355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

DEAM, dünde görmedim tatlım seni denk gelmedi nasılsın dişin nasıl oldu?
:26:
gizooşşş sanki güzel bi yazını gördümm erkek arkadaşımla aram düzeldi gibisndenn çok sevindiimm :nazar:

kızlar Tubayla grüşeniniz var mı son durum nedir umarım herşey yolundadir :nazar:

yaa bnm sevgilim benden hiç birşey istemedi gerçi onu alıp istanbula döneceğiz o yüzden herhalde :26: :26: :26:

Kizlar napiyosunuzz ben yoldayim suann :16:

yaa bnm sevgilim benden hiç birşey istemedi gerçi onu alıp istanbula döneceğiz o yüzden herhalde :26: :26: :26:

canım benimmm biz gidiyoruz daha ne istesinlerrrr :1:

ya tubadan haber alamadım fac ei ni kapamış :(

allah allah umarım kötü bişey yoktur ne zamandır burayada girmiyor :18:
Kizlar napiyosunuzz ben yoldayim suann :16:

canım beniiimmm bende yarın sabah saat 6 da çıkıcam yolaa :32::10: sen nerden nereye gidiyosun ki baya uzak sanırım:26:

evet bebeğiim dun duzeltı aramızzz.herseyı elele halledıcez ınsallah bı gelsınde :nazar:
DEAM, dünde görmedim tatlım seni denk gelmedi nasılsın dişin nasıl oldu?
:26:
gizooşşş sanki güzel bi yazını gördümm erkek arkadaşımla aram düzeldi gibisndenn çok sevindiimm :nazar:

kızlar Tubayla grüşeniniz var mı son durum nedir umarım herşey yolundadir :nazar:

canım benimmm biz gidiyoruz daha ne istesinlerrrr :1:

allah allah umarım kötü bişey yoktur ne zamandır burayada girmiyor :18:

canım beniiimmm bende yarın sabah saat 6 da çıkıcam yolaa :32::10: sen nerden nereye gidiyosun ki baya uzak sanırım:26:
Yok tatlim uzak degil manisadan ankaraya biz buginden gidip yerlescez yarin sabahdaa askerimizi gorcez ins..

Back
X