kızlarr bir şey soracağım size ustalıkta askerinize kargo ile birşeyler gönderdiniz mi? gönderdiyseniz ne ile gitti? mesela acemilikte sadece ptt kargo ile gönderiliyordu ama şimdi normal yurtiçi ile falan eline ulaşır mı acaba?
slm kızlar ben geldim
gökcecim ne yazıkkı fıkrım yook cnm
oo hg cnm nbrr
iyiyim baharcm yoğun bir gündü ama enerjiim hiç düşmedi çok şaşkınım
sen nasılsın neler yaptın.bu arada eşim çok hasta grip olmuş 2 gün öncede sütlaç yemiş o midesini bozmuş üstünede grip oldu sesi çıkmıyor.aslında üzülmüyorum hafta sonu şifayı kaptı.çarşıdan askeriyeye yürüyerek gittiler o kadar yapma etme dedim ama lafımı dinletemedim
cok sukur cnm ıyıyımooo geçmiş olsun ya oyle deme genede :/ İnş enişte hmen iyileşirr
geçenlerde de aynı sebepten üşütmüştü o zamanda söylemiştim hafta sonuda söyledim ama beni hiç dinlemiyor kafasının dikine gidiyor ben şimdi napıyım.
inş kısa zamanda iyileşir cnm çünkü hastayken hiç çekilmiyor yüzünede sürekli diyorum o da kabul ediyor
amn cnm.senin asker napıyor iyidir umarmdınlememıs demekkı ^^ geçer inşallah hastalık cook kotu ya
amn cnm.senin asker napıyor iyidir umarm
kızlarr bir şey soracağım size ustalıkta askerinize kargo ile birşeyler gönderdiniz mi? gönderdiyseniz ne ile gitti? mesela acemilikte sadece ptt kargo ile gönderiliyordu ama şimdi normal yurtiçi ile falan eline ulaşır mı acaba?
olabılırr denıızıımmartık gıremıyorum pek.ıstanbula yerlestım.ıse gırıcem cuma gunu.benımkıde ıstanbula geldi.calısmaya basladı.hayatımız epey degıstı.zorlu ama bı okdar da tatlı bır kosusturma bızı beklıyor.Allah bize yardım etsin .)
sen nasılsın denızım gorusmeyelıı askerın nasıl
ıyı cnm cok sukur takılıyoor öyleee ^^ günleri geçirip yanıma gelmek ıcın can atıyor
ay ne güzel iyi olsun da cnm bir şekilde bitiyor günler
bgnde gecmk bilmediiii
ewet ya saat daha 10 olmadı bile.kimselerde gelmiyor topiğe bi biz varız baharım
İidir tatlim senden gderek azaliyormuyuz ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?