355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

soruyo peşimde dört dönüyo ama bende tık yok canım yaa ne konuşmak ne bişi demek yok yani agzım kitlendi bişi diyemiyorum ona çünkü bnde bilmiyorm

çok şaşkınım canım dediğin gibi nazar mı değdiler size ben çok inanırım çünkü nazara.allahım kötü niyetli insanları nasıl biliyorsa öyle yapsın onların şerrinden bizi korusun.ahhh be tatlım bian önce herşey yoluna girer umarım çünkü böyle uzun bir birliktelik böyle sebebsiz yere bitmesin

canım anladığım kadarıyla avntajlı yönleri daha ağır basıyor.sana hemen kendimden örnek vermek istiyorum eşim bir dönem sürekli mesaiye kalıyodu sabah geliyordu bende ewde tek kalmaktan korkarım ilk gece çok zordu benm için ama herşey kafada bitiyor.aklına kötü şeyler getirmeyeceksin canım bişey düşünmeden yatıp uyuyacaksın ben böyle alışmıştım.haftada 2 gece olması da güzel.bence denemelisiniz canım tecrübe çok önemli nerde çalıştığın yani marka çok önemli.

tatlım birde bu iş olursa aynı yerde çalışıyo olacağız.. aynı çatı altında ama farklı bölümlerde olup gün içinde birbirimizi görmicez ama en azından benim tanıdğım bildiğim bi yer.. evet şartları piyasaya göre baya iyi geleceği de aynı şekilde tek sıkıntım 2 gece ayrı kalmamız ama sanırım denemeden olmayacak.. teşekkür ederim yorumların için tatlım :)

bende şaşkınım canım gerçekten dua edin bize sizlerde lütfen böle olmasını istemiyorum
nolsun ecrinim valla aynı tas aynı hamam.. özlüyoruz şafak attırıyoruz vakit öldürüyoruz..

birbirinize sahip çıkın canım bizim gibi olmayın

bende şaşkınım canım gerçekten dua edin bize sizlerde lütfen böle olmasını istemiyorum

off kızlar ne sessız bı akşam deglmi..:26:

dualarımız sizinle ecrinim hakkınızda hayırlısı olsun inş..

evet Baharcımm ben haftasonu geldimm bakk :)) naptın 14 şubatta bi süprizin var mı askerine?

bütün dualarımız sizinle ecrinim inşallah herşey eskisinden daha güzel olur bu arada bu kadar özletme kendini

kesinlikle deneyin cnm bence bu fırsat kaçmaz.bizde eşimle işe birlikte gidelim gelelim istiyoruz ben organize sanayide çalışıyorum eşimede organizeden bakacağız inşalllah hepimiz için hayırlısı olur

off kızlar ne sessız bı akşam deglmi..:26:

ewet baharm yaaa

şafaklar atcaaak az kaldı geneeeeee

üzülüyorum cnm ama gitmek zorundayım haliti uyutmam gerek.sizleri çok seviyorum kendinize iyi bakın iyi geceler....

ben erkenden şafak attırıp gidiyorum canlar pcnin pili bitiyor iceriye gidip takmayada üsendim:107: :107: şafak 83 :118::118::118:

evet cnm sessiz buaralar ben ıyıym sen naslsn :)))
İyiyim diyip daha iyi olayım modundaym bende. Kötü bir haftaydı ben hastaydım askerim hastaydı şu 90 lar bitmedi gitti filan :) ama bugünden itibaren bitiyo 90lar bende iyi oluyorumm :) burda bir gün fazladan sayıyo sanki telefondaki şafakmatiğe göre :)

gecmıs olsn cnmm smdı naslsn .. Yaa 90lar cddn gecmek bılmıodu banadaaa bilmem kii :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…