355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Ben buradayıımm! Bir yandan derse devam diğer yandan gözüm forumda :) son dakikaların geçmesini bekliorum! :):emir_bebek:

canım normal bunlar.benımkı normaldede kıskancı gıttı hepten koptu fılmler.yanımda bırı yokken dısarı cıkmamı ıstemıyordu bı ara.bu donemler gecene kadar sık dısını.elbet bıtecek :34:
kızlar ben geldiiimmm biraz karışığım ya huzursuzum da sizinle paylaşmak istiyorumm.. daha öncede bikaç kez yazmıştım nişanlım bu akşam yine aynı şeyi yaptı.. arkadaşlarımla çıkıcaktım haftaiçi planını yaptım nişanlımada söyledim tamam dedi.. 4 te çıkcaktım 4 te aradı çıktın mı diye çıktım dedim..gittiğim yer evimize yakın bi cafe.. 6 da aradı napıyosun diye kaçta eve gidiceksin dedi 8 dedim 7 de dedi yoo 8 dedim 7 de evde olsan daha iyi olur dedi tamam dedm.. Allahtan arkadaşlarım anlayışlıydı 7 de eve bıraktılar ve nişanlım 7 ye 5 kala aradı naptın diye.. kızlar korkmaya başladım ben..benim nişanlım normalde o kadar anlayışlıdır ki bana derdi ki arkadaşalrını ihmal ediyosun ayarlayın çıkın derdi ve hiç demezdi şu saatte evde ol diyee o insan nasıl bu hale geliyor anlamıyorumm sizde durumlar ne?

Ozamannn ŞAFAK 36 diyorum ve Kars'a selam yolluyorum !! Seni çok özledim Aşk Kokan Adam'ım bitsin bu hasretlik artık !! :16: :16:

Son düzenleme:
Alllaaahhh oooohhhh çook şüküüüür bir gün daha geççtiiiii!:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::72::72::46::46: Kızlaaarrr acemilikteki son haftaya da böylece girmiş bulunuyoruuzz! Bu hafta da inşallahhh göz açıp kapayıncaya kadar geçsin ve diğer yarılarımıza kavuşalıımm! :46::46::nazar:

Aşk romani olsun :16:

Bebeğim tarihi bir romandır ama içinde aşkta barındırır Ayşe Kulin - Veda, Mükemmel bir kitap tavsiye ederim tabi tarihi romanları severse, olasılıksız bende var ama okumadım sadece girişi okudum güzel bir kitap o da, Ahmet Ümit'in kitaplarından Sis ve gece güzeldir, sevdiği kadını arayan bir adam var, cinayet var zaten korku- gerilim türü. :16:

Back
X