355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

ee gidemedim o zaten acemi gelemiyo ben samsundayım o bilecikte bukadar özlediğimi hatırlamıyorum. çok görmek istiyorum ama gördüken sonra gittiği anlar çok kötü oluyo kendimi uzun zaman toparlıyamıyorum o yüzden açıkçası görmek için çok kasmıyorum kendimi. yanlışmı yapıyorum :43::43::43:

evet canım bu daha zor oldu ilk gittiğinde neyin ne olduğunu nasıl birşeyler hissedeceğimizi kesitirebiliyorduk ama yaşamamoştık şimdi öğrendik ve daha zor oldu bende 2 gündür hiç toparlayamadım kendmi saçma sapan bi sinirlilik var üzerimde atmak istesemde atamıyorum uyumak istiyorum hep:2::2:
ama değer yine de çok iyi geliyor unutuyorsun çektiğin sıkıntıarı :26:

ömerle konuştum :16: :16: :16:
telini sokabilmiş ama şarj etme işini nasıl yapacağım onu düşünüyorum diyor biz ona 5 6 sarj etmelik depolama aleti almıştık onu almışlar bizimkindede s3 var malum hemen bitiveriyor şarjı :26: :26:
birliğine teslim olmuş bugün 15 gün eğitim varmış sonra sınır karakollarına dağıtılacaklarmış çok ıssız burası toplam 40 kişiyiz ve sinirlerim bozuk dedi :26: :26:

ayyy ne güzel nasıl konuşabildiniz canım? çok sevindim senin adına. s3 ünü mü götürdü? cep telefonu götürmedi oradan alacak, şarj etmek sıkıntılı mıymış gerçekten? of yaaa şarj nasıl dayanacak internete girilen telefonda peki? bu millet nasıl konuşuo peki nasıl şarj ediolarmış ki acaba orda? ben 1 kere konştm o da 1 dakka...kantinde kart satılıo alacam dedi..sennkinn yeri daha sabit deilmiş anladğm kadarıyla..yahu acemilikte eğitm aldılar daha ne eğitimi veriolarmış
inşallh iyi olur canım..

günaydınn canımm.benımkı bugun carsıya cıkıcaktı.oyun oynarız dıoduk eklememıs benı daha oyunda snir oldum.facebook'a grmıs benım bı gonderımı begenmıs cıkmıs resmen .(( bızde senı sevıyoruz canım benım iiyi varsın :16:
günaydın kızlar :) nasılsınız keyfler iyidir umarım.. hepinizi seviyroum iyiki varsınız :16::16::16::16:

kızlar merhabalaaar :3: uzun zamandır giremiyorum nasılsınız :6: erkek arkadaşım telsiz ve telefon işletmeni olmuş o ne oluyor bilen var mı?? :44:

benımkı smdı facebooktaki profil resmini degistrdi.yıllardır hep kendi fotograflarımız dururdu ondada bende de.smdı kendı fotografını koydu.nıe dıe sordum kendi istediğimi koyum dedim dedi.beni mi deniyor ya uf aglıcam smdı.bende evet askım cok yakısıklısın fotograf cok guzel.hep bızımkıler dururdu ondan bi sasrdım dedim kapadım konuyu.acayıp uzgunum suan

Ben çok merak ediyorum kızlar ya. Daha aramadı benimki. Ne oldu ne bitti nereye yerleşti acaba :26::14::18:

ne güzel görmüşsün tatlım bn göremedim ikiside aynı yer olunca gelmedi banada uzak die gitmedim umarım onada iyi bölümler çıkar. mesleği ne

canım görememkte çok zor görüp tekrar o ayrılığı yaşamakta iktisat mezunu tatlım tahsilat merkezi var bizde santral diye umut ediyoruz ama inşallah rahat olur nöbet de tutmazlarmış onlar

benımkı smdı facebooktaki profil resmini degistrdi.yıllardır hep kendi fotograflarımız dururdu ondada bende de.smdı kendı fotografını koydu.nıe dıe sordum kendi istediğimi koyum dedim dedi.beni mi deniyor ya uf aglıcam smdı.bende evet askım cok yakısıklısın fotograf cok guzel.hep bızımkıler dururdu ondan bi sasrdım dedim kapadım konuyu.acayıp uzgunum suan

İlişki durumu filan görünüyor mu ya da başka fotoğraflarınız duruyor mu? Bence çok dert etme. Seni deniyor da olabilir bilinçsiz yapıyor da olabilir.

Back
X