hepimiz aynıyız demek ki onun için çok iyi anlaşıyoruz![]()
doğru diyosun bebeğim e bu güzel bişey

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hepimiz aynıyız demek ki onun için çok iyi anlaşıyoruz![]()
öğrencilik işte son gece hatim edersinyarın sınav var çince öğren deseler onu bile öğrenir öğrenci dediin 1 gecede
![]()
inşallah kuzum yaaabizde bu şafaklara düşcek miydik yaa walla baktıkca bu kimin şafagı diorum ne bu inançsızlık anlamadııım
![]()
şafak 33 istiyom 5 istiyom 4 istiyom aman yaa şafak istemiyom bitsin![]()
ya kızlar ben birşey sorucam size dün biraz gerideki sayfaları falan okudumda zahter isimli bir üye var. ama son zamanlarda girmiyor sanırım. ya benim eşimle onun eşi aynı yerdelermiş anladığım kadarıyla ama nasıl ulaşabilirim acaba ona ya da girer mi yine yakın zamanda merak ettim :44::44:
Kızlar benden bu gecelik bu kadar :92:
Bu güzel gece için sağolunherkese iyi geceler ve sevdicekleriyle tatlış tatlış rüyalarr :116::116:
Unutmayın bir gün güneş bizim için doğacak![]()
![]()
:103::103:
kızlarcım bende kaçar
yarın erken kalkıp hastaneye gitcem
sizlere ii geceler bnmkide bu saatten soonra aramaz nasılsa yatiim artk
sevdicekli rüyalarmız olsuunn:13::13::13:
ahh ahh saat kaç olmuş, bende yavaştan kaçayim... çok sağolun kızlar:)))
yarın bugün konuştuk şunu konuştuk muhabbetleriyle devam ederiz
çok öpüldünüziyi geceler, rüyanızda sevdiceğinizi, sevdiceğinizde sizi görsün inş.
bende çıkıyorum kızlar hepinize hoş sohbetinizden dolayı teşekkürler:) iyi kaynattık bu gecemoralim yerine geldi sayenizde hepinizi öpüyorumm tatlı rüyalarrrrrrr
![]()
kızlar bende kaçıyorum iyi geceler![]()
şu an bizimki Hatay'da acemi daha ablası![]()
kızlarcım bende kaçar
yarın erken kalkıp hastaneye gitcem
sizlere ii geceler bnmkide bu saatten soonra aramaz nasılsa yatiim artk
sevdicekli rüyalarmız olsuunn:13::13::13:
günaydın kızlar hepinizee.. ya bu aralar yarım yamalak girebiliyorum yıl sonu ay sonu muhasebe çok yoğun( bu yüzden kusura bakmayın noluur.. gizemcim ne olmuş ben pek anlamadım açıkcası :S
Selam kızlar napıyosunuzz görüşmeyeliii![]()
günaydınnn herkesee .)
selamm canımm napalımm işte aynıyız sen nasılsınn
Günaydın canımm iyi sayılırım dün gece eşimi yolladık istanbula alışmaya çalışıyoruz yeniden.. Seninde gözünaydın artık çok az kalmış kavusmanızaa![]()
günaydınnnnnnnn sabah şekerlerii napıyosunuzzzz:)
sormaaa ya gece baya bii güldükkkkGünaydın canım. Ben işteyim. Ne yazmışsınız okuyayım dedim. Sayfalarca yazmışsınız gene akşam. Oku oku bitmedi. İyi kaynatmışsınız
Sen ne yapıyorsun?
Günaydın canımm iyi sayılırım dün gece eşimi yolladık istanbula alışmaya çalışıyoruz yeniden.. Seninde gözünaydın artık çok az kalmış kavusmanızaa![]()
günaydınnnnnnnn sabah şekerlerii napıyosunuzzzz:)
Günaydın canım. Ben işteyim. Ne yazmışsınız okuyayım dedim. Sayfalarca yazmışsınız gene akşam. Oku oku bitmedi. İyi kaynatmışsınız
Sen ne yapıyorsun?
Allah sabır versin şimdi canım![]()
sormaaa ya gece baya bii güldükkkkiyiyim canım bende.sevgilimin yemin töreni var şuan ben bugün sınavım oldugu için gidemedim
ama akşam o geliyo yanımaaaaa mutluyummm
![]()
akşama otobüse biner canım yarın sabah inşallah kavuşacağızzz:) benimde içim kıpır kıpırNe güzel yaa. Benimkinin yemin törenine gittiğim zaman duramıyordum resmen yerimde
Ne güzel akşama kavuşuyorsunuz.
akşama otobüse biner canım yarın sabah inşallah kavuşacağızzz:) benimde içim kıpır kıpır![]()