canım yanındaydım bu haftasonu güzel iki gün geçirdik de pek çabuk bitti..eve geldim kötü oldum yine hayata küstüm tekrar..bitmek bilmiyor sanki..gittikçe uzuyor ya
ne kadar güzel askerini görüşsün iyi olduğunu görmüşsün ellerini tutmuş hasretini az da olsa dindirmişsin.. ya senden kmlerce uzakta olsaydı? ay aylarca göremeseydin? daha kötü anları düşün.. evet bende sarının yanından dönerken 2 hafta önce baya kötü oldum başa döndüm sandım ama inan bana çok daha iyi geliyor bunu bikaç gün sonra anlıcaksın
kıyamam ben sana pek fazla bi zaman olmuş baya da uzak sanırım sana( ama dayan bak 12 güncük hatta bikaç saat sonra 11 güncük kalıyo bide bize bak daha 80 ler bile bitmedii (
canım daha öncede gittim de onu bırakıp gelmek içimi dağlıyor..o son sarılma o kokuyu içine çekmek var ya..ahhhgörememek de çok kötü ya Allah sabır versin..biz aynı anda teskere alıcaz seninle
ben istanbuldayım nişanlım çorumda dağıtımdan sonra görüşemedik.evet canım az kaldı şükür.ama sizde plakalara gelmek üzersiniz plakalar çabuk geçiyor.senin askerin nerde?
evet canım inan dün haberim olsa yemek götürürdüm nişanlına..Az kalmış sizin bayağı kavuşuyorsunuz ne güzelbizde kavuşuruz inşallah..hatta jandarma birliğini gördüm keşke burada olsaydı dedim..
bende yapmıcam canım benim gelince kutlarız :))
selam kızlar iyi akşamlar herkese napıyosunuz bakalım??
selam kızlar nasılsınız?bizim topik çok sessiz kimse yok size bir bakayım dedim
hepimize zor canım ama tabi bizim için biraz daha farklı oğlumuzun bu aylarını anca hafta sonları nette görebiliyor o da ne kadar insanı tatmin ederse.bu yüzden 5 günlüğüne izne gelecekaayy bide bebişin varmış canım allah bağışlasın oğluşunubenimde sınavlarım vardı iki gündür onlarla uğraştım. nişanlıyım canım biraz zor geçiyo beklemek askerimi. ama senin için daha zordur evlisin ve bebeğin var. ama az kaldı az allah sabrını veriyo canım :)
seni çok iyi anlıyorum zaten o son dakikalar öldürüyor insanı.. ben Allah nasip ederse bir kez daha gideyim tamam diyorum çünkü dönüşü çok ama çok zor oluyor( seni anlıyorum ama birkaç gün sonra iyikide gitmişim diyosun.. evet canım aynı gün tezkeremizi alıcaz inşallah
ama bak bitirmişsiniz çok şükür.. bende hep plakalara gelelim saya saya oyalanırım falan diyodum ama bakalım çeyiz yapıyorum bi yandan allahtan haftasonlarımı doluruyo o haftaiçide çalıştığımdan çok fazla koymuyo.. canım ben izmirdeyim nişanlım denizlide
siz yakınmışsınız ne güzel.evet canım bende çalışıyorum neyseki yoksa zaman hiç geçmezdi.düğün ne zaman belli mi?
aynen en mantıklısı oyle
cnm hg yaaa naber naslsn :))))))))
evet canım benim çok şükür yakınız.. canım tam tarih belli değil ama bu yaz nasipse inşallah..
hoşbulduk canım iyiyim sen nasılsın?
inşallah canım bizde eylül gibi düşünüyoruz ama tarih belli değil bizimde
bende ıyıym cnm bgn plakalara dusuyorummm
canım ben 120 günleri hatırlıyorum 99 a düşelim yeter dedim sonra plakalara düşelim dedim bi baktım 12 kalmış.plakalar çabuk geçiyor hiç merak etme
kim evleniyooo beeee
bi ben evde kalcam heraldesevgilisi olup evlenemeyen kız olarak tarihe geçerim artık
kım evlenıyomusss
hazırlıklar ne durumdaa çeyiz işleri bitti mi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?