355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Merhaba canım benimkide Tekirdağda ama usta birliği de aynı yerde olacağı için dağıtım izni vs. yok . Yemin töreni için ailesi gitsin ben daha sonra usta birliğine geçince çarşı izninde falan gider görürüm diye düşünüyorum :)

anladım canım.. benimkinin ailesi gidemeyecek sağlık sorunu sebebiyle... o yüzden o gün onu yalnız bırakmak istemiyorum ve gitmezsem de bi ömür pişmanlığım geçmez diye düşünüyorum :)

anladım canım.. benimkinin ailesi gidemeyecek sağlık sorunu sebebiyle... o yüzden o gün onu yalnız bırakmak istemiyorum ve gitmezsem de bi ömür pişmanlığım geçmez diye düşünüyorum :)

Bazen bende acaba gitsem mi diyorum henüz kesin kararımı vermiş değilim ama bakacağız sen hangi şehirdesin ,seninki Tekirdağın neresinde?

Ay hatı alıyorlarsa teli niye almasınlar uyuz oldum resmen :( Acaba yemin töreninde versek telefonu sokabilir mi ya ?

hatı gizli soktu canım yakalansa onada izin yok ki :50: bn yemin törenine gidemiyorum ikiside aynı yer gelmicek göremicemde ama buğün kargoyla tel ve kitap yollucam umarım katar içeri konuşabiliriz :102: ama çok zormuş öyle diolar :85:

hatı gizli soktu canım yakalansa onada izin yok ki :50: bn yemin törenine gidemiyorum ikiside aynı yer gelmicek göremicemde ama buğün kargoyla tel ve kitap yollucam umarım katar içeri konuşabiliriz :102: ama çok zormuş öyle diolar :85:

kargoylamı iyi ama kargonun içini dedektif gibi arıyolarrrr

Ben yemin törenine gidicem orda vereyim artık telefonu içeri katmasıda ona kalmış inş. seninki alırda sevdiceğinle rahat rahat konuşursunn darısı bizim başımıza :1:

Ben yemin törenine gidicem orda vereyim artık telefonu içeri katmasıda ona kalmış inş. seninki alırda sevdiceğinle rahat rahat konuşursunn darısı bizim başımıza :1:

kargoylamı iyi ama kargonun içini dedektif gibi arıyolarrrr

askeriyeye gitmicek tatlım o kargoya gidecek haftaonu kendi alacak. ne güzel yaa bnde yemin törenine gitmeyi çok isterdim :14: inş sokarlar telefonları içeri bizde doya doya konuşuruz :16::16::16::16::24:

Back
X