bendee bazen şaka gibi geliyorr bitene kadarda öyle gelecek herhalde geldiklerinde fark edeceğiz takılıp tökezleyeceğimiz hiçbir engel kalmadığınıevet tuğçeciğim aynen öyle yapıyorum bende
ahhh ahhh
bazen düşünüyorum bitiyor diyorum nasıl yani bütün engeller kalkıyor mu falan afallıyorum kendi kendime
bendee bazen şaka gibi geliyorr bitene kadarda öyle gelecek herhalde geldiklerinde fark edeceğiz takılıp tökezleyeceğimiz hiçbir engel kalmadığını
Tatlmm npiyosn k.bakma gec attm brz
sorn degl cnm napym brzdn uyuycm sen napıosn bi slm verım dedm ^^
Hee saol tatlmm bnde uyucam ole bi bakm dedm yogndm 2 gndr barsla kavga etmstk moralm ckk bozuktu ama smdi duzeldm safaklara bakm dedm senin.guzel gecyodr tatlm gnlern inssallah:))))
kızlar benide aranıza alırmısınızzzz. eşim nisan da gelecek ve onu çok özledim
sizin eşleriniz nerde askerler?
Hosgeldnn tatlmm aramiza bnmki baliksrde senn esn nerde tatlmm
erzincandahiç gittinmi yanına? çok özledin dimi.
Tabikii cokk ozledmmm sennki sana uzak galiba bnmki ykn ama daha gdemedm ozlem cok zir cnm hele kvgalar olnca daha bi zor ama sabredyofuz mecburr kac safagn cnm
Allah sabır versin tatlım. ben şafağım 81 evet bana çok uzak ben ist. dayım. ama iki ay onu görebildim abimler orda yaşıyolardı her hafta sonu geldi görüştük evci falan çıktı. sonra abim bana git artık dedi bende geri gelmek zorunda kaldım. bu yüzden acım biraz daha farklı ve buruk. siz evlimisiniz peki? evliyseniz cocuk falan varmı
Saol cnm hepimize evt ttlm senn drmnda farkliyms evli olnca daha bi zor oluyo dyolar hos bz de evli gbdk de ama evli deglz ama ne gzl safagn azalmis cnm bzm 274((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?