bize iyi gelmedi diyelim göndersinler yarenlerimizievet canım çok iiy anlıyorum ne keyf kalıyo ne neşe hepsi uçtu gitti:44:

olmaz mı ki acabaa en azından denesek

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bize iyi gelmedi diyelim göndersinler yarenlerimizievet canım çok iiy anlıyorum ne keyf kalıyo ne neşe hepsi uçtu gitti:44:
ahh yavrum keşke olsa günler geçseydi de bnm de 80 gnm kalsaydı ama olmayınca olmuyor işte![]()
bırgnn elbet olucaaaaak kii![]()
haha tabiki ne güzel olmuş aramış konuşmuşsunuz
tatlmm konuşmak dedik de ya ne dicem sana biz eskisi gibi konuşmuyoruz ya telefonda eskiden konuşcak konu olmasa da konuşurduk biz tamm şimdi çok nöbeti var içtiması falan benm okulm derken zamanı yok belki ama ne bilim kötü oluyorm siz konuşabiliyomusunz rahat sence kötü değil mi böle de yaa :26::26::26:
telefonlar dinleniyo ya ondandır ben bişey diyecek oluyorum benimkii hemen atlıyo telefonlar dinleniyo diye. işte bu aralar kendi telefonunu kullanıyo rahatladık biraz. sizde telefon olayını halledince rahatlarsınız en azından mesaj atıyosun o bile iyi geliyo.![]()
ya vala ne bilim tatlımm onun psikolojisi kötü bide yeni ya orda alışamadı heralde düzeliriz sonraa inşallahhh :44::44:
demeti sevmem ama olacak alıcaz bugünlerin öcünü bi güzell
o yüzden bu şarkı dinlenirr![]()
inş. canım ya hepsinin öyle benimki sürekli burada psikolojim bitti benim diyoo daha başında böyle bunlarrr![]()
hiç sorma daha yolun yarısı bile değil 100 günü bile bitirememişiz lan şu an çöktümm resmen ya
off off bakalım neler yaşıcaz yaa nasıl günler bizi bekliyor çokk merak ediyorum :26::26:
Of sormaa o öyle dedikçe ben destek olmak için hani ne kaldı gibilerinden söylüyorum ama onun aklı çoktan uçmuşş.
Aynıı o merak bendede varr az bi zaman değil kii neler olur neler biterr ya.![]()
aynen tatlım vala onlara hayalci geliyosun aman ne kaldıki diyince her şeyin farkındalar onlar bizden daha beter zaman hiç geçmiyor 7 saat nöbet nedir ya düşünmekten yorulur insan bnmki zaten takıntılıdır neler kuruyor orda kim bilir dün bi kavga ettik üstelik bgne kadar konuşmamştık onun o ruh hali sesine öyle bi yansıyodu ki diyoki insan kendi kendine allah belamı versin niye söylüyorm o lafları
velhasılş bizden kat be kat zor geçiyor onlara tatlm köstek olcağımıza destek olmalıyız işte biz olmayan psikolojimizle![]()
missss oldu :) ben artık uyuyiim canım ve canlar komutan yatarıyı uykular
![]()
Benimkinin nobeti yok daha. Aynen canım öyle diyincede dalga geçiyo ne dersem ters tepki oluyo. İşte bol bol düşünmeye vakitleri var orda akıllarına her türlü şey geliyo. Bazen tutcan kendini ama bazende öyle bi noktaya getiriyolar ki insanıı dün bende patladım sadece bi senin moralin bozuk değil filan diye. onlar sanıyoki biz burda hergün eğleniyoruz sonrada gidip bunlara trip yapıyoruz allahım ya..
iyi geceler canım
kızlar bu arada siz söylemeyi unuttum benimki devriye mi deniyor devriyeci mi işte ondan oldu 2 saate bir asker götürüyor nöbete sabah 6 akşam 6 sonra boş nöbet yok çok rahatladık çok şükür![]()
aynen o lafı ben de söyledim bugün dedim ki tamam özür dilerim dediklerim mantıklı ii laflar değil ama psikolojimi de düşün hiç iyi değil diyegerçekten öyle hani tabiki bizim eğlendiğimizi düşünmüyolardırda ne bilim hani bilmeleri lazım onlar ne hissediyosa bzde hissdiyoruz
benimkide aynı seninkinin dediklerini dediiiyani insan biraz daha anlayış bekliyo bizde sabır taşı değiliz sonuçta
![]()