355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

cnm bnmkı batı kışlada ama ben hıc aramadım hep o arıo.. Noldu hayrdr askern aramıomu ? :18:

öğlen aradı ama hastaydı hiç konuşmak istemedi :ssz: benimde moralim bozuldu soğuk konuştum sonra içime battı 6 gibi arardı ama aramadı da kıyamadım şimdi de:50:

manisa batı kışlada askeri olan arkadaşlar hangi numaradan ulaşıyoruz bide ne dicez actıklarında biraz acilde yardımcı olur musunuz :43:

canım internetten bak taburunu ve bölüğünü biliyosan sana dahili hatta kadar bilgi veriyo internett ara askerinin adını söylee bulurlar elbet :34:

pek sayılmaz hala aynıyım.( aramadı zaten daha.arasada ne degıscek gercı.acayıp umutsuz ve karamsarım

kızlarrr tamam onalar asker herşeyi alttan alıyoruz vs. ama hayattan en önemli kişi biziz.. kendimizizzz bunu unutmayaluım ezilmek gururumuzu incilltmek ve yıpranmak yok.... her insan bu hayatın en önemli insanı benim diyebilmeli...

konumuz sadece bır tartısma konusu olmaktan cıktı genel olark bızım ıcın bı cok sey zor.geldıgınde bsylerı yapıp yapamıcagından emın degıl.arkadsında duran bır aılesı yok.kolaymı oyle herseyı yapabılmek bu durumda.ben burda hayaller kuruyorum edıyorum ama onn oyle oldugunu gorunce puff hepsı uctu gıttı.artık hc bsy dusunmek dahi istemiyorum.oda haklı.bu kadar belırsızlıkte ondan bı cevap bekleyemem.halımız duman nolcak bole bılmıyorm..
bebegimmm hala mı ya :( Değişir neler değişmıo oda değişir konu yani..

kızlarrr tamam onalar asker herşeyi alttan alıyoruz vs. ama hayattan en önemli kişi biziz.. kendimizizzz bunu unutmayaluım ezilmek gururumuzu incilltmek ve yıpranmak yok.... her insan bu hayatın en önemli insanı benim diyebilmeli...

nese ya vazgeçtim aramıcam benimde anneannem ameliyat oldu az da o merak etsin moralimin bozuk olması gayet normal trip yapmadım ki :2:

konumuz sadece bır tartısma konusu olmaktan cıktı genel olark bızım ıcın bı cok sey zor.geldıgınde bsylerı yapıp yapamıcagından emın degıl.arkadsında duran bır aılesı yok.kolaymı oyle herseyı yapabılmek bu durumda.ben burda hayaller kuruyorum edıyorum ama onn oyle oldugunu gorunce puff hepsı uctu gıttı.artık hc bsy dusunmek dahi istemiyorum.oda haklı.bu kadar belırsızlıkte ondan bı cevap bekleyemem.halımız duman nolcak bole bılmıyorm..

ehe cnmm ıns yrn guzll hbrler verırsn :16::16:

Tatlım ZAMAN herşey duzelıcektır gelsn ısını otutrursn ;)

istedigi gıbı ıs blursa oturtur .) bakalım..
bebegimmm hala mı ya :( Değişir neler değişmıo oda değişir konu yani..

ehe cnmm ıns yrn guzll hbrler verırsn :16::16:

Tatlım ZAMAN herşey duzelıcektır gelsn ısını otutrursn ;)

Kizlar su an moralimiz bozuk ozluyoruz filan ama inanin askerlik erkegin hayatina cok buyuk ayak bagi
Biz iki yildir hayatimizi yoluna sokmak icin cok cabaladik hala bile duzenimiz oturmadi
Alti ay dismizi sikip atlatacagiz sizde hayatinizin geri kalani icin gormeyin duymayin bazi seyleri zor ama inanin bazen bazi seyler daha zor

Kizlar su an moralimiz bozuk ozluyoruz filan ama inanin askerlik erkegin hayatina cok buyuk ayak bagi
Biz iki yildir hayatimizi yoluna sokmak icin cok cabaladik hala bile duzenimiz oturmadi
Alti ay dismizi sikip atlatacagiz sizde hayatinizin geri kalani icin gormeyin duymayin bazi seyleri zor ama inanin bazen bazi seyler daha zor

haklısın ztn 4 ay 26 gundeyız..:31::29:

Manisa yarenleri askerlerimizin gece eğitimi varmış bu akşam. Soğukta bekletiyorlarmış herkesi :(

Manisa yarenleri askerlerimizin gece eğitimi varmış bu akşam. Soğukta bekletiyorlarmış herkesi :(

Evet cnm şimdi benmkı aradı gece egitimi var dedı yrn denetim mi ne olckms ondn :43::43::43: coook oksuruyoo yaa dn artık oksurmektn kan gelmiş bbitsnn şu askerlıkkkk:47::47::47::47:

Benimki denetimi bugun atlatmislar normalde egitinlerden muafti ama cani sikilmis biraz yat kalk surun yapmislar zorlanmamis

Back
X