EN son benim eşim gelecek canım bizim topikten kızların hepsi bir bir gidecek:)sağolsın teklifin için:) fırsat buldukça katılrım aranıza zaten okuyordum sık sık yazdıklarınızı da bende yazarım artık
slm kızlar ben 352.dönem yareniyim biz bitiryoruz çok şükür son 18 inşallahara ara uğrayıp okuyorum yazdıklarınızı valla süpersiniz bizim topik pek sessiz sayfa sayımızdan da anlasılıyor zaten Rabbim hayırlısıyla önce bize sonra size doğan güneş demeyi nasip etsin biz bi gidelim de size yol görünsün artık değil mi canıııımmmm
hepiciğinizee selam kızlarr Baharcıım hadi öğlen içtimasıııı
Aynen ya baharcımda olmasa nolacak halimiz
hiç sorma ya valla canımız cicimiz BAHAAAARRRRRR
gerçekten bu topikte öyle tatlım çok samimi herkes sanki önceden de tanısıyormus gibiKatıl tabi canım ya bu zor günlerde böyle birbirinin halinden anlayan insanlar biraraya gelince acayip motive oluyorsun birdee hep söylüyorum bu topikteki arkadaşlar çok sıcak ve samimi bende hep takip ediyordum geçen haftalarda yazmaya başladım iyiki de görmüşüm katılmışım bana çok iyi geliyor burası senin askerin nerede canım
harika olmuşş Bahar bayıldım resmenn boyamak için sabırsızlanıyorumm :))
[SUB][/SUB]kızlar şu şafak panosuna bende katılmak istiyorum gördükçe içim açılsınbilgileri yazıyorum şafak 18 askerim kırıkkale yahşihan da
[SUB][/SUB]kızlar şu şafak panosuna bende katılmak istiyorum gördükçe içim açılsınbilgileri yazıyorum şafak 18 askerim kırıkkale yahşihan da
Ayy ne güzel ya az kaldı plakalara inanamıyorum bende sabırsızlıkla bekliyorum o günleri :)
gerçekten bu topikte öyle tatlım çok samimi herkes sanki önceden de tanısıyormus gibibizim kızlarda çok tatlı çok seviyorum onları birbirimize öyle destek oldukki 5 aydır dısarda anlatamadıklarımızı hep birbirimize anlattık böyle böyle bitirdik çok şükür....askeerim kırıkkale de canım senin ki nerede?
canım benim kırıkkaleyi görünce dayanamadım yazıyım dedimbende kırıkkalede oturuyorum Allahım tez zamanda askerlerimize kavuştursun
Evet canım sen bitirdin sayılır darısı bizim başımıza artıkbenim askerimde Sakaryada canım çok özledim onu ya bazen sesi çok kötü geliyor yazıcı yaptılar zaman çabuk geçiyor diyo ama stresi çokmuş biran önce bitsin artık ya
yazıcıların genelde rahat olduğu söyleniyor canım benim ki kantinciydi vakit geçmiyo derdi...zaman zaman bitmeyecekmiş gibi hissetsende bitiyor be canım bak ben 4 yaşındaki oğlumla bekledim şimdi dönüp bakınca nasıl dayanmısım diyorum kendime şasırıyorum...plakalar daha kolay ama süre azaldıkça sabırlarda azalıyor malesef
Selam kızlarr ben geldimm napıyosunuz. ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?