355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Kızlarrrrrrr çok mutluyum, sevdiğimle barıştıkkkk :16: Özür diledi, ve seviyorum seni dedi :16:

inanmıyorummmm bebegmmmm cok sevındım cooooooooooooooooooook Aramızaaaaa döndnn baaaaaaaaaaaaak HEMEN ŞAFAAAAK ETİKETTİ GÖRMEK İSTİYORUMMMMMMMMMMM oleeeeeeeeeeeeeeeeey :16::16::16::16::52::52::52::52::52::52::52:

kızlar allah nasip ederse sevdiceğimin yemin törenine gideceğim ben ama ne giymeyelim sizce aileside orda olucak karar veremiyoum :( biraz hanım hanımcık olsun istiyorum ne dersiniz:(

kızlar allah nasip ederse sevdiceğimin yemin törenine gideceğim ben ama ne giymeyelim sizce aileside orda olucak karar veremiyoum :( biraz hanım hanımcık olsun istiyorum ne dersiniz:(

sanırım etek ya da elbise olmaz hani rahat edemezsin.. pantolon giyebilirsin üstüne de şık bir gömlek ya da bluz :34:

sanırım etek ya da elbise olmaz hani rahat edemezsin.. pantolon giyebilirsin üstüne de şık bir gömlek ya da bluz :34:

evet etek ve elbiseyi bende eledim tamamen rahat olamam hem yağmur filan yağarsa kötü olur dedim tayt ve çizme düşündüm ama oda pek hamın kız olmadı :))) çizmeyi de eleyeceğim galiba karasızım :50::50::50:

evet etek ve elbiseyi bende eledim tamamen rahat olamam hem yağmur filan yağarsa kötü olur dedim tayt ve çizme düşündüm ama oda pek hamın kız olmadı :))) çizmeyi de eleyeceğim galiba karasızım :50::50::50:

çizmede kararsız kaldıysan dar jean ile de giyebilirsin öyle de çok hoş olur.. hem dediğin gibi yağmur, çamur olabilir..

çizmede kararsız kaldıysan dar jean ile de giyebilirsin öyle de çok hoş olur.. hem dediğin gibi yağmur, çamur olabilir..

evet ama ne kadar da olsa grlin kız imajı var ya hani çizmeyle nasıl olur bilemedim gerçi daha önceden de tanıştık ama ben çok önem veriyorum galiba aman yanlış düşünmesinler aman kötü düşünmesinler diye :(

evet ama ne kadar da olsa grlin kız imajı var ya hani çizmeyle nasıl olur bilemedim gerçi daha önceden de tanıştık ama ben çok önem veriyorum galiba aman yanlış düşünmesinler aman kötü düşünmesinler diye :(

anlıyorum cnm :)

merhaba bi topikte görmüştüm yada burası mıydı tam bilemicem 4 5 gündür konuşamıoz bitircem falan demiştin sevdiceginle düzelmişin sanırım canım gözün aydın:1:yazmadan edemedim:9:

İyi yaptın canım benim. Sağol:54: Benim sanırım o şahıs :9:

Güzel keten bir pantalon giy, ispanyol baça olsun. Üstüne de beğendiğin bir ince kazağın varsa onu giy. Sade bir makyaj ve kıyafetine uyumlu bir çantayla hanım hanımcık bir kız olursun. Takı olarakta uygun bir küpe ve bileklik ideal :16:

Güzel keten bir pantalon giy, ispanyol baça olsun. Üstüne de beğendiğin bir ince kazağın varsa onu giy. Sade bir makyaj ve kıyafetine uyumlu bir çantayla hanım hanımcık bir kız olursun. Takı olarakta uygun bir küpe ve bileklik ideal :16:

hmmm sevdim bu da çok iyi fikir :) teşekkür ederim tatlım :16::16:

aradı askım sonunda :( sesi cıkmıyor maf olmus.Dnetleme varmıs.Komando alayına gtmslerdır 4 gundur.dagda yatıp kalkmıslar.tam teçhizat 10 km koşu yapmıslar :( herkes yerlerde surunuyormus yorgunluktan.her yerım mosmor ezildi diyor.okadr uzgunumki :( son 38 gunde olanlara bak.mıllet safak 160 da elınde cep telefonu nobet tutar.bzımkının haline bak.Verilen konserve yemekler kurtlu ve bozukmus kmse yıyememıs bıle .....

sen iyi geziyosun valla :27: sevgilim beni arasa dışarlardayım desem rahatsız oluyo böyle bi huzursuz konuşuyo :)) o yüzden tatili evde geçriyorm :27:

valla ben evde oturmaya alışkın değilim nişanlımda bunu bilir :)) ama ben haftasonu planını haftaiçi yapıyorum ve haftaiçi nişanlıma söylüyorum, cmtsi arkadaşıma kahvaltıya gidicem, pazarda arkadaşlarımla akşam yemeğine gidicem bak şu kişilerle şurada olucam diyorum tamam diyor hani öncesinde söylüyorum hatta bi sakıncası var mı diyorum bu şekilde sormam hoşuna gidiyo ama tabi yalnızca askerde olduğu için soruyorum :1: ve ne zaman çıkacağımıda söylüyorum şu saatte çıkcam diye.. yoksa beni de pat diye arasa bende dışarıdayım desem hop ne oluyo der :9:

Back
X