355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Botları birbirine mi bağlıyolar

Topiğimize gelip selam verip kaçanlar, kaçmayın sevin bizi
Daha asker bile olmadık çok stresliyiz biz

sanırım bu taş banaydııı ama yazdım beenn :))

ayy canım benim yaaa. istesende rafa kaldıramazsın işte bizimkide teselli olsun. bende öyleydim şahsen her defasında askerlikten bahsederdim başının etini yerdim. Ama gidince bi nebze rahatlıyosun hani askere gitti bitiricek ve gelicek diye. Ama beklemek çok ağır geliyo bazen anlıyabiliyorum seni

Ah taş ne demek efenim aşkolsun
Ama en tatlı kısmı da beklemediğim anlarda araması olacak Kendimi rahatlatmaya çalışıyorum işte
O zaman ben hiç kasmayım kendimi de sevdiceğimi de ya ne lazımsa söylesin asker malzemeleri satan amca bize

Ay gitsin de gitti diye stres olayım, gidecek diye stres olmak çok faydasız çok beyhude geliyor

çalınmasına karşı malum çoraplar bıle gıdeblıo

cnm snın şafak kaçtıı

Aaa çok şaşırdım

hıhı evet evet en tatlı kısmı o ah kuzum beniiim ne araması?? bazı günler sevdiğinden hiç haber alamadan uyucaksın ( inşallah böyle bişey yaşamazsınız ama ilk zamanlar bu gibi şeyler çok olucak biz burda birbirimizle teselli buluyoduk hiç aramadıkları zaman sizide bekliyoruz :) ) telefon elinden düşmicek afedersin ama wc ye bile gidemediğin zamanlar olucak askerin ararda yetişemezsin diye :)) yok yok sen hiç kasma hangi şehirde yaşıyosun? çarşılarda dolu var asker malzemesi satan yer içeriye girip havacı mı karacı mı deniz mi jandarma mı söylüyosun satıcı amcalar çat çat veriyo sana :)) bol bol iç çamaşırı ve atlet alın ama en çok lazım olan bu

Evet biraz daha acı gerçeklerle yüzleşeyim de beynim yansın di mi?
Şimdi bağırcam 'haaaayııııııoooaaar!!!' diye
Yerimiz belli olsun da madem o zaman

[Evet cnm çok şükür yakın ayda 1 kere evci izni alıp geliyor babası sağolsun gidip alıyor geliyor ama gittiği an sanki hiç gelmemiş gibi hissediyorum çok özlüyorum ya[/QUOTE]

aa ne güzel sevindim senin adına bak ne güzel sık sık görüyosun :)) 3 kere izni var diye biliyorum ben doğru değil mi? benim sarıda denizlide 3 saat var aramızda ama 1 kez gittim henüz yemin töreni haricinde.. dönmesi çok fena oluyor bu yüzden cesaret edemiyorum

ben wc bile telefonu goturuyodummm ararsa duyamam dıeeee

off evet ilk günler neydi öyle yaa çok zordu çokk. aramadığı zaman çıldırıyordum dediğin gibi wcye bile gitmediğm zamnlar çokolduu, hala da oluyo gerçi aricak diye saatlerini bekliyorum

kikii neler var cnm yaaa

Ay lütfen bu akşam için daha fazla gerçek duymak istemiyorum zar zor düzelttiğim psikolojim can çekişiyor ve çarpıntılarım geri geldiler Neler neler yaa ne gereksiz bi kurum askeriye Komtanlar okuyorsa burdan selam söylüyorum kendilerine

Evet biraz daha acı gerçeklerle yüzleşeyim de beynim yansın di mi?
Şimdi bağırcam 'haaaayııııııoooaaar!!!' diye
Yerimiz belli olsun da madem o zaman

valla hiiiiççç bozulmaa kırılma darılma ama bunları bil, bil ki kavga ederken sinirle kapattığın o tlflar vicdan aynası gibi aklına gelsiinn benim hep öyle olmuştuu arardı mesela ankesörden en fazla 1 dk konuşabiliyosun o da çok nadir 30 sn alo iyiyim o kadar her tlfda kendime kızardım burdayken kavga anında çat diye suratına kapattığım anlar için valla bana bağırma ahanda TSK orda git ona de ne diyosan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…