• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Merhaba canım benimkide Tekirdağda ama usta birliği de aynı yerde olacağı için dağıtım izni vs. yok . Yemin töreni için ailesi gitsin ben daha sonra usta birliğine geçince çarşı izninde falan gider görürüm diye düşünüyorum :)

anladım canım.. benimkinin ailesi gidemeyecek sağlık sorunu sebebiyle... o yüzden o gün onu yalnız bırakmak istemiyorum ve gitmezsem de bi ömür pişmanlığım geçmez diye düşünüyorum :)

anladım canım.. benimkinin ailesi gidemeyecek sağlık sorunu sebebiyle... o yüzden o gün onu yalnız bırakmak istemiyorum ve gitmezsem de bi ömür pişmanlığım geçmez diye düşünüyorum :)

Bazen bende acaba gitsem mi diyorum henüz kesin kararımı vermiş değilim ama bakacağız sen hangi şehirdesin ,seninki Tekirdağın neresinde?

Ay hatı alıyorlarsa teli niye almasınlar uyuz oldum resmen :( Acaba yemin töreninde versek telefonu sokabilir mi ya ?

hatı gizli soktu canım yakalansa onada izin yok ki :50: bn yemin törenine gidemiyorum ikiside aynı yer gelmicek göremicemde ama buğün kargoyla tel ve kitap yollucam umarım katar içeri konuşabiliriz :102: ama çok zormuş öyle diolar :85:

hatı gizli soktu canım yakalansa onada izin yok ki :50: bn yemin törenine gidemiyorum ikiside aynı yer gelmicek göremicemde ama buğün kargoyla tel ve kitap yollucam umarım katar içeri konuşabiliriz :102: ama çok zormuş öyle diolar :85:

kargoylamı iyi ama kargonun içini dedektif gibi arıyolarrrr

Ben yemin törenine gidicem orda vereyim artık telefonu içeri katmasıda ona kalmış inş. seninki alırda sevdiceğinle rahat rahat konuşursunn darısı bizim başımıza :1:

Ben yemin törenine gidicem orda vereyim artık telefonu içeri katmasıda ona kalmış inş. seninki alırda sevdiceğinle rahat rahat konuşursunn darısı bizim başımıza :1:

kargoylamı iyi ama kargonun içini dedektif gibi arıyolarrrr

askeriyeye gitmicek tatlım o kargoya gidecek haftaonu kendi alacak. ne güzel yaa bnde yemin törenine gitmeyi çok isterdim :14: inş sokarlar telefonları içeri bizde doya doya konuşuruz :16::16::16::16::24:

Back
X