• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

kızlar muhabbetiniz bol olsun bn kaçar iyi geceler herkese :3:

hmm bi düşüniyim cnm bnm ben daha istanbula gidince yapcam zaten şimdi ortada bişe yok hani yetişr mi de bilmiyorum vala :6::6:
sence ne renk yapıyım atkıyı ya :23::23:

ıyı geceler cnm

hmm bence ya sıyah yada koyu yeşil renk yap belkı baska renklere ızın vermezler:26:

özlüyoruuz vala tatlımm ama bugün neşeliyim deliliğe verdim artık işi napıyım ben de ama :23::23:

bitiyor bugn de vala bi gün daha eksiliyor şafağımızdan onlarsız günlerimizden :31::31:

Oh oh en iyisi deliliğe vurmak zaten iyi yapıyorsun boşver :) sınavlar bitmiş canım hadi gözünaydın ne zaman geliyorsun istanbula

Oh oh en iyisi deliliğe vurmak zaten iyi yapıyorsun boşver :) sınavlar bitmiş canım hadi gözünaydın ne zaman geliyorsun istanbula

ayy sağol vala tatlım sen de vur vala yoksa bitmiyor geçmiyorr:27::27:

hala bilet almadım düşünebiliyomusun ve yarn gelmeyi düşünüyorum ilgincm değil mi :37::37:

kızlar ben ona ilk mektup gönderdim baana gönderme ddi ordaki arkadaşlara gelmio dedi geçen arkadaşının sevgilisi atkı yollamış herkese hava atmış var mı sizinde böyle demiş burda olsa bizde kutlamayız önem vermediğimi bilir ama orda kızlarda sevdiklerine yollarsa yanlız kalsın istemem sizde istemezsiniz ama ne gönderebiliriz esas konu bu :111:

Şaka gibi kızlar bugün bu topik resmen benim düşündüğüm şeyleri anlatmış:27: Kargo hazırlamayı düşünüyorum...:16:İlk demiştim sevgilime dışarı çıkamıyorum demıstı ama sımdı daha garantı hallettı cunku verdıklerı iş,kapıda gelen kargo vs.şeylerı almak..üst bas aramak falan fılan da varmıs.. Bana dedı muhakkak bana elıme gelıcek..Bende dırek oranın adresıne gönderıcem ama yıne de olurda yanında bı rütbelı olurda beraber bakarlar vs dıye de cok cekınıyorum.. :26::26: okuduklarıma göre bende dikkatlı davranıcam öle muhabbet olsun ıstemıyorum kesınlıkle ama en azından bı mektup ıcıne koyarım ya:26: sorun olur mu acaba_? Hem ben teslım alcam falan dıoda:26:Nasıl guvenebılırsın orası askerıye_?

Şaka gibi kızlar bugün bu topik resmen benim düşündüğüm şeyleri anlatmış:27: Kargo hazırlamayı düşünüyorum...:16:İlk demiştim sevgilime dışarı çıkamıyorum demıstı ama sımdı daha garantı hallettı cunku verdıklerı iş,kapıda gelen kargo vs.şeylerı almak..üst bas aramak falan fılan da varmıs.. Bana dedı muhakkak bana elıme gelıcek..Bende dırek oranın adresıne gönderıcem ama yıne de olurda yanında bı rütbelı olurda beraber bakarlar vs dıye de cok cekınıyorum.. :26::26: okuduklarıma göre bende dikkatlı davranıcam öle muhabbet olsun ıstemıyorum kesınlıkle ama en azından bı mektup ıcıne koyarım ya:26: sorun olur mu acaba_? Hem ben teslım alcam falan dıoda:26:Nasıl guvenebılırsın orası askerıye_?

canım yolla mektup hıc bsı olmaz :49::49:

canım yolla mektup hıc bsı olmaz :49::49:

Di mi canım yaa:3: Soruyorum ihtiyacın var mı çekinme söyle diye yok hiç bir ihtiyacım diyo:26: Ağzından alabıldıgım kadarıyla nescafe vs. gıbı seylerı tüketebılecegı bı alan varmıs dedim hani sorun olmasın falan ... :72: sorun yooook yooookkkk dedı :9::17: Artık bi de onlardan alırım.. Cillop gibi de bi mektup o zaman haydi yallaaaahh :10::6:

