355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Cok sukur Baharim :)) ben yatayim gozkapaklarima okuz oturdu kaldiramiyorum ( iyi geceler iyi ki varsiniz!

günaydım kızlarrr askerimle konuştum nette ayyy çok özlemişim geçen hafta çıkamamıştı çarşıya.şimdi yemek yemeye gitti bekliyorum tekrar gelcek bitsin artıııkkk bu askerlik yaaa

selam kızlarrr askerimle nette konuştuk bugün çok özlemişim yaa :)) geçen hafta görevde oldukları için çıkamamışlardııı bide akşam 4 te geri dönüş yapmışlar normalde 5 ti sizde öyle bir durum oldu mu?

benimki de yarın çıkacak ama çok hasta çıkabilir mi bilmiyorum
3.30 da askeriye ye dönmek zorundalarmış orada ondan mı bahsediyorsun hülyacığım

sankı zaman durdu gecmıyor oda bu askerlık bıtmez dedıkce benımde moralım bozuluyo bunalıyorum daralıyorum burda dedıkce bende burda bunalıyorum

bence duymak istiyordur senden onun için diyordur benimki de çok sorar bana biter mi bu askerlik diye bende bıkmadan usanmadan biter bak bitiyor ne kaldı ki sanki dönüp bakınca ne çabuk geçmiş diyeceğiz gibi şeyler söylüyorum sen bunalma canım

benimki de yarın çıkacak ama çok hasta çıkabilir mi bilmiyorum
3.30 da askeriye ye dönmek zorundalarmış orada ondan mı bahsediyorsun hülyacığım

aaa cimcimem geçmiş olsun neyi var askerinin ( Allahım tez zamanda şifa versin inş..

ya benim sarılar hep 5 te dönerlerdi bugğn 4 te dönülcek denmiş.. anlamadım bende

selamm kızlaarrr nasılsınız????vayyy be 354.dönemlerde geldişş 3 ay öncesine döndüm bir tuhaf oldumm:26:

selamm kızlaarrr nasılsınız????vayyy be 354.dönemlerde geldişş 3 ay öncesine döndüm bir tuhaf oldumm:26:

kafam çok karışık bahar sorma kara kara düşünüyorum nolcak diyee

Denizcim hoşgeldinn evet 354. ler geldii bizim şafaklar bir bir azalıyo :)) napıyosun bakalım?

cnm benmm aynen yaaa nasl gunler gecmıs

neyıı dusunyrsn bebegm ??

cnm benmm aynen yaaa nasl gunler gecmıs

neyıı dusunyrsn bebegm ??

canım nişanlım askerden döndükten sonra iş arıcak ne zaman bulursa ve garanti ederse o zaman evlenicez.. bu ara bi tanıdık vasıtasıyla bi iş bulduk garantisi var özel sektör maaşı falan gayet iyi ama tek sorun iş vardiyalı yani haftada 2 gece eşim olmadan evde tek kalıcam.. bu kafamı karıştırıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…