• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Ahha benimkide öyle bende kızdırmk için diyorum çok karşı beyefendi böyle şeyleree..:52:

bizimkide öyle bi de ben ona diyorum ki gel kulağını deldirelim ne yakışıklı olursun var yaaa... sarısında zaten tam artist gibi olcan diyom... yok yaa gerek yok öyle şeylere diyor :D gaza da gelmiyor anam :D
abisinin kulağı delik mesela hiç özenmemişte :D

bnmkı cok bılcegnı sanmam pek eskı yerlerle alakası yok :D sen sarışın mısın cnm :))

yok yau beyazım ama öyle sarı mavilerden değilim, seninki öyle mi?
küçükken saçlarım sapsarıydı sonra kestaneye döndü... gözler zeytiiinnn:8::8:

bizimkide öyle bi de ben ona diyorum ki gel kulağını deldirelim ne yakışıklı olursun var yaaa... sarısında zaten tam artist gibi olcan diyom... yok yaa gerek yok öyle şeylere diyor :D gaza da gelmiyor anam :D

Aahaha kimi sevmiyoo öyle işlerii :)

gusul abdesti olmadığı için günah canım ama hint kınaları falan var bildiğim kadarıyla onlardan yaptırabilrsin çok istiyorsan:34:
biliyorum da geçici sonuçta canda yakmayacaksa hevesimiz kalmasın yaniii
gecıcı cok kalmıo cnmm :ssz:
2 hafta yazıo canıım nettede

bnmki kalıcı cnm abdest almaya engel değil ama tabiki günahları var yok değil :26: :26: ailen izin vermezse zaten sakın kalkışma öyle birşeye sonra huzursuz olma hiç :75: :75:
geçiçi cildine göre değişir ama ilk haftadan sonra rengi acılmaya baslıyor en fazla 3 hafta gider daha fazla sürmez ama yaptırmadan önce bi yerine nokta gibi dene blki alerjin olabilir o zmn kabarıyor kötü oluyor :75:

bnmki bile izin verir mi tartışılır askerdeyken diyordu orda kolu me ne boydan boya dövmeli warmışta sormuş nasıl yapılıo die çok acıo demiş buda dio ben acıya dayanıklıyım yaptıryım diee:1:tabii şakaydı ama ben gerçege dönüştürebilirm canıım bi söyliim hevesimz gtsin sonuçta hem kalıcıya dayanamam hem günah ailem izin vermz bide sıkılırım çok acımıyo mu???

orjinali sarı olması mı gerekiyordu yani:9::9::9:

bnmki bile izin verir mi tartışılır askerdeyken diyordu orda kolu me ne boydan boya dövmeli warmışta sormuş nasıl yapılıo die çok acıo demiş buda dio ben acıya dayanıklıyım yaptıryım diee:1:tabii şakaydı ama ben gerçege dönüştürebilirm canıım bi söyliim hevesimz gtsin sonuçta hem kalıcıya dayanamam hem günah ailem izin vermz bide sıkılırım çok acımıyo mu???

tabi cnm göçmenler genelde renklı gozluu sarışın olurlarr :1::1:

hmm =)) o zaman yaptırılsn tatlm

evet canım hevesin kalmaz:29:

Ahha benimkide öyle bende kızdırmk için diyorum çok karşı beyefendi böyle şeyleree..:52:

Sanmıyorum ya ne bileyim bu tarz konulara çok karşı ama bence çok hoş kii bi fırsatını bulursam yaptırcamm ne güzel ya sevgilin çok sevinmiştir:16: Eşimde bu yıl koluna ismimii yazdırdıı büyük harflerle baştan sonaa :16::16: insan mutlu oluyo cnım böyle şeylerlee:32::32:
sevindi tabi cnm cok mutlu olunuyor gerçekten bende cok mutlu oluyorum ki hep bnmle cok tuhaf bi duygu oluyor gerçekten baskaları söylerdi inanmazdım ama gerçekten öyle :16: :16:

ahhaaah ben bnmkine desem keser beni kulanı deldirelim diee :1:öle yapanlara bi kızıo kiiii:9:beyfendi anadolu çocugu oldugu için:42:

Back
X