355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

İstanbula gidiyorum canım ustalığa gitmeden önce son bi görüşelim dedik

ama bundan sonra bizimde zor canım son işte şimdiden sıkıntısı bastı

Ayy canım benim ne güzel ya git gör sevdiceğinle hasret giderin birazcık :))

gökçecim memleketimi bir özledim ki git benim için de bir taksime git ne olurarkadaşlarıyla gitmesi şans olmuş istanbulda neredeydi askerliği mehmetciğimizin?geçecek be gülüm valla çok zor ama geçecek..

anisee canımm hiç sorma bir ay oldu en son gideli gitmenin de şöyle bir durumu var eve gelince kendimi kaybediyorum gözlerim kör olana dek ağlıyorumonu orada bırakmak çok zor geliyor da hiç göremeyenlerimiz var Allah onlara yardım etsin..

aynen yaa bana hıc ıyı gelmedı askerlık çöktüm resmen hayatımda boyle oldugumu hatırlamıyorum

Çöktük valla canım zamanın bu kadar zor geçtiğini hiç hissetmemiştim telefon elime yapışık bir vaziyette yaşıyorum resmen

valla o telefon suratıma yapışık kalsa keşke:44:bir daha bugünler,ayrılıkları yaşatmasın inşallah..o seste en sevdiği türkü çıktı şimdi de..doğum günün kutlu olsun be aşkım..

Evet canım o ayrılık anı gelince çok kötü oluyor insan bende istanbulda yaşıyorum askerim Sakarya da şubatta evci iznine gelcek şimdiye kadar 2 kere geldi bende gitmek istiyorum da olmuyor malesef

canım benimki kastamonuda acemiliği 27'sinde ustalığa geçecek artvine ama o direk gitmek istemedi hem bizi görmek maksadıylada İstanbulda buluşacağız haftasonu oradan uçakla artvine geçecek

Her gün kısa dönem diye şükrediyorum ya önceden millet senelerce kocasını bekliyomuş nasıl dayanmışlar yaa çok zor bir durum

Evet canım o ayrılık anı gelince çok kötü oluyor insan bende istanbulda yaşıyorum askerim Sakarya da şubatta evci iznine gelcek şimdiye kadar 2 kere geldi bende gitmek istiyorum da olmuyor malesef

canım bazen olmayınca olmuyor gidemiyor insan..evciye gelince rahat vakit geçirebiliyor musun ne kadar kalıyor?
bazı eşler yurt dışında çalışmaya falan gidiyor ya büyük konuşmayayım aklım ermiyor bir türlü ben her saniye burun sızısıyla yaşıyorum..Allah mecburi uzun ayrılıklar vermesin kimseye..

Canım evci gelince sevinçten deli oluyorum sonra hiçbişey anlamadan geçiyor zaman gidince sanki hiç görmemiş gibi hissediyorum doya doya vakit geçirmeye çalışıyoruz ama yetmiyor hiç

gittin geldim tatlım yemin töreni 10'unda oldu ama o acemilikte kaldı jandarmalara has birşeymiş sanırım tam anlamadık yemin töreninden 2 hafta sonra ustalığa geçiyorlar.

Bilmiyordum canım ben bunu..ne güzel değil mi o anı yaşamak gözyaşların sel olmuşturben 7000 asker içinden seçmiştim valla sen görebildin mi

Bilmiyordum canım ben bunu..ne güzel değil mi o anı yaşamak gözyaşların sel olmuşturben 7000 asker içinden seçmiştim valla sen görebildin mi

ben tam emin değildim cnm yerini biliyordum önlerdeydi ama tam bilememiştim annesi seçmişti ama burnunun üstü kaşınmış annesi diyordu bak burnunu kaşıyor die bende hadi canımmm diyordum meğersem sonra sorduk cidden alerji yapmış tüm tören kaşıyan oymuş :)) önümüzden yürürlerken gördüm bağırdım ismiyle o da göz kırptı bana

aynen bir daha olsada gitsem ya o kdr gururlandım ki çok heyecanlandım halen açıyorum izliorm videoları bazen aynı heyecanla

bizde de annesi tanımadı başkasının askerine bakıp bakıp ağladıher gece uyumadan izliyorum onu öyle de güzel yürüyo ki aman amann bakamadı tabi o banaçok güzel bir andı onu gördüğüm an annesi babası vardı dayanamadım sarıldım koskocaman kokladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…