iyi akşamlar sen bitirmişsin bile maşallah :)iyi akşamlar kızlar plakalara düşmüşsünüz ne güzel
hışbuldum canımnbr?hoşgeldinn canımmm:)
hoşgeldin canımcım
iyilikk canım malumm günün şu saatinde kötü olmak mümkün değill şafak attı:) senden naberr nasılsınn bakalım:)iyi akşamlar sen bitirmişsin bile maşallah :)
hışbuldum canımnbr?
çalıkuşunu izliyorum cnm sen nasılsın napıosun?hoşbuldum kuzucum napıyon ?
iyilikk canım malumm günün şu saatinde kötü olmak mümkün değill şafak attı:) senden naberr nasılsınn bakalım:)
çalıkuşunu izliyorum cnm sen nasılsın napıosun?
maşallahiyiym bende kızlar bitirdik bir günü daha aşk doluyum
ohh ne güzell allah bozmasıınnnnniyiym bende kızlar bitirdik bir günü daha aşk doluyum
maşallah
ohh ne güzell allah bozmasıınnnnn
iyi akşamlar sen bitirmişsin bile maşallah :)
hışbuldum canımnbr?
olsun yavrum o heyecanla çabucak geçer vakit zatennamiin canım hepimizinkni şimdi gelmesi yaklaşıyor ya beni heyecan sardı şimdiden biraz erken oldu galiba
çok panikliyimdir ben böyle her konu daolsun yavrum o heyecanla çabucak geçer vakit zatenn
sormaa bendeeee içim pır pırrr ederrrrçok panikliyimdir ben böyle her konu dageçsin geçsin inşallah
sormaa bendeeee içim pır pırrr ederrrr
sormaa bendeeee içim pır pırrr ederrrr
o hayaller olmasa ne yapardık acaba her cnm sıkıldığında bunaldığımda geldiği zamanı hayal ediyorum hayallerimizi gercekleştirdiğimizi falan düşünüyorum cok güzel oluyor mutlu oluyorumçünkü en güzel hayallerimizi askerden sonraya sakladık
hemde ne hayaller ahh ahhhh çok içten bir ahhh çektimmmmçünkü en güzel hayallerimizi askerden sonraya sakladık
aynen ben en çok döneceği geceyi hayal ediyorum o yoldayken ki halimi ilk göreceğim anııııııııııo hayaller olmasa ne yapardık acaba her cnm sıkıldığında bunaldığımda geldiği zamanı hayal ediyorum hayallerimizi gercekleştirdiğimizi falan düşünüyorum cok güzel oluyor mutlu oluyorum
evet tuğçeciğim aynen öyle yapıyorum bendeo hayaller olmasa ne yapardık acaba her cnm sıkıldığında bunaldığımda geldiği zamanı hayal ediyorum hayallerimizi gercekleştirdiğimizi falan düşünüyorum cok güzel oluyor mutlu oluyorum
hemde ne hayaller ahh ahhhh çok içten bir ahhh çektimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?