Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızçeler benıde şafak matiğe eklermisiniz
kızlar ben geldiiimmm biraz karışığım ya huzursuzum da sizinle paylaşmak istiyorumm.. daha öncede bikaç kez yazmıştım nişanlım bu akşam yine aynı şeyi yaptı.. arkadaşlarımla çıkıcaktım haftaiçi planını yaptım nişanlımada söyledim tamam dedi.. 4 te çıkcaktım 4 te aradı çıktın mı diye çıktım dedim..gittiğim yer evimize yakın bi cafe.. 6 da aradı napıyosun diye kaçta eve gidiceksin dedi 8 dedim 7 de dedi yoo 8 dedim 7 de evde olsan daha iyi olur dedi tamam dedm.. Allahtan arkadaşlarım anlayışlıydı 7 de eve bıraktılar ve nişanlım 7 ye 5 kala aradı naptın diye.. kızlar korkmaya başladım ben..benim nişanlım normalde o kadar anlayışlıdır ki bana derdi ki arkadaşalrını ihmal ediyosun ayarlayın çıkın derdi ve hiç demezdi şu saatte evde ol diyee o insan nasıl bu hale geliyor anlamıyorumm sizde durumlar ne?
geldiiim bendeeee![]()
Canım 11 kasımda gitti 12 ay yapıcak 11kasım 2014 bıtıs ankara polatlıda usta bırlıgı bellı degıl
Son dakikalar kızçeler birgünü daha bitiriyoruz![]()
Yemin torenine giden var mi aranizda?
Saol canm benımkı cok sırıtır sızın kısa donemlerın yanında:)
Aşk romani olsun![]()