• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

evettt kızlarda ınsan bazn kendını tutamıyoor taş degılım bende ........

cnm ben her telefon görüşmemizde onu üzmemek için saçma sapan şeylerdenbahsediyorum ama telefon kapanınca eğer ewdeysem hüngür hüngür ağlıyorum.hayat onsuz çok boş.seni çok iii anlıyorum

kızlar eşim teslim oldukları gün 2 tane aşı olduklarını sölemişti.çok fenaydı 1 hafta sürekli ateşi vardı sadece onun değil tüm arkadaşları aynı şekildeydi

O zaman bizimkiler olmadılar, olacaklar demek ki bebeğim. İnş. kolaylıkla atlatır askerlerimiz :94:

cnm ben her telefon görüşmemizde onu üzmemek için saçma sapan şeylerdenbahsediyorum ama telefon kapanınca eğer ewdeysem hüngür hüngür ağlıyorum.hayat onsuz çok boş.seni çok iii anlıyorum

bende öylee heep havadan sudan konuşurdum dha zor gecmesn askerlıgı dıe ama tutamadm çok özledm ddm başladım aglamaya :25::43:

O zaman bizimkiler olmadılar, olacaklar demek ki bebeğim. İnş. kolaylıkla atlatır askerlerimiz :94:

inşallah cnm bazıları kolay atlatıyomuş zaten.bu aşılardan biri cinsel isteği bastırma diğeri tetanoz aşısı die biliyorum.yavrum 1 hafta saf saf gezdim diyo :)

bende öylee heep havadan sudan konuşurdum dha zor gecmesn askerlıgı dıe ama tutamadm çok özledm ddm başladım aglamaya :25::43:

ah biz bayanlar tutamıyoruz işte kendimizi :( ama güçlü olmak zorundayız kızlar kendimiz için değilse bile askerlerimiz için

inşallah cnm bazıları kolay atlatıyomuş zaten.bu aşılardan biri cinsel isteği bastırma diğeri tetanoz aşısı die biliyorum.yavrum 1 hafta saf saf gezdim diyo :)

Bu aşıların isimlerini biliyorlar mı peki aşı yapılırken, Yoksa sonradan mı söylüyorlar :9:

Son düzenleme:
Bu aşıların isimlerini biliyorlar mı peki aşı yapılırken, Yoksa sonradan mı söylüyorlar :9:

yani biz gitmeden ne aşısı yapılacağını biliyoduk ama olduktan sonrada söleniyor mu bilmem de pek sanmıyorum orası askeriye ne de olsa :) sorsalar bile cevaplamazlar yani

Bir sürü aşı yapılıyor o zaman bebeğim, hepsi bir günde değildir herhalde yoksa yataktan kalkamazlar :18:

hepsini aynı anda yapmışlar
üzülmeyin ama hiç de açımadan çart çart vuruvermişler sanki hayvana yapıyolar demişti engin

20 gun olck ve tutuyrm hep kendımı sırf onun ıcın ama dayanamadm bgnnn

ah be tatlım koy ver gitsin insan tutamıyo işte kendini bende nerde depresif özlem şarkıları varsa onları dinliyorum ister istemeden sonra dahada kötü oluyorum.
bide özlemden ziyade benmki hava indirmede komando eğitimleri çok ağırmış kısa dönem olmalarına rağmen.gittiğinden beri hasta ayağınıda incitmiş :(

nee :30: Üzüldüm şimdi, zor Allah yardımcıları olsun, bir an önce bitse şu günlerde kavuşsak sevdiceklerimize :16:

hatta eşim ilk yarım saatte askeriyede gerçekten mantığın olmadığını bu aşılarla anlıyosun demişti.üzülsekte üzülmesekte herkes yaşıyo bu saçmalığı cnmdaha ne saçmalıklar varmış anlatıyo bizimki gülsemmi ağlasam mı bilemiyo insan

ah be tatlım koy ver gitsin insan tutamıyo işte kendini bende nerde depresif özlem şarkıları varsa onları dinliyorum ister istemeden sonra dahada kötü oluyorum.
bide özlemden ziyade benmki hava indirmede komando eğitimleri çok ağırmış kısa dönem olmalarına rağmen.gittiğinden beri hasta ayağınıda incitmiş :(

Zormuş bebeğim, komando eğitimlerini az çok duydum sağdan soldan, Allah yardımcısı olsun. Geçmiş olsun bu arada :26:

Back
X