• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

yuvarlanmak derken kilo almek değil değil mi:9::9:
her zaman ki halim oldu bu durum artık canım ruh halim değişti baştan aşağı:50:

haha vala ben veriyorum kiloları tatlımm ama şimdi istanbula gidince alcam muhtemelen :))):17:

ahh kıyamam tatlımm ya vala ben de diyorum bu gn zaten dengesizdim hepten dengesiz oldum bu askerlikten sonra psikolojimizi bozdu yemin ederim :1::1:

haha vala ben veriyorum kiloları tatlımm ama şimdi istanbula gidince alcam muhtemelen :))):17:

ahh kıyamam tatlımm ya vala ben de diyorum bu gn zaten dengesizdim hepten dengesiz oldum bu askerlikten sonra psikolojimizi bozdu yemin ederim :1::1:

evet canım çok iiy anlıyorum ne keyf kalıyo ne neşe hepsi uçtu gitti:44:

onlar pek dikkatimi çekemedi ya :26: Zaten sonra eşim aradıı onla konuşayım derken film filan kalmadıı aklımda. :9::16:

haha tabiki ne güzel olmuş aramış konuşmuşsunuz :16::16::16:

tatlmm konuşmak dedik de ya ne dicem sana biz eskisi gibi konuşmuyoruz ya telefonda eskiden konuşcak konu olmasa da konuşurduk biz tamm şimdi çok nöbeti var içtiması falan benm okulm derken zamanı yok belki ama ne bilim kötü oluyorm siz konuşabiliyomusunz rahat sence kötü değil mi böle de yaa :26::26::26:

Back
X