Allah yolunuzu açık etsin canım inşallah dilekleriniz hemen gerçekleşir
nerden düşünüyorsunuz evi cnm? :)
Aminn hepimiznkinii...:)
cnm anadolu yakasından ıstıyoruzz inşallah allah nasip ederse :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yolunuzu açık etsin canım inşallah dilekleriniz hemen gerçekleşir
nerden düşünüyorsunuz evi cnm? :)
Küçük bıdı bıdılarla başlıyor zaten canım ama gerçekten bu heyecanı konusması bıle ıyı gelıyor ınsanaEğer ki yaşın daha 20 den küçükse ya da okuyorsan ya da karsındakını beklemek zorunda degılsen iş,karıyer vs. gibi bence biran önce sevdıgın kısıyle aynı evı paylaşmalısın..
En çokta bunun için istiyorum ben... Onunla yaşamak mükemmel olucak
Aminn hepimiznkinii...:)
cnm anadolu yakasından ıstıyoruzz inşallah allah nasip ederse :)))
ayy harika... inş bizde bi düzen kurup biraz takılınca olduğumuz yerde memnun olmazsak istediğimiz yerlerden biridir...
sen neresinde oturuyordun?
cnm ben hiç sıkıştırma taraftarı değilim aslında hani nişan olsun yavaştan düğün hazırlıkları olsun falan ama bizimki hemen olsun evlenelim modunda:) ki nişanlılık çok sıkıntılı geçen bi süreçmiş uzatmama kararı almam yakın:))
yaşım geçti iyice ya okulda bitti zaten 6.5 senedir de çıktığımız için artık uzatmanın bi alemi yok gibi bakalım... :18:
direk kendi evinizemı cıkıcaksnz ıns kuzum kadky tarfnydaym sen?
evet cnm aile yardımı kendi çalıştığı falan almışlardı henüz daha yapım aşamasında ama biter umarım...
daa işte bizimki çok sıcak bakmıyor oraya bende oraya diye hevesle eşyalarımı seçip sonra başka eve uydurmak istemiyorum:/ bakalım napcaz... mahmutbeyde ben:)
Aynen canım zaten nısanlılık cok uzun tutulması kım de duysam ıyı olmuyormus istisnai çiftler hariç... Neden çünkü aileler daha çok karısmaya daha çok işe salça olmaya başlıyorlar ve çiftlerin psikolojılerı bozuluo ve bırbırlerıne sarıyorlaraynen uzun süreden beride tanıyorsun artık kafanda kesin oturmustur hayatını paylaşacagın insan
Onun için sanırım ufaktan sende evlilik yolcususun
![]()
bende oyle ıstemıorm evıme gore alayımm yerleşym ıstyrmm bnmkınınde hayalı planı o yonde bakalım gelıncee yapcaaak ıns yaa![]()
ben dedim zaten bana sonradan eşya taşıttırma lütfen... ama istemediğin ot burnunda biter ya kesin öyle olur
taşıncaksakta 10 sene sonra hadi 7 sene sonra lütfen eşyaların eskime payı... ki o kadarda da eskimez ama
aile karışırsa ben biterim zaten... bilmiş bilmiş konuşuyorlar idareciyimdir ama patladım mı pis patlarım.
ay sanırım ama bende iş bulmadan evlenmek istemiyorum sanki, bi yandanda belkide evlendikten sonra hayırlı bi iş çıkıcak şansım açılcak diyorum bilmiyorum hiç :/
Sabırlı ol canım gerçekten hele kı aılende asabı bırılerı varsa sık dısını guzel gunler ıcın cvb bıle verme sonra sana mutlulugunu zehır ederler .... Ya canım bı bayan ılla kı calısmalı o kadar okuduk ettık bosuna degıl yanı ama tabı kı evlılık söz konusu oldugunda ıs konusunda kı oncelık bızım degıl erkegıno yuzden bu konuda da fazla sıkma canını ...
![]()
hahahh allah en guzel sekılde herseyınn en tatlısını yaaşatsn hepmıze hak edıorzzz![]()
ya evet herkes aynı şeyi söylüyor saçmalama falan diye ama ne bileyim, bizimki işkolik ya biraz ondan belkide
bide diyom sence çalışmasa olur mu bayan, bence çalışmalı kendisi için,sosyal çevresi olmalı bi hedefi olmalı![]()
aynen canım en azından sosyal cevren olur... aıleye katkıda bulunursun... kendı özel ıhtıyaclarını karsılaman bıle süper![]()
iş canım .. ama öncelikli işimiz beklemeksen ne yapıyorsun; okul, iş?
iş canım .. ama öncelikli işimiz beklemekbunu da ıs olarak göruorum ..
iyi geceler kızlar![]()