355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

inş bebeemm yaa işte inanabilsek olcazda hakkaten sizlerde böle olcaksınız bizden öncekilerde aynen böleydi inananmıyordu bzde öle
2 ewt yaa yarın diil diğer güün çıkıo inş:9:
48 saat demesi daha zor çünkü 2 haneli rakam yaaa:9::16:

ewt yaa oda bende inanamamakta ısrarcıyız:1:uzunum canıım 92/4 yareniyim benn:72::72::72:sizler ne güzel kısa ohh kebaap:9:

gözünle gördüğündede bi süre alışamazsın sen artıkk ne zamandır görmüyosunn sen sevdiceğinii kuzummm ?

Ayy ne diyeyimm sana ben dede mi dicemmm tabii nine dicemm :9::9: ilaçlar çarptıı valla yoksa böyle değilimmm :27::9:
demii sende haklısın torunum :16:sıkıntı yok kuzu de yaaa ha 2 gün daha dersin yaniii başkada yook:1:

oyyy oyyy inanmaman normalmiş canım :1:
ne var canım kısaysak alışamadık daha bizde :37:

ewt canım normal tabiii adama hasret kaldım herifimee yaaa sizin şafanız kadar ben görmüyorum 130 gündür sadece 1/3 bu yani :9:
alışırsınız merak etme acemi neresiydi???

gözünle gördüğündede bi süre alışamazsın sen artıkk ne zamandır görmüyosunn sen sevdiceğinii kuzummm ?

diyorum ya gelsede inanamam kuzum yaa bi 15 gün geçsin izne gelipte gitcek gibi şuan çünküü bi 15 atlatalım sonra anca inanırım yaniii:1:120 gün sanırım eylülden beri ne nette ne başka bişi yüzünü görmedim canım:26:

demii sende haklısın torunum :16:sıkıntı yok kuzu de yaaa ha 2 gün daha dersin yaniii başkada yook:1:

ewt canım normal tabiii adama hasret kaldım herifimee yaaa sizin şafanız kadar ben görmüyorum 130 gündür sadece 1/3 bu yani :9:
alışırsınız merak etme acemi neresiydi???

hatayda canım acemi :72: jandarmanın alayları kovuştur kovuştur. benim yarim jandarmada cavuştur cavuştur:):37:

hatayda canım acemi :72: jandarmanın alayları kovuştur kovuştur. benim yarim jandarmada cavuştur cavuştur:):37:

anladım canım hayırlısı tez zamnada kavuşuun sizdeee:1:
cenderme cenderme diyon yaniiii:9:

Vayyy vayy 2 günüm kaldı böylede havamı atarım diyosunn yani helall olsun bacım :51::9::9:

ee kardeeş o kadar havamız olsuun demiiii:1:üstüne karşı gelme bakiiimmm:20:ooyyy oyyy:8:

diyorum ya gelsede inanamam kuzum yaa bi 15 gün geçsin izne gelipte gitcek gibi şuan çünküü bi 15 atlatalım sonra anca inanırım yaniii:1:120 gün sanırım eylülden beri ne nette ne başka bişi yüzünü görmedim canım:26:

ooo çok olmuşş ya kıyamam ben sizee gelince acısını çıkarınn artık bebeğimm bol bol:54::21: O psikolojiden kurtulmasıda var tabii bu askerlik hepimizii mahvettiii sende haklısm:47:

ooo çok olmuşş ya kıyamam ben sizee gelince acısını çıkarınn artık bebeğimm bol bol:54::21: O psikolojiden kurtulmasıda var tabii bu askerlik hepimizii mahvettiii sende haklısm:47:

sorma kuzum yaa sabrımız denendi resmen nasıl bi sınavmış kii doguya düşmediği halde başımız beladan kurtulmadı kimse bu kadar olay yaşamamıştr heralde:14:allahım yaşatmasın bi daha...bu 120 daha az kuzum ondan önce 6 ay görmedim:26:ama ewt artk
GÜN DİİL ÖMÜR BİZİMDİR DİCEEEZ:+9::9::16:

sorma kuzum yaa sabrımız denendi resmen nasıl bi sınavmış kii doguya düşmediği halde başımız beladan kurtulmadı kimse bu kadar olay yaşamamıştr heralde:14:allahım yaşatmasın bi daha...bu 120 daha az kuzum ondan önce 6 ay görmedim:26:ama ewt artk
GÜN DİİL ÖMÜR BİZİMDİR DİCEEEZ:+9::9::16:

İşte hayat bide daha yaşadığımız sürece başımıza neler gelcek ama inş. hepsinin üstesinden aynen böyle geliriz:21: Ahh ahh bu askerliği ne yapmalı acep kaynar kazanamı atlmalııı:52::52:

Ay ben zor dayanıyorum artıkk hepiinizi çok öptümm :54::54: İyi geceler görüşürüz kızlarr kendinize iyii bakınnn :16::49:

İşte hayat bide daha yaşadığımız sürece başımıza neler gelcek ama inş. hepsinin üstesinden aynen böyle geliriz:21: Ahh ahh bu askerliği ne yapmalı acep kaynar kazanamı atlmalııı:52::52:

ewt kuzum ama allahım kötü acılar tecrübeler yaşatmasıın:2:
askerlikkkkk yansıııııınnnnnn mııııııııııııııııı???YANSSSSSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN:9:

Back
X