355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Kalbim boşlukta gibi sanki, üzgün, kırgın ama bir tarafım da gülmek için sebep arar gibi. Ama gün geçtikçe daha da üzüntüm artıyor. Göz yaşı eksikliği var bende. Şu ara göz yaşım kalmadı, suni göz yaşı damlaları kullanıyorum :50:

kıyamam sana :(( Allah tez vakkite sana yardım etsnnn cnm bnmm :29::29::54:

Ben cıkıyorum kızlar.. hepinize iyi geceler .. Allaha emanetsiniz
Rüyanızda sevdiğinizi görün insAllah ve tabi bende... iYi gecelerrrr ! :-):16::16:

:72::nazar:KIZÇELER ŞAFAKMATİK TABLOSU:72::nazar:

:16:353. DÖNEM ( KASIM 2013) ASKER YARENLERİ:16:

:46:PLAKALARA DÜŞMÜŞ ASKER YARENLERİ:46:

qizem7 -> Şafak 38 ->Usta birliği Kıbrıs - Girne

Mystery1643 -> Şafak 68 -> Usta birliği İStanbul - Kartal

:51:PLAKALARA AZ KALDI !! BEKLE BİZİ PLAKALAR DİYEN ASKER YARENLERİ:51:

:10:ÇİFT HANELER BİİZ GELİYORUZ DİYEN ASKER YARENLERİ:10:

bonsai -> Şafak 149 -> Gemlik

cimcime_89 -> Şafak 149 ->Acemi birliği Amasya - Usta birliği Van

DEAM -> Şafak 149 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Girne

exelanss -> Şafak 149 -> Acemi birliği Denizli - Usta birliği Denizli jandarma

emine8983 -> Şafak 149 -> Acemi birliği Burdur - Usta birliği Tekirdağ

Kubrah -> Şafak 149 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs

Konya17 -> Şafak 149 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Magosa

merveali0507 -> Şafak 149 -> Acemi - Usta birliği Edirne

Plniko -> Şafak 149 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs

PhD_ -> Şafak 149 -> Acemi birliği - Usta birliği Tekirdağ

tgcsvl -> Şafak 159 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs lefkoşa

yasemnn -> Şafak 147 -> Acemi birliği - Usta birliği Balıkesir

Zahter -> Şafak 150 -> Acemi birliği Burdur - Usta birliği kırıkkale

:6::ssz:YÜZLERE DÜŞELİM YETER ARTIK DİYEN ASKER YARENLERİ:53::53:

:13:İKİ YÜZLERDEYİZ SABREDİYORUZ DIYEN ASKER YARENLERİİ:13:

:15:İKİYÜZLERİ GÖRMEK İSTİYORUZZ DİYEN ASKER YARENLERİ:15:

dexsalgin -> 324 -> Acemi birliği Bilecik söğütte - Usta birliği Belli daha değil

:5:ASKER YARENİ OLMAYA SON GÜNLER KALDI DİYENLER:5:

Gokche8605 -> * -> Acemi birliği Kastamonu - Usta birliği Artvin

İSTEYEN OLURSA ŞAFAKMATİGE İSMİNİ YAZDIRMAK UZUN DÖNEM KISA DÖNEM FARK ETMEZ HEPİMİZİN AMACI BELLİİ ÖZELDEN MESAJ ATABİLİRSİNİZ SİZİDE EKLERİM AMA USTABİRLİKLERİ TAM NERESİ YAZINKİ AYNI YERDE OLAN KIZÇELERLE BIRBIRINIZI BULMANIZ KOLAY OLSUN ... BİRGÜN DAHA YAKLAŞTIK SEVDİKLERİMİZE , ALLAH NASİP ETSİN HEPİMİZE ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ DEMEYİ :kkk::72::nazar::72::16::16::16::16:

Ekledim tatlımmm seniiide hayırlı ugurlu olsun zahtercım :24::D

Son düzenleme:
:72::nazar:KIZÇELER ŞAFAKMATİK TABLOSU:72::nazar:

:16:353. DÖNEM ( KASIM 2013) ASKER YARENLERİ:16:

:46:PLAKALARA DÜŞMÜŞ ASKER YARENLERİ:46:

qizem7 -> Şafak 38 ->Usta birliği Kıbrıs - Girne

Mystery1643 -> Şafak 68 -> Usta birliği İStanbul - Kartal

:51:PLAKALARA AZ KALDI !! BEKLE BİZİ PLAKALAR DİYEN ASKER YARENLERİ:51:

:10:ÇİFT HANELER BİİZ GELİYORUZ DİYEN ASKER YARENLERİ:10:

askbiziz42 -> Şafak 149 ->Acemi Usta birliği Aydın

bonsai -> Şafak 149 -> Gemlik

cimcime_89 -> Şafak 149 ->Acemi birliği Amasya - Usta birliği Van

DEAM -> Şafak 149 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Girne

exelanss -> Şafak 149 -> Acemi birliği Denizli - Usta birliği Denizli jandarma

emine8983 -> Şafak 149 -> Acemi birliği Burdur - Usta birliği Tekirdağ

Kubrah -> Şafak 149 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs

Konya17 -> Şafak 149 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Magosa

merveali0507 -> Şafak 149 -> Acemi - Usta birliği Edirne

Plniko -> Şafak 149 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs

PhD_ -> Şafak 149 -> Acemi birliği - Usta birliği Tekirdağ

tgcsvl -> Şafak 159 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs lefkoşa

yasemnn -> Şafak 147 -> Acemi birliği - Usta birliği Balıkesir

zahter -> Şafaka 150 -> Acemi birliği Burdur - Usta birliği Kırıkkale

:6::ssz:YÜZLERE DÜŞELİM YETER ARTIK DİYEN ASKER YARENLERİ:53::53:

