Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dün gece annemin başıma sardığı online oynanan tarla oyunu yüzünden dün gece gelemedim ama bu gece şafak attırmaya geldim herkese selaaammmm nasılsınız kızlaaarrrr![]()
eşin niye senin kırılabılecegını dusunemıyorki.asker ya ondan heralde dıcem artık.s uzulme canım bsver.ıstemyorsa gıtmezsin :S
sagol canım nazar poncukları ıcınn
ıyı aksamlar canımm.ben durgunum bugun baya.sen nasılsın?
otobusten yer ayırttım ben.ararsa solucem alcam ınsallah.benm gıbı heyecanlı deılmıs ama o.2-3 gn kalıp gıtcem dıe..
ıyı aksamlar canımm.ben durgunum bugun baya.sen nasılsın?
O daha anlamıyordur. Oradan kurtulmasına 1 2 gün kalsın. Heyecan basar onu.
iyiyim bende biraz canim s.kin sadece .
Safak 310 olacak cnm acemi birligi tokat merkez/usta birligi van =)
Off kesinlikle. Bundan sonra aman erkenden alayım uyguna gelsin biletin fiyatı filan diye uğraşmayacağım hiç. Bir daha da hiç bilet filan da almayacağım. Çok gitmemi isterse gitsin çarşı izninde alsın bana biletimi. O zaman giderim. Hevesimi kursağımda bıraktı resmen.
Zaten bozulduğumu anladı. 2 hafta sonranın planını yapalım biz boşver 4 ay sonrayı. Sonra bakarız ona dedi. Kendi bilir kendi baksın artık. Hatta izin alsın kendi gelsin. Ha 2 gün erken ha 2 gün geç. Ne fark eder.
iyi akşamlar kızlar nasılsınız
aşırıı moralim bozuk yaa ağladım ağlıyacağım yanibalkanlardan gelen soguk hava dalgasıyla bıraz huzursuz hafıf ıcıne kapanık bir okdar da canı sıkkın :S senn canmm??
iyi akşamlar kızlar nasılsınız
Sagol cnm yaa senide rahatsiz ediyorum ama ben safak panosunu yapamadim galiba profilden girdim ama olmadi :26::26:
çok moralim bozuk canım iyi falan değilim hiç
merhaba canım tanışmadık evet bende yeni sayılırım zaten hoşgeldin esen ben:)Sagol iyiyiz cnm sen nasilsin ? seninle tanismadik galiba ben buralarda yeniyim
merhaba canım tanışmadık evet bende yeni sayılırım zaten hoşgeldin esen ben:)
ççoook ince düşünceli olmamak mı gerekıyoo ne dersin :S
çok moralim bozuk canım iyi falan değilim hiç