• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

sağol canım bakalım inşallah harika geçer ama şimdiden dönüş korkusu kapladı beni yine :50::50::43: Daha buluşmadan ayrılıkları düşünür olduk :18::18:

Ayyy bilirim o stresii gideceğine bile sevinemez duruma geliyosun ama onun yanındayken unutcan tüm bunlarııı :31: senin kısa eşin dönemiydiii ?

kk bişeyler yapıo bızde anlıyamadık aynen yaa yaknda 2 ay yazıcak orda dıe sevnıodm :47::47::47: naptılarsa !! :47::47::47::20:
Ay bir an önce düzeltirler umarım :19:

Ayyy bilirim o stresii gideceğine bile sevinemez duruma geliyosun ama onun yanındayken unutcan tüm bunlarııı :31: senin kısa eşin dönemiydiii ?

evet canım kısa dönem :49:

şafaklarda gitmiş... off ya çiçek yollamış bana ilk işim için://
bende dedimki nedn yolladın belki devam etmicem... olsun ilk işin yazdım ilk iş günün yazmadım ki diyor :14::14:

ne kadr ınce dusunmus mutlu olsana nasl gectı ılk iş gunun gectı :52:

eheh babamda öyle dedi :) seninki de çok inceymiş dedi...
ay ne bilim canım bişey yapmadım bgn ya bi evraklara baktım nasıl kayıt yapmışlar diye bi de işte biraz bana yardımcı olucak bayanın yanında takıldım:)

Kızlar ben çıkıyorum :3: hepinize iyi geceler :49:
Şükürler olsun bir günü daha yedik bitirdik :1: Darısı geride kalanlara inşallah :nazar::72:

eheh babamda öyle dedi :) seninki de çok inceymiş dedi...
ay ne bilim canım bişey yapmadım bgn ya bi evraklara baktım nasıl kayıt yapmışlar diye bi de işte biraz bana yardımcı olucak bayanın yanında takıldım:)
maşallahh ^^ ohhh ılk gun tabiii zamanla daha guzl olck herseyy :52:

Back
X