355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Katıl tabi canım ya bu zor günlerde böyle birbirinin halinden anlayan insanlar biraraya gelince acayip motive oluyorsun birdee hep söylüyorum bu topikteki arkadaşlar çok sıcak ve samimi bende hep takip ediyordum geçen haftalarda yazmaya başladım iyiki de görmüşüm katılmışım bana çok iyi geliyor burası senin askerin nerede canım

hepiciğinizee selam kızlarr Baharcıım hadi öğlen içtimasıııı

Cnmmmm ohh darısı bıze ıns bıttrıp gıdıyorsunz :))))))) Ugra buralarada

yettimmmmmmmmm içtimaaaaaaaa saattiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

KIZÇELER ŞAFAKMATİK TABLOSU

353. DÖNEM ( KASIM 2013) ASKER YARENLERİ

:92: TEZKERE ALIP ASKERİNE KAVUŞAN YARENLER :92:

qizem7-> Usta birliği Kıbrıs - Girne

asi_genc

:13:TEZKERE ALICAZ VE ASKERLERİMİZE KAVUŞUCAZ BİZZ DİYEN YARENLER:13:

Mystery1643 -> Şafak 07 -> Usta birliği İStanbul - Kartal

PLAKALARA DÜŞMÜŞ ASKER YARENLERİ

PLAKALARA AZ KALDI !! BEKLE BİZİ PLAKALAR DİYEN ASKER YARENLERİ

DEAM -> Şafak 86 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Lefkoşa

Konya17 -> Şafak 87 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Magosa

merveali0507 -> Şafak 87 -> Acemi - Usta birliği Edirne

tgcsvl -> Şafak 87 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs lefkoşa

Kubrah -> Şafak 87 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs

anisee -> şafak 87 -> Usta birliği Sakarya

exelanss -> Şafak 88 -> Acemi birliği Denizli - Usta birliği Denizli jandarma

emine8983 -> Şafak 88 -> Acemi birliği Burdur - Usta birliği Tekirdağ

engindenizz -> Şafak 88

askbiziz42 -> Şafak 88 Acemi - Usta birliği Aydın

ugtap -> Şafak 89 -> Usta birliği kırıkkale Yahşihan

PhD_ -> Şafak 90 -> Acemi birliği - Usta birliği Tekirdağ

uzramm -> Şafak 90 -> Acemi - Usta birliği Muğla

Zahter -> Şafak 90 -> Acemi birliği Burdur - Usta birliği Kırıkkale

cimcime_89 -> Şafak 94 ->Acemi birliği Amasya - Usta birliği Van

sLd_ -> Şafak 94 -> Acemi izmir,narlıdere - Ustalık kıbrıs magosa

askeryolubeklerim -> Şafak 88 -> Acemi - Usta birliği Amasya

ÇİFT HANELER ÇOOOK AZ KALDI BİİZ GELİYORUUUUZZZZZZZZZZZZ DİYEN ASKER YARENLERİİ

ÇİFT HANELER BİİZ GELİYORUZ DİYEN ASKER YARENLERİ

esmeralda5 -> Şafak 131 -> Usta birliği ?

Gokche8605 -> 129 -> Acemi birliği Kastamonu - Usta birliği Artvin

YÜZLERE DÜŞELİM YETER ARTIK DİYEN ASKER YARENLERİ

İKİ YÜZLERDEYİZ SABREDİYORUZ DIYEN ASKER YARENLERİİ

eleusis -> Şafak 285-> Acemi birliği Ankara etimesgut - Usta birliği İstanbul BÜYÜK KARTALTEPE KIŞLASI

pinkgirl08 -> Şafak 286 -> Acemi birlik Çanakkale - Usta birlik Siirt İl jandarma

dexsalgin -> Şafak 289 -> Acemi birliği Bilecik söğütte - Usta birliği Diyarbakır-dicle

gmzbrs -> Şafak 281 -> Acemi birliği Çanakkale - Usta birliği Balıkesir

İKİYÜZLERİ GÖRMEK İSTİYORUZZ DİYEN ASKER YARENLERİ

essen791-> Şafak 313 -> Acemi birlik iskenderun- Usta birlik zonguldak ereğli

ASKER YARENİ OLMAYA SON GÜNLER KALDI DİYENLER

İÇTİMAAAAAAAAAAA VAKTİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

gerçekten bu topikte öyle tatlım çok samimi herkes sanki önceden de tanısıyormus gibibizim kızlarda çok tatlı çok seviyorum onları birbirimize öyle destek oldukki 5 aydır dısarda anlatamadıklarımızı hep birbirimize anlattık böyle böyle bitirdik çok şükür....askeerim kırıkkale de canım senin ki nerede?

[SUB][/SUB]kızlar şu şafak panosuna bende katılmak istiyorum gördükçe içim açılsın bilgileri yazıyorum şafak 18 askerim kırıkkale yahşihan da

[SUB][/SUB]kızlar şu şafak panosuna bende katılmak istiyorum gördükçe içim açılsın bilgileri yazıyorum şafak 18 askerim kırıkkale yahşihan da

canım benim kırıkkaleyi görünce dayanamadım yazıyım dedim bende kırıkkalede oturuyorum Allahım tez zamanda askerlerimize kavuştursun

Evet canım sen bitirdin sayılır darısı bizim başımıza artık benim askerimde Sakaryada canım çok özledim onu ya bazen sesi çok kötü geliyor yazıcı yaptılar zaman çabuk geçiyor diyo ama stresi çokmuş biran önce bitsin artık ya

canım benim kırıkkaleyi görünce dayanamadım yazıyım dedim bende kırıkkalede oturuyorum Allahım tez zamanda askerlerimize kavuştursun

ah o kırıkkale yaktı bizi ayrı düşürdü sevdicekleşaka bi yana da kızlar benim eşim ankaradaydı acemide o zamandan beri ankara denince tüylerim diken diken oluor en sevmediğim il ünvanına sahip kendisikırıkkaleye bir kez geldim canım eşimi evci çıkardım küçük ama güzel bi yer yaa hoşuma gitti orayla bi sorunum yok yani

yazıcıların genelde rahat olduğu söyleniyor canım benim ki kantinciydi vakit geçmiyo derdi...zaman zaman bitmeyecekmiş gibi hissetsende bitiyor be canım bak ben 4 yaşındaki oğlumla bekledim şimdi dönüp bakınca nasıl dayanmısım diyorum kendime şasırıyorum...plakalar daha kolay ama süre azaldıkça sabırlarda azalıyor malesef

Bilmiyorum canım ya biticek artık bir şekilde gerçekten çok zor bişey özellikle evli olanlar için aynı evi paylaşırken onsuz kalmak birde oğlunuz var Allah kavuştursun hepimizi bir daha da böyle uzun ayrılıklar yaşamayalım hiçbirimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…