• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

DEAM, dünde görmedim tatlım seni denk gelmedi nasılsın dişin nasıl oldu?
:26:
gizooşşş sanki güzel bi yazını gördümm erkek arkadaşımla aram düzeldi gibisndenn çok sevindiimm :nazar:

kızlar Tubayla grüşeniniz var mı son durum nedir umarım herşey yolundadir :nazar:

yaa bnm sevgilim benden hiç birşey istemedi gerçi onu alıp istanbula döneceğiz o yüzden herhalde :26: :26: :26:

yaa bnm sevgilim benden hiç birşey istemedi gerçi onu alıp istanbula döneceğiz o yüzden herhalde :26: :26: :26:

canım benimmm biz gidiyoruz daha ne istesinlerrrr :1:

ya tubadan haber alamadım fac ei ni kapamış :(

allah allah umarım kötü bişey yoktur ne zamandır burayada girmiyor :18:
Kizlar napiyosunuzz ben yoldayim suann :16:

canım beniiimmm bende yarın sabah saat 6 da çıkıcam yolaa :32::10: sen nerden nereye gidiyosun ki baya uzak sanırım:26:

evet bebeğiim dun duzeltı aramızzz.herseyı elele halledıcez ınsallah bı gelsınde :nazar:
DEAM, dünde görmedim tatlım seni denk gelmedi nasılsın dişin nasıl oldu?
:26:
gizooşşş sanki güzel bi yazını gördümm erkek arkadaşımla aram düzeldi gibisndenn çok sevindiimm :nazar:

kızlar Tubayla grüşeniniz var mı son durum nedir umarım herşey yolundadir :nazar:

canım benimmm biz gidiyoruz daha ne istesinlerrrr :1:

allah allah umarım kötü bişey yoktur ne zamandır burayada girmiyor :18:

canım beniiimmm bende yarın sabah saat 6 da çıkıcam yolaa :32::10: sen nerden nereye gidiyosun ki baya uzak sanırım:26:
Yok tatlim uzak degil manisadan ankaraya biz buginden gidip yerlescez yarin sabahdaa askerimizi gorcez ins..

Back
X