355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

valla bende öyle ama dizileri sor hepsini bilirim dizi kolik oldum :9::9::9::9:

ben tv hıc ızlemıyorum :23::23::28:

bende izliyorum hepsini hangisi denk gelirse ona bakıyorum burada dolanıyorum ps oynuyorum bide savaş oyunları tam stres atmalık oluyor aksam 6 7 gibi arkadaşlarımın geneli işten cıkıyor onlarla görüşüyorum böylelikle gün bitmiş oluyor :9: :9: :9:

iş iş bankalardan arıolar kıl oluyorum :D ne alaka abi grafikerim ben dıcem en sonunda :33::33:
beni ordanda aramıyolar bebeğim arayan hiiiiiiçççç kimse yok valla :ssz::ssz:
bende izliyorum hepsini hangisi denk gelirse ona bakıyorum burada dolanıyorum ps oynuyorum bide savaş oyunları tam stres atmalık oluyor aksam 6 7 gibi arkadaşlarımın geneli işten cıkıyor onlarla görüşüyorum böylelikle gün bitmiş oluyor :9: :9: :9:

ben akşamları kursa gidiyorum saat 7 de başlıyo 9 da bitiyo o saatten sonra çıkamıyorumda dışarı anca haftasonu çıkabilirsem arkadaşlarımın geneli çalışıyo o yüzden hep ev hep ev :ssz::ssz::ssz:

selamm gençliikk nabersinizzz :9:
askerlerinizi gördünüz ne güzeellll darısı göremeyenlerin başınaaa:16:

hoşgeldin tatlım iç güveysinden hallice işte sen nasılsın???

beni ordanda aramıyolar bebeğim arayan hiiiiiiçççç kimse yok valla :ssz::ssz:

ben akşamları kursa gidiyorum saat 7 de başlıyo 9 da bitiyo o saatten sonra çıkamıyorumda dışarı anca haftasonu çıkabilirsem arkadaşlarımın geneli çalışıyo o yüzden hep ev hep ev :ssz::ssz::ssz:

hoşgeldin tatlım iç güveysinden hallice işte sen nasılsın???

aynen yaa görüşemez oldukk nerelerdesin canım yaaa sen özletmek yakışmıoo sanaa:20:

aradı smdı teldeyım.idda oynamıstı en son 700 tl lık.kavga ettmız gun yırtmıstı snırınden.tutmus kuponda .. :9: aglasam mı glsem mı bılemedm

Back
X