Bende bugün gönderdim kitabımıDoğum gününe kadar orada olacak birde mektup yazdım. Mektup yazdığımı söyledim sadece kitap sürpriz olacak inş. benimkide beğenir.
![]()
emin oll begenirrr hata bayılıyoooo

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bugün gönderdim kitabımıDoğum gününe kadar orada olacak birde mektup yazdım. Mektup yazdığımı söyledim sadece kitap sürpriz olacak inş. benimkide beğenir.
![]()
Biigün daha yaklaştık kızçeler .... Allah sabır versin hepimize
şafak:57 sinop'a slm yola devam
hahahah neyse bn rahatım bizimki gözünün ucuyla bile bakmaz o konuda derdim yok![]()
![]()
amin cnm amin valla öyle hayat çok boşmuş vakit geçiremiyorum evde bide en kötüsüde bende gece gündüz birbirine girdi bazen günleri bile ya önden gidiyorum ya geriden![]()
sevdiklerini gönderen arkadaşlar hepinizi Allah kavuştursun bi benim ki izin kullanmış zaten :)
şafak:57 sinop'a slm yola devam
haticecim vallahi öyle gozukyor :))
ohhh yakışırrrrrrrrrrr
Bebeğim 147 mi saydığım safagi bi daha saymam dedim ya çarşambaya kadar hergün 143 bana:)
Biigün daha yaklaştık kızçeler .... Allah sabır versin hepimize
Bebeğim 147 mi saydığım safagi bi daha saymam dedim ya çarşambaya kadar hergün 143 bana:)
tamam yaparım![]()
ama bana olacak şafagı askerın gıdınce soyle
aynen cnm tarihi bile unutuyorum ya tv deki programları ezberledim artık![]()
![]()
![]()
valla bende öyle ama dizileri sor hepsini bilirim dizi kolik oldum![]()
ben tv hıc ızlemıyorum![]()
evde hergün boş boş oturmaktansa insan izliyo valla mecburen ama artık onlarda sarmıyo sıkıldım![]()
Anlaşalım 143den fazla söylemem :)tamam yaparım![]()
ama bana olacak şafagı askerın gıdınce soyle
![]()
Anlaşalım 143den fazla söylemem :)
hahahah 143 de kaldı suanda değiştirdm bebgm :13:
valla bende öyle ama dizileri sor hepsini bilirim dizi kolik oldum![]()
ben tv hıc ızlemıyorum![]()
beni ordanda aramıyolar bebeğim arayan hiiiiiiçççç kimse yok vallaiş iş bankalardan arıolar kıl oluyorumne alaka abi grafikerim ben dıcem en sonunda
![]()
bende izliyorum hepsini hangisi denk gelirse ona bakıyorum burada dolanıyorum ps oynuyorum bide savaş oyunları tam stres atmalık oluyor aksam 6 7 gibi arkadaşlarımın geneli işten cıkıyor onlarla görüşüyorum böylelikle gün bitmiş oluyor![]()
![]()
![]()
selamm gençliikk nabersinizzz
askerlerinizi gördünüz ne güzeellll darısı göremeyenlerin başınaaa![]()
selamm gençliikk nabersinizzz
askerlerinizi gördünüz ne güzeellll darısı göremeyenlerin başınaaa![]()
beni ordanda aramıyolar bebeğim arayan hiiiiiiçççç kimse yok valla
ben akşamları kursa gidiyorum saat 7 de başlıyo 9 da bitiyo o saatten sonra çıkamıyorumda dışarı anca haftasonu çıkabilirsem arkadaşlarımın geneli çalışıyo o yüzden hep ev hep ev
hoşgeldin tatlım iç güveysinden hallice işte sen nasılsın???