Aynısını askerime demiştim benTaam bu son bu son dedı bana Bakalım öle mı olucak... Şu askerlıkte bıtsın otobus bıle beklemek ıstemıyorum artık
hahahahha dogru valla .. Askerlık yeşil kıbrıss vs vs askerlge daır ne vrsa yasaklıorm
Heehehe... aynen yaaa.. acemılıkte içtima lafına karsı bı bende kaşıntı ugusma belırtılerı baslamıstı:104:kı Allahtan bıttı gıttı.. Şimdi de nöbet basladı ama en azından rahatız..Fazla takılmamaya özen gösterıyorum
Valla canım acemılıkte bı telle konuscaz dk da bır ıctıma vardı.. sımdı dıyo kı gunde ıkı kere ya da bır kere ya oluyo ya olmuyo dıoiçtima yokmu artık sızde nasl olur :))
tekrar hoşgeldin aramıza canım ben de DENİZ
çok memnun oldum
sanırım sizde kısa dönemsiniz.
OFFF YA BEKLEMEK NE ZORMUŞ DEMİ
merhaba sizde eşinizi yollamışsınız bende şubatta yollayacağım eşimi çok zor değilmiRabbim hepimize sabır versin inşallah
Merhaba cnm hoşgeldin ozaman aramıza çok zor tabi ki ama burda birbirimize destek olarak daha iyi hissediyoruz kendimizi birbirimizin halinden sadece biz anlıyoruz çünkü ve zamanlada alışıyor insan
siz yarılamışsınız artık bize destek olunnn :) yeni başlayacaklar olarak Sabır ve Dua ile beklemekten başka çare yok
Tabi tabi ne demek oluruz tabikısa dönem mi seninki de canım
evet canım kısa dönem büyük ihtimal yedek subay çok büyük bir süpriz olur :)
selam kızlar keyifler nasıl ıstanbulda aceiip rüzgar vaaaaaar :18::18:
trabzonn güneşş akşam olsada evimee gıtsemmm :)
Merhaba baharcım napıyosun bakiim :)
Selam tatlımmm aynıı izmirde öyle yaa tam sevdiğimmm hava benim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?