355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

denizimm hoşbuldum kuzum yaa bende sizleri çok özledim nasılsın ogluş nasıl asker falan??
canıım olurmu yorumun için saol ama onunla alakalı bi durum diil kuzum yaa o bişi yapmadı yani sorunu ben yaratıyorum işte o yapsa çoktan bitmişti ama can çekişiyoruz ayakta tutmak için aşkımızı bilmiyorum

ecrinimm napıyosunn durumun nasıl?

kafam çok karışık bahar sorma kara kara düşünüyorum nolcak diyee

Denizcim hoşgeldinn evet 354. ler geldii bizim şafaklar bir bir azalıyo :)) napıyosun bakalım?

hoşbuldum hülyacım dicem ama neden kara kara düşünüyorsun umarım bir sorun yoktur.
biz iyiyiz bugün babamızla konuştuk nette oğluş bir kahkahalar bir oyunlar yaptı bugün babasına hayretler içerisinde izledik annemle ewet cnm çok şükür şafaklarımız oldukça azaldı plakalara ne kaldı şurda bir kaç gün anca

çok şükür çok ciddi bi sorun yok canım anlattım nişanlımın iş durumları :S bak sen oğluşaa babasına şirinliklerde yaparmış aman maşallah diyelim plakalara indik mi bi nebze rahatlarız diyodum hep hala inanamıyorum zaman, çok şükür ki geçiyor..

napiim hülyaamm yaa öle size bi bakiim dedim durumlar kötü gibi hala sallantıdayız kuzum yaa işte zaman halledebilecek mi oda halledemediğini benim başıma yolluyo zaten

ne oldu size böyle Allah aşkına hiç anlamıyorum elle tutulur bi sorun var mı peki?

ne oldu size böyle Allah aşkına hiç anlamıyorum elle tutulur bi sorun var mı peki?

allah kahretsin ki bende bilmiyorum ya lanet olsun bişi oldu koptu tüm 5 senelik film koptu yaa benim yüzümden oldu bişiler ama bilmiyorum hülyamm düzelmeye çalışıyorz umarım başarırız aşkımız bununda üstesinden gelir gün geçtikçe ona yaklaşan ben şimdi uzaklaşıyorum

bu konuda haklısınn ama ıyıysee olablr belkı :26:

Allah Allah ecrinim durduk yere böyle bişey olabilir mi? yani askerini bekledin, geldi şuan sizin hep yanyana olup gelecek planları yapmanız gerekirken bu ayrılık niye? umarım düzelirsiniz umarım hakkınızda hayırlısı neyse o olur.. biz hep senin yanındayız canım Gizemden ne haber? gelmez oldunuz artık buralara hani bizi unutmıcaktınız (

bu konuda haklısınn ama ıyıysee olablr belkı :26:

şartları maaşı ve geleceği iyi garantisi var tek sorunu vardiyalı bilmiyorum napıcaz bahar ya aklım karman çorman

krız kapıda olablr cnm ıs bulmak cddn zoor bu karışıklıkta ınsanlar işcı cıkrtıoo almak yerne bence en azndn bı denesn

ooff oda öle diyo noldu bize nden diye ama bende bilmiyorum umarım fazla uzatmalara gitmez bu iş yoksa milim kaldı bitmesine
gizemden naber bnde blmiyorm noldu bze böle nazar degdi herkes aman askerniz gelcek aman şöle böle çekemedi kmse demekki kmseninde günahını almak istemem ama gözü olanlar bizden beter olsunlar...böle bi durumda sözümüzü tuıtamamış oldk ama gelmeye içim el vermiyo be hülyamm keyf olmaynca insan kaldıramıyo işte

çok şükür iyiyiz ecrinim.peki canım o sana sormuyor mu bize noluyor diye çünkü karşılıklı konuşarak aşabilirsiniz bunları canım.tamam konuşasım gelmiyor hiç birşey yapasım gelmiyor gibilerinden bişeyler yazmışsın hatırladığım kadarıyla ama canım bununda bir sebebi vardır öyle değil mi...

krız kapıda olablr cnm ıs bulmak cddn zoor bu karışıklıkta ınsanlar işcı cıkrtıoo almak yerne bence en azndn bı denesn

çok haklısın canım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun artık Rabbim tüm işsizlere iş kapısı açsın inş..

canım benim sen baya bunalmışsın kıyamam hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.. bunu ikinizden başka kimse çözemez canım oturun açık açık konuşun tüm sorunlarınızı..

soruyo peşimde dört dönüyo ama bende tık yok canım yaa ne konuşmak ne bişi demek yok yani agzım kitlendi bişi diyemiyorum ona çünkü bnde bilmiyorm

amiin cnm amiin Allah sesını duysn :))

bilmiyorum canım kötüyüm kötüyüz yani umarım dediğinz gibi olur

bizimde iş problemimiz var cnm ya giderken iş yerinden ayrıldı çünkü memnun değildi işinden seramik sektöründe argede kimyager olarak çalıştı seramik malum çok tozlu pis bir iş ama askerlik dönüşü tekrar eşimi istiyolar fakat biz istemiyoruz.sizinde anladığım kadarıyla vardiyalı bir iş ben pek tavsiye etmem vardiyalı çalışmayı çünkü belli bir düzen olmaz.birlikte vakit geçirceğiniz zamanınız pek olamaz ki siz yeni evli olacaksınız.hayat çok yorar sizi.ama şartlarda önemli canım eğer iyi bir yerse ilk başta hem tecrübe hemde cv de olması yönünden avantajlı olabilir.bu arada geçmişi pek okuyamadım anladığım kadarıyla yorum yazdım cnm yanlış anlamışsam af ola

canım bu zamanda iş gerçekten çok önemli. haklısın yeni evli olucaz birlikte vakit geçirmek isticez ama bu vardiyanın tek kötü tarafı 2 gece ayrı olması.. diğer zamanlar birlikte gidip gelicez yada nişanlım öğlene kadar çalışıyo olucak.. şartları ve maaşı iyi bi süre denemeye değer diye düşünüyorz ama ben huzursuzum evde tek kalamıyorum çünkü ben (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…