?? bazı günler sevdiğinden hiç haber alamadan uyucaksın ( inşallah böyle bişey yaşamazsınız ama ilk zamanlar bu gibi şeyler çok olucak biz burda birbirimizle teselli buluyoduk hiç aramadıkları zaman sizide bekliyoruz :) ) telefon elinden düşmicek afedersin ama wc ye bile gidemediğin zamanlar olucak askerin ararda yetişemezsin diye :)) yok yok sen hiç kasma hangi şehirde yaşıyosun? çarşılarda dolu var asker malzemesi satan yer içeriye girip havacı mı karacı mı deniz mi jandarma mı söylüyosun satıcı amcalar çat çat veriyo sana :)) bol bol iç çamaşırı ve atlet alın ama en çok lazım olan bu
290 canımcnm snın şafak kaçtıı
hıhı evet evet en tatlı kısmı oah kuzum beniiim ne araması?? bazı günler sevdiğinden hiç haber alamadan uyucaksın ( inşallah böyle bişey yaşamazsınız ama ilk zamanlar bu gibi şeyler çok olucak biz burda birbirimizle teselli buluyoduk hiç aramadıkları zaman sizide bekliyoruz :) ) telefon elinden düşmicek afedersin ama wc ye bile gidemediğin zamanlar olucak askerin ararda yetişemezsin diye :)) yok yok sen hiç kasma hangi şehirde yaşıyosun? çarşılarda dolu var asker malzemesi satan yer içeriye girip havacı mı karacı mı deniz mi jandarma mı söylüyosun satıcı amcalar çat çat veriyo sana :)) bol bol iç çamaşırı ve atlet alın ama en çok lazım olan bu
290 canımaskerim saatler sonra kalkıcak koskoca yeni birgünü yine bitirmeye başlıcak
ben wc bile telefonu goturuyodummmararsa duyamam dıeeee
kikii neler var cnm yaaa
Evet biraz daha acı gerçeklerle yüzleşeyim de beynim yansın di mi?
Şimdi bağırcam 'haaaayııııııoooaaar!!!' diye
Yerimiz belli olsun da madem o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?