Di mi canım yaa:3: Soruyorum ihtiyacın var mı çekinme söyle diye yok hiç bir ihtiyacım diyo:26: Ağzından alabıldıgım kadarıyla nescafe vs. gıbı seylerı tüketebılecegı bı alan varmıs dedim hani sorun olmasın falan ... :72: sorun yooook yooookkkk dedı :9::17: Artık bi de onlardan alırım.. Cillop gibi de bi mektup o zaman haydi yallaaaahh :10::6:

:9::9: oh missssssssss buarada şafaklarn atmasna 5 dk kaldı:32:

:72::38: KIZÇELER ŞAFAKMATİK TABLOSU :72::38:

:72::16: 353. DÖNEM ( KASIM 2013) ASKER YARENLERİ :72::16:

:65::92: TEZKERE ALIP ASKERİNE KAVUŞAN YARENLER :65::92:

qizem7-> Usta birliği Kıbrıs - Girne

asi_genc

:51::13:TEZKERE ALICAZ VE ASKERLERİMİZE KAVUŞUCAZ BİZZ DİYEN YARENLER:13: :51:

Mystery1643 -> Şafak 06-> Usta birliği İStanbul - Kartal

:51:PLAKALARA DÜŞMÜŞ ASKER YARENLERİ:51:

aydemir16 -> Şafak 17 -> Usta birliği Kırıkkale yahşihan

:23: PLAKALARA AZ KALDI !! BEKLE BİZİ PLAKALAR DİYEN ASKER YARENLERİ :23:

DEAM -> Şafak 85 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Lefkoşa

Konya17 -> Şafak 86 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Magosa

merveali0507 -> Şafak 86 -> Acemi - Usta birliği Edirne

tgcsvl -> Şafak 86 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs lefkoşa

Kubrah -> Şafak 86 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs

anisee -> şafak 86 -> Usta birliği Sakarya

exelanss -> Şafak 87 -> Acemi birliği Denizli - Usta birliği Denizli jandarma

emine8983 -> Şafak 87 -> Acemi birliği Burdur - Usta birliği Tekirdağ

engindenizz -> Şafak 87

askbiziz42 -> Şafak 87 Acemi - Usta birliği Aydın

ugtap -> Şafak 88 -> Usta birliği kırıkkale Yahşihan

PhD_ -> Şafak 89 -> Acemi birliği - Usta birliği Tekirdağ

uzramm -> Şafak 89 -> Acemi - Usta birliği Muğla

Zahter -> Şafak 89 -> Acemi birliği Burdur - Usta birliği Kırıkkale

cimcime_89 -> Şafak 93 ->Acemi birliği Amasya - Usta birliği Van

sLd_ -> Şafak 93 -> Acemi izmir,narlıdere - Ustalık kıbrıs magosa

askeryolubeklerim -> Şafak 87 -> Acemi - Usta birliği Amasya

:8:ÇİFT HANELER ÇOOOK AZ KALDI BİİZ GELİYORUUUUZZZZZZZZZZZZ DİYEN ASKER YARENLERİİ :8:

:10: ÇİFT HANELER BİİZ GELİYORUZ DİYEN ASKER YARENLERİ :10:

esmeralda5 -> Şafak 130 -> Usta birliği ?

Gokche8605 -> 128 -> Acemi birliği Kastamonu - Usta birliği Artvin

:50:YÜZLERE DÜŞELİM YETER ARTIK DİYEN ASKER YARENLERİ:50:

:29:İKİ YÜZLERDEYİZ SABREDİYORUZ DIYEN ASKER YARENLERİİ:29:

eleusis -> Şafak 284-> Acemi birliği Ankara etimesgut - Usta birliği İstanbul BÜYÜK KARTALTEPE KIŞLASI

pinkgirl08 -> Şafak 285 -> Acemi birlik Çanakkale - Usta birlik Siirt İl jandarma

dexsalgin -> Şafak 288 -> Acemi birliği Bilecik söğütte - Usta birliği Diyarbakır-dicle

gmzbrs -> Şafak 280 -> Acemi birliği Çanakkale - Usta birliği Balıkesir

:15:İKİYÜZLERİ GÖRMEK İSTİYORUZZ DİYEN ASKER YARENLERİ:15:

essen791-> Şafak 312 -> Acemi birlik iskenderun- Usta birlik zonguldak ereğli

:43:ASKER YARENİ OLMAYA SON GÜNLER KALDI DİYENLER:43:

bugnde bitti sonunda :72::72::72::72:

Back
X