355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Birgün daha attı şafakŞükür sorunsuz bugünü de atlattık...

cnmm evettt yaaaaa bbtttı bgndee

Aynen canım Sonunda bitti ve bitiyo bi şekilde geçiyo yaa... Buaralar geçiyo benim için evde oldugundan daha cok konusuyoruz gibi gibi Fazla da bişi demicem gerçi muhabbetin dibinde asker hastalanmıs bizim ki kalktı gitti nöbete :126: Ama olsun sankilim mutlu gibi gibiyim

aynen bi canlanıyor ortalık sonra gidiyor herkes ama olsun şimdi güzell

Evet canım nazar deyiyor bazen bize valla ben elimden geldiğince burda olmaya çalışıyorum telden girmek zor oluyor inşallah birlikte doğan güneş dediğimiz günlerde felir :)))

Evet canım nazar deyiyor bazen bize valla ben elimden geldiğince burda olmaya çalışıyorum telden girmek zor oluyor inşallah birlikte doğan güneş dediğimiz günlerde felir :)))

inşallah kuzum ya haklısın vala ben şimdi istanbula gitcemya netim karışık brz nolcak girbilcemiyim bilmiyorum inşallah girebilirim ama ya böyle motive oluyorum valla

dicez siz bizden önce diceniz ama dicez kuzumm

Arkadaşlar şafakları attırdığımıza göre bende kaçayım artık malum sabah erken kalkcaz iş güç bizi bekler hepinize iyi geceler

slm kızlar ben 352.dönem yareniyim biz bitiryoruz çok şükür son 18 inşallahara ara uğrayıp okuyorum yazdıklarınızı valla süpersiniz bizim topik pek sessiz sayfa sayımızdan da anlasılıyor zatenRabbim hayırlısıyla önce bize sonra size doğan güneş demeyi nasip etsinbiz bi gidelim de size yol görünsün artık değil mi canıııımmmm

Merhaba canım ohh ne güzel bitmiş sayılır seninki sizin topik sessizse sende aramıza gel son şafaklarını bizimle birlikte sayabilirsin

Merhaba canım ohh ne güzel bitmiş sayılır seninki sizin topik sessizse sende aramıza gel son şafaklarını bizimle birlikte sayabilirsin

EN son benim eşim gelecek canım bizim topikten kızların hepsi bir bir gidecek:)sağolsın teklifin için:) fırsat buldukça katılrım aranıza zaten okuyordum sık sık yazdıklarınızı da bende yazarım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…