355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

bu askerde gerçekten mantık yok denizli -1 derece uzman yarım saat o soğukta askerlerin titremesini izlemiş saçma sapan boş boş konuşup durmuş hepsi donmuş askerim zaten hastaydıı allahından bulsunlar daha ne diyeyim:43::43::43::43::43::43:

ben eşimin cantasına pastil koydum bütün paket değil ama izin verdiler
diyarbakırda asker kaçırmışlar :( dü geceden beri zaten kötüyüz yüksekovada arkadaşım var eşi polis evde masur kaldılar. kaldıkları yerleri taradılar.
allah hepsini kahretsin

diyarbakırda 4 askeri kaçırmışlar!!! kızlar askeri o tarafta olan yok diye hatırlıyorum ama allahım inşallah sağ salim geri dönerler nedir bu askerlerimizin çektiği ya :43::43::43::43::43::43:

ben eşimin cantasına pastil koydum bütün paket değil ama izin verdiler
diyarbakırda asker kaçırmışlar :( dü geceden beri zaten kötüyüz yüksekovada arkadaşım var eşi polis evde masur kaldılar. kaldıkları yerleri taradılar.
allah hepsini kahretsin

Nasıl bir yaratık onlar, hiç mi düşünmezler o askerlerin aileleri var, bekleyenleri var, gencecik fidanlar, hayatlarında uzun yıllar var. O yaratıkları Allah onları kahretsin. Allah islah etsin :14:

Son düzenleme:
diyarbakırda 4 askeri kaçırmışlar!!! kızlar askeri o tarafta olan yok diye hatırlıyorum ama allahım inşallah sağ salim geri dönerler nedir bu askerlerimizin çektiği ya :43::43::43::43::43::43:

Yok diye biliyorum Hülyam :5: Ama o askerlerin ailelerini, sevgililerini düşünüyorum da Allah sabır versin. Allah askerlerine güç versin. Onları korusun. :43:

Yok diye biliyorum Hülyam :5: Ama o askerlerin ailelerini, sevgililerini düşünüyorum da Allah sabır versin. Allah askerlerine güç versin. Onları korusun. :43:

amiin diyorum Uzramm böyle bişey olabilir mi onların suçu günahı ne kimbilir şimdi aileleri sevdikleri ne haldedir belki haberleri bile yoktur asker en nihayetinde bazen tüm gün arayamadıkları oluyor :50: dua edelim kızlar sağ salim ailelerine sevdiklerine kavuşsunlar

okudum şimdi haberleri..çok üzüldüm yaa...Bu pkk yı tepemize çıkardılar ne olacak bilmiyorum. ..kafalarına gööre asker kaçırmak nedir ya..bu kadar basit mi bu işler...İnşallh tez zamanda sağ salim serbest kalırlar kurtulurlar..:43:

canım mrb, aramıza yeni katıldın sanırıım hoşgeldiiinnn :)) hangi şehrin yarenisin bakalım :))

evet aranıza yeni katıldım :) uzaktan sessiz takip ediyordum sonunda üye oldum :) samsunluyum ben nişanlım karabüklü ikisinden birinin yareni oluyorum :)

evet aranıza yeni katıldım :) uzaktan sessiz takip ediyordum sonunda üye oldum :) samsunluyum ben nişanlım karabüklü ikisinden birinin yareni oluyorum :)

mrb cnm hoşgeldin aramıza.sende nişanlını bekliyosun galiba

Son düzenleme:
valla benim işime geliyor sarının tek çocuk olması kv biraz düşkün ama benide kabullendi mesela yemin törenine gittik ya sarı sürekli benim yanımda eleleyiz falan kv arkada yürüyor ya diyorum annenin yanınada git hani kadıncağız ana yüreği özlemiştir falan sarıyı ben gönderiyorum kv git oğlum nişanlının yanına diyor tek çocuk diye ellerinden geleni yapıyolar herşeyi bi kez yaşıcaz diyolar mesela biz düğün istemiyoruz ama ben tek kızım sarı tek çocuk aileler kesin isticek meselaa.. çöpsüz üzüm elti görümce kayın derdi yok ohh :32::9:

ayy ne güzel maşallah :9: :9: bnm bi tane görümcem var onuda cok severim ömerde bnm ablamla abimle cok iyi anlaşıyor maşallah :1: :9:

Back
X