:13:İKİ YÜZLERDEYİZ SABREDİYORUZ DIYEN ASKER YARENLERİİ:13:

:15:İKİYÜZLERİ GÖRMEK İSTİYORUZZ DİYEN ASKER YARENLERİ:15:

dexsalgin -> 324 -> Acemi birliği Bilecik söğütte - Usta birliği Belli daha değil

:5:ASKER YARENİ OLMAYA SON GÜNLER KALDI DİYENLER:5:

Gokche8605 -> * -> Acemi birliği Kastamonu - Usta birliği Artvin

İSTEYEN OLURSA ŞAFAKMATİGE İSMİNİ YAZDIRMAK UZUN DÖNEM KISA DÖNEM FARK ETMEZ HEPİMİZİN AMACI BELLİİ ÖZELDEN MESAJ ATABİLİRSİNİZ SİZİDE EKLERİM AMA USTABİRLİKLERİ TAM NERESİ YAZINKİ AYNI YERDE OLAN KIZÇELERLE BIRBIRINIZI BULMANIZ KOLAY OLSUN ... BİRGÜN DAHA YAKLAŞTIK SEVDİKLERİMİZE , ALLAH NASİP ETSİN HEPİMİZE ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ DEMEYİ :kkk::72::nazar::72::16::16::16::16:

askbizizz şafakmatige eklendin tatlımmm :72::16:

KIZLAR ya ben çok sıkıldım artık bu asker işinden. Tamam gitti gördü işte yemin törenine kadar. Uzatmasınlar artık. Nasıl geçecek bu kadar zaman. Arayamıyorsun sıralıyorsun göremiyorsun istediğin zaman. Offff...gittikçe alışacağıma bana daha zor geliyor sabrımı tüketiyor artık :/

sabır canım sabır
biz şanslıyız beş ay neki böyle düşün rahatlamaya çalış
babam iki yıl yapmış ne arayan ne soran kimse gidip görememiş bile. halimize şükür

KIZLAR ya ben çok sıkıldım artık bu asker işinden. Tamam gitti gördü işte yemin törenine kadar. Uzatmasınlar artık. Nasıl geçecek bu kadar zaman. Arayamıyorsun sıralıyorsun göremiyorsun istediğin zaman. Offff...gittikçe alışacağıma bana daha zor geliyor sabrımı tüketiyor artık :/

canım böyle düşünürsen hiçbir zaman alışamazsın.. bu adam bu askerliği yapmak zorunda ve artık gitti bunu kabullenmelisin. gelecek güzel günler için bu askerliği yapmak zorundaydı ve ikiniz için gitti. sen ailenin yanında aynı yatagında sevdiğin yemekler, hala yiyebiliyosun bizler böyle yaparsak onları haksızlık yapmış oluyoruz çünkü onlar emir altında zorlu işlerle soğuk yağmur çamur uğraşır duruyolar.. sen artık kabullen ve gelecek günleri düşün onlar eğlence merkezinde değil vatan görevindeler. hem bak 5 ay yapacak benim sevgilim 12 ay yapacak ve gideli 15 gün oldu.... ama ben önce bunu :123: daha sonra bunu :49: ondan sonra bunu:emir_bebek: düşünüyorum :))) ve çok mutlu oluyorum sevgilimide çok seviyorum :54: Rabbime sonsuz şükürler olsun her sabah öğlen ve akşam sesini duyuyorum ve iyi olduğunu biliyorum o iyi olsun ben sabrederim :72:

kızlar günaydın dünden beri toplasak 4 5 dk konuşamadık hep acele konuşup kapatıo:14::14:bi de bnm kinn usta birliği mudanya ya çıktı jandarma olarak..

[sıze=3]tuba dan haber var :) gökhanla konuşmuş... Kendimi biraz toparlayayım ilişkimizi de toparlayacağız demiş[/sıze]:16::16:

kizlar diyorum ki askerlerimize soyle guzel bi supriz yapalim, kurabiye, dolma falan mi gondersek? Ptt yiyecek kabul ediyornu? Kargolar gitmiyor sanirim askeriyeye ne dersiniz yapalimmi boyle bisey? Soyle guzel kalpli kalpli kurabiyeler? Ben kitap gonderdim ptt ile eline ulasti ama biz bu zamanlari 1 kez yasicaz iyi yonunden bakaliz askerlerimizin gonlinu fethedecek hatira kalicak biseyler?

ya bnde yicek ve kitap göndercem olur mu ki

tatlim ask olsun aklina neler getirmissin genelleme yapmak istemiyorum hani istisnalar var elbet ama hemsireler genelde biraz daha girisken hareketli tipler oluyo o yuzden kafana hic takma su yonden bakalim birde askerin seni her firsatta ariyor baksana dr gitmis orda bile aramis seni kotu
bisey olsa hemsirenin sesini duyacagini bile bile hic ararmiydi??

aynn sonra içim rahatladı zaten

Günaydın kızlar :3: bn mali müşavir stajeriyim ay sonları yoğun oluyo giremiyorum fazla :50: ama elimden geldiğince burda olmaya çalışıyorumm :16:

Back
X