355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

esmerlada,eleusis teşekkür ederim desteğinize..
Askeriyede iyi bakılmaları lazım ama çürüğe çıkarıp atıyorlar kenara resmen..ben vıcık vıcık askeriye ile meşgulümde her detayını takip ediyorum yemesi banyosu tuvaleti yatağı falan toplamına bakınca evet bakımsızlar..kaloriferleri yeni yandı o da bir kısım koğuşta hesap edin

wala o askeriyenin pisliği ne berbat bişi yaa orda mikrop kapmış cigerleri yaa ne lanet yermiş arkadaş yaaa

bizimkisi hafif çakır keyifken eğer yanımda değilse 10-15 dakikada bir arayıp aşkımmm seni çok seviyorum der kapatır falan...
bi keresinde ben yengemlerdeyim ama çok kalabalıktık, bulaşıklara yardım ediyordum 3 kere aramış açmamışlar 4.de arayınca annem açmışşş, aşkkkımmmmm seni çok seviyorummmmm demiş annemde alo demiş ikiside donmuş kalmış :D :1::1:

ailelerin bilmesii ii ama yaa :1:amaa olaymış resmennnn:52::52::52::52::52::52::52:

ehehe :) yaa işte tanıyınca garip oluyor biraz aileler birbirini, asker yollarken onlardaydık ben genellikle mutfakta durdum gene tam kıvamındaydı bundan soda falan istiyorlar mesela geliyor mutfaga bi ara bi öptü ben dondum kaldım.. mutfakta kimin olduğuna bakamadım bile yani o derece bi şok olmuş ifadeyle bizimkine baktım :D ama onun dünya yansa aman koy gitsin modundaydı :D :27:

ayy ne mutlu allah bozmasıın o mutlulugu canıım...yoo şimdi kavgalarda payı büyüktr benm atar yapcaım şeyleri yapmasa bişi yok amaa işte bazen oluyoo bende ani çıkışlar yapıom dogal olarak iştee o gün misal teli kapatmama çok kızmış say söv ama kapatma diyo bende refleks olmş direk çat kapatıom:1:ewt yaa bak yol yakınken dön istersen ilerde şikayet etme diyom yoo o iş çoktan btti ben alcam seni diooo:16:

amin canım benim:16: Ay o teli kapamayın öyle ya en sinir olduğum o böyle o tel kapanınca daha kötü oluyoo bu hayatta en nefrettiğim şey o yanii seninki doğru söylemişş ne dersen de kapama ama bazende kapa yaa o çatlasın sinirden :27: Oh ne güzell allah tamamına erdisin mi diyelimm artıkk :21::1:

ehehe :) yaa işte tanıyınca garip oluyor biraz aileler birbirini, asker yollarken onlardaydık ben genellikle mutfakta durdum gene tam kıvamındaydı bundan soda falan istiyorlar mesela geliyor mutfaga bi ara bi öptü ben dondum kaldım.. mutfakta kimin olduğuna bakamadım bile yani o derece bi şok olmuş ifadeyle bizimkine baktım :D ama onun dünya yansa aman koy gitsin modundaydı :D :27:

çarşamba yıkmana yardımcı olabilirmiyim çünküm perşembe yola çıkıcam bende :35:

yıkmalısııııııııııııııııııııııııııın:32::32:

ayy fecı feciii hehe kıpkırmızı olurdm bende :D Tımam cnmmm :17::17:

bebegimmmmmm gör baaak seeeeeeeeeen :52::52::52::46::46::46:

Dokunamadığım tenini özledm , Tadamadığım dudaklarını, Duyamadığım sesini özledm Sıkılmadan bana sarılmanı…, Hayallerimi süslemeni özledmBitmesini isdemediğim düşlerimi, Ellerini tutmayı özledmBana söz verişlerini , Hiç unutamadığım kokunu özledm, Beni sarhoş eden Senle kavgaları özledm, Sonu sevgi sözcükleriyle bitenSu an içimden gecen, İstediklerimi söylemeyi özledm, Haykırışlarımı bildiren..

Yanında olmak isterdim , Özledimlerle yetinmemek… Hep birlikte mutlu olmamizi dileyerek !

vay be neler döktürmüş bizimki zamanında duygulandım iyi mi... :43:

Back
X