355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Topiğimize gelip selam verip kaçanlar, kaçmayın sevin bizi
Daha asker bile olmadık çok stresliyiz biz

:):):) sizide buraya beklerız cnm arada destek olmaya gelıyoruzz :) zor ama sabır ısteyen bı surec aman dkktlı olun derm

Evet gerçekten bugün itibariyle baskıyı hissetmeye başladım. Alışveriş listesi yapayım dedim. Yüzü falan değişti çocuğun. Baya sıkılıyor yaa
Benim de kalp çarpıntılarım başladı yine, stres yapınca olur böyle. Uzun zamandır böyle stres yapmamışım anlaşılan
İşte böyle, bi gitse rahatlayacağım gibi geliyor

bitti ama biter bitmezde yeni birgün başladı döndük mü yine başa yarın neden çabuk bitiyomuş bakalımm planlar mı var

benim sarının bu hafta çarşı izni yok kızlar bu arada
bnmkinin çarşı izni iki haftada bir zaten :26: :26:
yarın annemle babamla gezmeye gideceğim cnm

boşuna liste yapmayın asker malzemesi satan yere bı gırın butun lıste orda var adm onune ccıkartıo lazım olck olmycklra gore alıossn ahh ahh ne gunlerdı :) Cok askerlıkle ılglı sylerdn bahsetmemeye calıs rahtlat onuu

bende öyle diyordum bi gitsin rahatlicam diye. ama öyle olmuyooooo özlem var ya o özlemm çok fena birşey canım. bence gitmeden bol bol gez yanında ol hep hiç ayrılma

günleriniz bitiyor iyice bol bol vakit gecirin askerlerinizle

Evet ya asıl güzel günler gelecek askerlikten sonra inşallaah
Züğürt tesellisi derler ya

Peki en çok neler lazım oluyormuş?
Ben pudranın çok lazım olduğunu düşünüyorum mesela

bende öyle diyordum bi gitsin rahatlicam diye. ama öyle olmuyooooo özlem var ya o özlemm çok fena birşey canım. bence gitmeden bol bol gez yanında ol hep hiç ayrılma

Canımm, tabi ki özlem olacak ama bu bekleyiş çok stresli siz de bilirsiniz eminim
Artık hayırlısı diyip kaderimize razı olcaz

Geçmiş olsun cnm ya orda eli kolu bağlı gibi hissediyor çok hassaslar üzülme düzelir ama bencede ihmal etme git tabi dr a zarar gelmez nasıl olsa içide rahat etmiş olur

Evet ya asıl güzel günler gelecek askerlikten sonra inşallaah
Züğürt tesellisi derler ya

Peki en çok neler lazım oluyormuş?
Ben pudranın çok lazım olduğunu düşünüyorum mesela

tatlım valla bnmkıne oyle cok sey lazım olmadı ona sılıkon aldık botn ıcıne koysn dıe kullanmadı cıkardı attı gerk bıle yok dedı saat alsın kesınlıkle asker saatı cok lazım oluo ceplık alsn paralarını ona koyarrr :)) kılıt alsın mutlka

Canımm, tabi ki özlem olacak ama bu bekleyiş çok stresli siz de bilirsiniz eminim
Artık hayırlısı diyip kaderimize razı olcaz

bilmezmiyiz canım ahh ahhh o günler çok zor çokkk ama geçicek merak etme. sabırlı ol askerine hissettirmemeye çalış, onu askere mutlu gönder

Yaa, tabanlık götürcem kesin diyordu botlar rahatsızmış öyle demiş arkadaşı. Kilit niye yaa onu anlamadım

bilmezmiyiz canım ahh ahhh o günler çok zor çokkk ama geçicek merak etme. sabırlı ol askerine hissettirmemeye çalış, onu askere mutlu gönder

Ben de bi hissettirmem ki sorma
Her konuşmamız askerlik üzerinden gidiyor. Ben ondan stresliyim. O pek bişey öğrenmek istemiyor, herkes bişey söylüyor gidip yerinde görmek öğrenmek istiyorum diyor. Ben çok takıyorum 4 gündür askerlikle yatıp askerlikle kalkıyorum. En iyisi sizlerin sözünü dinlemek. Yarından itibaren bu konuyu rafa kaldırıyorum :124:

Yaa, tabanlık götürcem kesin diyordu botlar rahatsızmış öyle demiş arkadaşı. Kilit niye yaa onu anlamadım

rahatsız dıe bızde duyuyordk ama bnmkı o zaman rahat ya gerk yook dıyp atmıştı cnm kılıdı botları bırbrne baglamk ıcın fln lazım oluo o yuzdn ben yrn sorarım yenıden gerklı neler oluo dıe sana soylerım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…